Поруке: 9,130
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(24-12-2022, 12:11 AM)Шумадинац Пише: (23-12-2022, 11:49 PM)Mitic Пише:
Ма какву сјајну реторику против Овога износио не треба им веровати ни 0,000001%. Народна Странка је заједнички пројекат УДБ-е и Запада с циљем да придобије што више незадовољног живља и одузме снагу оно мало патриотске опозиције.
Неће да бидне.
Пројекат УДБЕ, ЦИА јесте Бошко Обрадовић.
Шта мислиш да га Нестор тек тако догурао до ценсуза и угуеао у скупштину...
Ја не знам никог ко гласа за комби странку Двери.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,528
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Али, врхунац циркусијаде је што Овај не износи поменути план пред Скупштину, а тражи да га подрже.
- Не смем да овде изнесем план.
Замислите само ситуацију да краљ Петар овако нешто изговори у време своје владавине у Скупштини Србије. Обашка што по Уставу није ни могао да тако нешто учини, јер је спољну и унутрашњу политику водила влада.
Али, и по овом владајућем Уставу РС за спровођење спољне и унутрашње политике је задужена влада, а не председник републике. А ми смо у ситуацији да председник републике, Овај актуелни не само да је узурпирао моћ да сам води спољну и унутрашњу политику него и да може овако да малтретира скупштину.
Врхунац врхунаца циркусијаде да чак и део наше територије који треба да нам се отме - може да нам држи предавање из демократије. Ако неког интересује текст са десет тачака споразума може га сазнати ако буде пратио парламент Косове.
Шта више рећи после свега....
(Последња измена: 02-02-2023, 08:57 PM од
Бенито.)
Поруке: 2,490
Теме: 19
Придружен: Jul 2013
Углед:
950
Не, колега...Врхунац је да је морао да помене "Таблоид" и Милована Бркића.
Поруке: 1,275
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
Када ти треба Пуниша Рачић, њега нигде.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(02-02-2023, 08:55 PM)Бенито Пише: Али, врхунац циркусијаде је што Овај не износи поменути план пред Скупштину, а тражи да га подрже.
- Не смем да овде изнесем план.
Замислите само ситуацију да краљ Петар овако нешто изговори у време своје владавине у Скупштини Србије. Обашка што по Уставу није ни могао да тако нешто учини, јер је спољну и унутрашњу политику водила влада.
Али, и по овом владајућем Уставу РС за спровођење спољне и унутрашње политике је задужена влада, а не председник републике. А ми смо у ситуацији да председник републике, Овај актуелни не само да је узурпирао моћ да сам води спољну и унутрашњу политику него и да може овако да малтретира скупштину.
Врхунац врхунаца циркусијаде да чак и део наше територије који треба да нам се отме - може да нам држи предавање из демократије. Ако неког интересује текст са десет тачака споразума може га сазнати ако буде пратио парламент Косове.
Шта више рећи после свега....
Баш тако! Циљ ове удбашке власти је да се путем свих могућих медија пласирају поруке обојене националистичким и верским наративом које ће преносити кривицу са њих на цео Запад, тако да Овај увек и на сваком месту испадне победник у очима јавности.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 03-02-2023, 02:30 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 708
Теме: 5
Придружен: Dec 2018
Углед:
91
Све,све али Војислав Михаиловић,ретко виђен пајсер.Још од времена,кад је делио станове по Београду незаконито,и био можда уз покојног Богдановића,најлошији градоначелних,црњи и од комуниста.
Тешко је поватати где све човек није био.Од зли језици кажу,Савеза Комуниста,спо-а,сдпо,покс-а,мувао се са дсс-ом,па оно крило са Верком Стевановићем,човек је зај...о и Мају Гојковић.
Добро га провалих,давних година,и не погреших.