Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Народна скупштина Републике Србије

(24-12-2022, 12:11 AM)Шумадинац Пише:  
(23-12-2022, 11:49 PM)Mitic Пише:  

Ма какву сјајну реторику против Овога износио не треба им веровати ни 0,000001%. Народна Странка је заједнички пројекат УДБ-е и Запада с циљем да придобије што више незадовољног живља и одузме снагу оно мало патриотске опозиције.
 Неће да бидне.

Пројекат УДБЕ, ЦИА јесте Бошко Обрадовић.

Шта мислиш да га Нестор тек тако догурао до ценсуза и угуеао у скупштину...

Ја не знам никог ко гласа за комби странку Двери.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Гдин Милослав је дошао у Народну скупштину Републике Србије.

Фигуративно је дошао гдин Милослав, пошто га је споменуо посланик Душан Радосављевић (НАДА - Нови ДСС - ПОКС). Ево, један човек који истражује истину о Србији. Тај човек је из Крагујевца - Милослав Самарџић (парафразирам)

Погледати од 01:54:40

Одговори

Одговори

Али, врхунац циркусијаде је што Овај не износи поменути план пред Скупштину, а тражи да га подрже.
- Не смем да овде изнесем план.
Замислите само ситуацију да краљ Петар овако нешто изговори у време своје владавине у Скупштини Србије. Обашка што по Уставу није ни могао да тако нешто учини, јер је спољну и унутрашњу политику водила влада.
Али, и по овом владајућем Уставу РС за спровођење спољне и унутрашње политике је задужена влада, а не председник републике. А ми смо у ситуацији да председник републике, Овај актуелни не само да је узурпирао моћ да сам води спољну и унутрашњу политику него и да може овако да малтретира скупштину.
Врхунац врхунаца циркусијаде да чак и део наше територије који треба да нам се отме - може да нам држи предавање из демократије. Ако неког интересује текст са десет тачака споразума може га сазнати ако буде пратио парламент Косове.
Шта више рећи после свега....
Одговори

Не, колега...Врхунац је да је морао да помене "Таблоид" и Милована Бркића.
Одговори

(02-02-2023, 10:01 PM)Александар Динчић Пише:  Не, колега...Врхунац је да је морао да помене "Таблоид" и Милована Бркића.

Извини, нисам Те разумео. Шта си желео да ми поручиш?
Одговори

Да се спрда са народом.
Одговори

Када ти треба Пуниша Рачић, њега нигде.
Одговори

(02-02-2023, 08:55 PM)Бенито Пише:  Али, врхунац циркусијаде је што Овај не износи поменути план пред Скупштину, а тражи да га подрже.
- Не смем да овде изнесем план.
Замислите само ситуацију да краљ Петар овако нешто изговори у време своје владавине у Скупштини Србије. Обашка што по Уставу није ни могао да тако нешто учини, јер је спољну и унутрашњу политику водила влада.
Али, и по овом владајућем Уставу РС за спровођење спољне и унутрашње политике је задужена влада, а не председник републике. А ми смо у ситуацији да председник републике, Овај актуелни не само да је узурпирао моћ да сам води спољну и унутрашњу политику него и да може овако да малтретира скупштину.
Врхунац врхунаца циркусијаде да чак и део наше територије који треба да нам се отме - може да нам држи предавање из демократије. Ако неког интересује текст са десет тачака споразума може га сазнати ако буде пратио парламент Косове.
Шта више рећи после свега....

Баш тако! Циљ ове удбашке власти је да се путем свих могућих медија пласирају поруке обојене националистичким и верским наративом које ће  преносити кривицу са њих на цео Запад, тако да Овај увек и на сваком месту испадне победник у очима јавности.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Драган Николић (Заветници) каже Миленку Јованову (СНС): "Ћути бре, битанго једна!"

А иначе је Ника Врањанац и бивши члан СНС-а Smile
Одговори

Срђан Миливојевић (ДС) износи своју породичну историју:

"Има на Зејтинлику међ гробовима најдичнијих синова српства и шест гробова неких Миливојевића. И под тврђавом калемегданском уградио је своје кости у темље слободе и неки Вилиман Миливојевић 7. октобра 1915. И неки Чедомир Миливојевић што паде крај војводе Вука и данас мртав кличе са Груништа „За мном јунаци“."

Извор: Нова.рс

https://nova.rs/vesti/politika/vucicu-va...olu-video/

Одговори

(03-02-2023, 09:35 PM)Mitic Пише:  Срђан Миливојевић (ДС) износи своју породичну историју:

"Има на Зејтинлику међ гробовима најдичнијих синова српства и шест гробова неких Миливојевића. И под тврђавом калемегданском уградио је своје кости у темље слободе и неки Вилиман Миливојевић 7. октобра 1915. И неки Чедомир Миливојевић што паде крај војводе Вука и данас мртав кличе са Груништа „За мном јунаци“."

Извор: Нова.рс

https://nova.rs/vesti/politika/vucicu-va...olu-video/

Таман сам хтео да замолим да неко постави овде овај говор.
Убедљиво најбољи говор у Скупштини Србије у последњих неколико сазива.
Одговори

Све,све али Војислав Михаиловић,ретко виђен пајсер.Још од времена,кад је делио станове по Београду незаконито,и био можда уз покојног Богдановића,најлошији градоначелних,црњи и од комуниста.
Тешко је поватати где све човек није био.Од зли језици кажу,Савеза Комуниста,спо-а,сдпо,покс-а,мувао се са дсс-ом,па оно крило са Верком Стевановићем,човек је зај...о и Мају Гојковић.
Добро га провалих,давних година,и не погреших.
Одговори

(03-02-2023, 10:42 PM)РежисерСтари Пише:  Све,све али Војислав Михаиловић,ретко виђен пајсер.Још од времена,кад је делио станове по Београду незаконито,и био можда уз покојног Богдановића,најлошији градоначелних,црњи и од комуниста.
Тешко је поватати где све човек није био.Од зли језици кажу,Савеза Комуниста,спо-а,сдпо,покс-а,мувао се са дсс-ом,па оно крило са Верком Стевановићем,човек је зај...о и Мају Гојковић.
Добро га провалих,давних година,и не погреших.

Амин.
На жалост, али тако је.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним