18-12-2023, 02:03 AM
ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ
18-12-2023, 02:05 AM
Хвала на упозорењу.
Мада, исто ми се вата, ал ајде.
Мада, исто ми се вата, ал ајде.
18-12-2023, 02:09 AM
Шта је било днас што нисмо већ видели?
Несторовић можда? Већ је Бенито објаснио пример из блиске прошлости. Врло брзо ће се видети како дувају у исте дипле као и Овај, односно "каубоји".
О рестловима ДОС-а нема потребе трошити речи јер су и они свесни ко заправо диригује овом бруком која се назива политичка елита.
Следеће четри године избора неће бити а и кад би их било нема стварне опозиције (ову сочињену у кухињи ЦИА не рачунам) нити је за очекивати да се нешто промени у СРБСКУ корист. Дакле, сасвим довољно времена да се опосли све оно што је Овај обећао Хилу и осталим пицопевцима из ЕУ.
На крају, живо ме интересује колико је Бошкић мазну "суварка" да води кампању против самог себе?
Несторовић можда? Већ је Бенито објаснио пример из блиске прошлости. Врло брзо ће се видети како дувају у исте дипле као и Овај, односно "каубоји".
О рестловима ДОС-а нема потребе трошити речи јер су и они свесни ко заправо диригује овом бруком која се назива политичка елита.
Следеће четри године избора неће бити а и кад би их било нема стварне опозиције (ову сочињену у кухињи ЦИА не рачунам) нити је за очекивати да се нешто промени у СРБСКУ корист. Дакле, сасвим довољно времена да се опосли све оно што је Овај обећао Хилу и осталим пицопевцима из ЕУ.
На крају, живо ме интересује колико је Бошкић мазну "суварка" да води кампању против самог себе?
18-12-2023, 05:04 AM
(18-12-2023, 12:08 AM)ексрежисер Пише:(18-12-2023, 12:02 AM)Авакс Пише:(17-12-2023, 11:21 PM)ексрежисер Пише: Очекивано.
Баш као што сам и говорио.
Крах и слом лажне "родољубиве"опозиције.
Честитке снс-у.Озбиљно организована странка,озбиљна инфраструктура,средства,популаран лидер.
Ово Србија није видела
Човек влада 11 година и добије 46-47%.
Е мој Шумадинац,говорисмо вам овде,
не слушате.
Овакве изборе је могла да добије и баба курана. Нема телевизије где се није водила прљава кампања или где су могли да се виде ставови оних који су бар некаква опозиција.
Када се води непрестана пропаганда у медијима, како мислите да се може уопште учествовати на изборима. Ови избори су само залуђивање народа...ако се уопште могу назвати изборима. Шта може да се бира у „мраку“...осим да се нагазу у г..но.
ПС
'Ајде лепо да вама вежу руке и ноге па да се бијемо...а около све моји па не можете ни „помоћ пријатеља“ да очекујете...лепа „ферка“.
https://www.dragas.biz/izlazak-4/
А чему служе ови ванредни избори?
Смешна,неозбиљна теза.
Опозиција има јунајтед групу,телевизије,недељнике,јако посећене портале итд.У ери интернета Несторовић прави бољи маркетинг од свих њих из опозиције,а нема никакве ресурсе.

Поредиш две кабловске телевизије и једне нискотиражне новине са Медијима са националном фреквенцијом +6 дневних новина + локални медији...
Знаш ли да нити један политичар из опозиције није гостовао ни на једној локалној ТВ?
Сви медији јунајтед групе не могу имати гледаност ни приближно као Јутарњи програм Пинк телевизје.
Ми смо у канџама једног злог и болесног човека који је спреман на све да остане на власти. Рођену породицу би продао.Србију је издао, продао.
Нама је премијерка Лезбача најцрње зло из америчке дубоке државе за спровођењеЗападне агенде и усаглашавање Србије са Анеричким институцијама и законодавством...
Што се београдских избора тиче, да није довео 40-50 хиљада "београђана" из Републике Српске, Београд би пао.
Несторовић је пројекат УДБЕ. Сада може у шопинг у Милано.
У Србији у овом тренутку Боже помози да ли је 1% Срба национално, традиционално и духовно освешћено.
Жао ми Бошка и Милице. Види се да нису напредовали и да им бирачко тело стагнира. Прошли пут су ушли у парламент захваљујјћи подршци Несторовића.
Бошко нема нити једно велико упориште.
Вук Јеремић, тотални фијаско. Боље му је било да је ишао са Бошком и Милицом прешли би цензус и били би парламентарни.
Бошко и Милица су требали прихватити ДЈБ, Јовану Стојковић и остале препознатљиве људе из народа. Бошко се окружио неким небитним и непознатим професорима.
Проблем је и демографски пад становништва. Немају неки градови капацитета као 90-их..Сада свако свамог зна. Средине су сиромашне, бедне, остареле, празне.Једноставно ту никога висока политика не занима.
Једини где има још демократског упоришта Београд, Нови Сад, Ниш, Крагујевац, Нови Пазар и Шабац. То су Вам једина урбана места. Остало све мале варошанске средине, где просто није могуће имати више партија сем једне владајуће, читај комунистичке.
Ово зло к ицај хибрид нема подрпку народу. Кјповином гласова, капиларби власови, дељење пакеткча, хеликоптер новца, притисак на сваког грађанина да гласа зањих уз подршку Амеерике и осталих Западних сила и уз огроман репресивни и бехбедносни апарат другачије није могуће...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
18-12-2023, 08:58 AM
(17-12-2023, 08:12 PM)Ђорђе Ивковић Пише: Хил = 100%
Борба за кључе касе града Београда. И поред оноликих аутобуса избосне, тешко да се кључар не промени. Бар што се гласања тиче. После можда разне комбинације "у интересу грађана".
Остало, распоред процената по групама абонената и клијената етц. је ствар договора под строгим надзором г. Хила. Да се неко не би превише копистио.
Треба све да изгледа лепо и демокраЦки.
Србија је морибунд довољно дуго, време је да сасвим умре.
Колико је дошло аутобуса из Босне? Да ли је у Београд дошло више аутобуса из авнојевске Босне или из авнојевске Централне Србије?
Већ дуго постоји настојање обавештајно-пропагандног еснафа да посвађа Србе са ове и оне стране Дрине. Да ли смо насели на пропаганду или имамо неке конкретне податке?
P.S. А колико је дошло аутобуса са Косоварима? Или је исправно са "Косовцима"?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
18-12-2023, 09:03 AM
(17-12-2023, 10:20 PM)Капетан Пише: Ma kako rusofilstvo. Evo da idemo sutra ulicama Srbije i da pitamo Srbe da nabroje pet ruskih pisaca ne bi znali ni dva da nabroje, ne znaju rusku himnu, nikad nisu bili u rusiji, ne znaju osnovne stvari o rusiji, ne znaju ruski jezik, kulturu, tradiciju. Nemaju pojma ništa. Srbi dozivljavaju rusiju kao nesto veliko, veliku pravoslavnu zemlju koja je daleko ali ne razumeju Rusiju. Da bi se Rusija razumela mora se čitati Dostojevski. Onda bi razumeli kako rusija ratuje i zasto u Ukrajini rat traje "dugo"! Go kurac sve.
U Srbiji nema rusofilskih stranka. Nema rusofislih stranaka i to Rusi znaju. Rusi nam ne veruju!
Srbi su zapadoidi.
Замолио бих те за концизно објашњење. Како се начин руског ратовања и дужина ратовања у Украјини може разумети из дела Достојевског?
18-12-2023, 09:04 AM
(17-12-2023, 10:55 PM)DIDzM Пише: По прелиминарним проценама Несторовић освојио скоро 5%. То је озбиљна цифра с обзиром колико се касно укључио у трку. Много је одвукао гласова....
Чије гласове је одвукао Несторовић?
18-12-2023, 09:06 AM
(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише: Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.
У ком су смислу намештени избори? У апсолутном или можда у неком парцијалном?
18-12-2023, 09:08 AM
(17-12-2023, 11:21 PM)ексрежисер Пише: Очекивано.
Баш као што сам и говорио.
Крах и слом лажне "родољубиве"опозиције.
Честитке снс-у.Озбиљно организована странка,озбиљна инфраструктура,средства,популаран лидер.
Ово Србија није видела
Човек влада 11 година и добије 46-47%.
Е мој Шумадинац,говорисмо вам овде,
не слушате.
Да ли сте били живи кад је Хитлер победио на изборима? Ако сте били, да ли сте честитали и његовој радничкој националсоцијалистичкој партији Немачке?
18-12-2023, 09:10 AM
(17-12-2023, 11:24 PM)Капетан Пише: Teško biti uspešan u zemlji gde nam 35% stanovništa ima završenu samo osnovnu školu.
Који Ви степен образовања имате? И да ли сматрате да сте успешни?
18-12-2023, 09:14 AM
(17-12-2023, 11:55 PM)Бенито Пише:(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише: Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.
Зашто мислите да су намештени Бенито...
Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.
Верујем да си данас стајао у неком реду за изборе. Вероватно је у том реду стајало око 100 људи. Гледао си их. Верујеш ли Ти да је сваки други човек или жена из тог реда гласао за Овај или за Дачића? Па, наравно да нису.
Да не говоримо о "невероватном успеху" листе под називом "МИ". Већ смо имали ту ситуацију, ко се не сећа, са листом "Доста је било", која је такође на једним изборима била "необјашњива сила која се изненада појављује и решава ствар".
Једном речју, сви елементи који чине грађанске и политичке изборе су урушени до те мере да је ово карикатура демократије, доведена до тог нивоа да на њима могу проћи само они који одговарају усвојеној политичкој догми, базираној на осовини Овај - Ђилас. И ту неће бити убудуће ни минималних шанси да се нешто промени. Осим ако се нешто велико не деси. А то већ не зависи ни од Овај, ни од Ђиласа, ни од оних који су их довели у ту позицију.
Да ли тренутно у свету постоји држава где постоји права демократија?
Да ли је у Србији икада постојала права демократија? Ако јесте, наведи пример?
Да ли је икада у свету постојала држава са правом демократијом? Ако јесте, наведи пример?
18-12-2023, 09:20 AM
(17-12-2023, 11:55 PM)Бенито Пише:(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише: Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.
Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.
Верујем да си данас стајао у неком реду за изборе. Вероватно је у том реду стајало око 100 људи. Гледао си их. Верујеш ли Ти да је сваки други човек или жена из тог реда гласао за Овај или за Дачића? Па, наравно да нису.
Да не говоримо о "невероватном успеху" листе под називом "МИ". Већ смо имали ту ситуацију, ко се не сећа, са листом "Доста је било", која је такође на једним изборима била "необјашњива сила која се изненада појављује и решава ствар".
Једном речју, сви елементи који чине грађанске и политичке изборе су урушени до те мере да је ово карикатура демократије, доведена до тог нивоа да на њима могу проћи само они који одговарају усвојеној политичкој догми, базираној на осовини Овај - Ђилас. И ту неће бити убудуће ни минималних шанси да се нешто промени. Осим ако се нешто велико не деси. А то већ не зависи ни од Овај, ни од Ђиласа, ни од оних који су их довели у ту позицију.
Ево, на пример, ја сам сада гласао за листу "МИ". Да ли мени као њиховом гласачу, можеш да објасниш зашто сам у заблуди, баш као и ономад са листом "Доста је било"? Мада, најекстремнији пример је, ипак, појава Белог. Па ако си расположен, можемо и о томе.
18-12-2023, 10:26 AM
(18-12-2023, 09:20 AM)Vlad Alekš Пише:(17-12-2023, 11:55 PM)Бенито Пише:(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише: Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.
Ево, на пример, ја сам сада гласао за листу "МИ". Да ли мени као њиховом гласачу, можеш да објасниш зашто сам у заблуди, баш као и ономад са листом "Доста је било"? Мада, најекстремнији пример је, ипак, појава Белог. Па ако си расположен, можемо и о томе.
Да је Несторовић био мало политички мудрији и направио коалицију са Миланом Таротом, узео би власт сигурно!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
18-12-2023, 10:52 AM
(18-12-2023, 10:26 AM)Шумадинац Пише:(18-12-2023, 09:20 AM)Vlad Alekš Пише:(17-12-2023, 11:55 PM)Бенито Пише:(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише: Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.
Да је Несторовић био мало политички мудрији и направио коалицију са Миланом Таротом, узео би власт сигурно!
Чини ми се да ти је смисао за хумор остао у дому здравља, док си примао 5. дозу вакцине против короне.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)