Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Кад те народ неће,можеш имати изборни систем који хоћеш,све ти је џаба.

Несретници,које Вучић 12 година урнише на изборима,могу да бирају систем,па и 15% форе да им да,опет би их добио.

2012 сам ово писао и стојим при томе.Већинска народна Србија,буквално се јежи од ових несрећа у опозицији,и спремна је да прогута сва снс с....а,само да ове несреће не зајашу власт.

Посебан пар опанака су покс,двери,саветници,несторовић,сви ти пројекти који су ту да статирају.

За промену ове власти нужни су други предуслови.

Ко не схвата,схватиће на следећим изборима,кад их овај опет добије.
Одговори

@ексрежисер Бокане, ти ли си?  хихихи
Одговори

(19-12-2023, 01:23 PM)Бенито Пише:  Влад, не пада ми напамет да доказујем нешто што је већ приказано у јавности. Значи, можете сами да проверите. То није нарочито тешко у веку оволике технологије.
Поготово зато што туђе закључке називате будалаштинама зато што Вам се не свиђају.
Уосталом, Ви сте Ваш цењени глас, по сопственом признању, дали човеку који тврди да су Срби пали с Марса. Толико о кредибилитету.

Ја сам прегледао одређени  број записника, нигде нисам нашао озбиљнију примедбу опозиционих "чувара кутија". Будући да је узорак мали, наставићу да тражим.
Овако се не води расправа. Немате никакве аргументе.
Дајте ми доказ да је "луди" Нестор устврдио да су Срби пали са Марса. Претпостављам да је ту изјаву дао на некој телевизији и да су га снимили. Дајте ми исечак где се то јасно чује.
Уосталом, ово нису били председнички избори. Ући ће у парламент 13 посланика од "Ми". Погледајте списак, па да прокоментаришемо. Ако сте у стању.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(19-12-2023, 02:25 PM)Бенито Пише:  
(19-12-2023, 02:17 PM)ексрежисер Пише:  Какав бедни аутошовинизам,са примесама регионалних унутарсрпских подела на форуму.Нестварно,шта се овде пише!

Јел ово форум неке грађанске иницијативе?

То исто рекла Ана Брнабић сат времена пошто су затворена бирачка места.

Какав је то аргумент? Заиста, овде многи делују као мешавина Латинке Перовић Мике Шпиљка.

Одговори

(19-12-2023, 04:01 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Цитат:Могу да се сложим и са претпоставком да би опозиција победила у БГ да није било дуплих гласача. Оно што се не слажем је да би та победнадовеландо неке суштинске промене - остало би исто (Весић био под житима, под СНС-ом, па би и под Мариником; не мислим буквално на Весића).
Ма, то није питање.

Ја сам против СНС и против тзв "про-еуропске" опозиције, али, Богами, и против Бошкића са лажном заставом. Ја бојкотујем изборе и сматрам да сви патриоти треба да бојкотују изборе. Зато што систем не може да се промени изборима.
Наравно да систем у модерно доба не може да се промени на изборима. Велико је питање да ли је икада и могао да се промени на изборима!? При чему не мислим само на Србију, већ на све државе света.
Да се поновим: Едмунд Берк је још 1790 описао како ће изгледати свет након Револуције. Сеоску аристократију ће заменити варошка плутократија. Варошку плутократију чине власници банака и медија. Берк јесте био политички геније, али није био пророк. Ситуација се искомпликовала развојем технике. Маршал Маклуан је још ономад устврдио да се због телевизије појавио ефекат "глобалног села". Све ово наводи на прост закључак. Обични гласачи на изборима бирају оно што што им понуде власници великих светских банака и великих светских медија.
Да скратим, цитатом једног великог немачког философа - ЧОВЕК МОЖЕ ЧИНИТИ ШТА ХОЋЕ, АЛИ НЕ МОЖЕ ХТЕТИ ОНО ШТА ХОЋЕ.

Одговори

(20-12-2023, 08:26 AM)Vlad Alekš Пише:  
(19-12-2023, 01:23 PM)Бенито Пише:  Влад, не пада ми напамет да доказујем нешто што је већ приказано у јавности. Значи, можете сами да проверите. То није нарочито тешко у веку оволике технологије.
Поготово зато што туђе закључке називате будалаштинама зато што Вам се не свиђају.
Уосталом, Ви сте Ваш цењени глас, по сопственом признању, дали човеку који тврди да су Срби пали с Марса. Толико о кредибилитету.

Ја сам прегледао одређени  број записника, нигде нисам нашао озбиљнију примедбу опозиционих "чувара кутија". Будући да је узорак мали, наставићу да тражим.
Овако се не води расправа. Немате никакве аргументе.
Дајте ми доказ да је "луди" Нестор устврдио да су Срби пали са Марса. Претпостављам да је ту изјаву дао на некој телевизији и да су га снимили. Дајте ми исечак где се то јасно чује.
Уосталом, ово нису били председнички избори. Ући ће у парламент 13 посланика од "Ми". Погледајте списак, па да прокоментаришемо. Ако сте у стању.

Рекао сам Вам већ једном и нећу понављати. Ово што радите је класичан безобразлук. Сад ћу ја Вама за сваку овде написану реченицу да постављам некакав линк. Човече, укључи Хепи и види шта прича лидер листе за коју сте гласали.
Одговори

(20-12-2023, 08:30 AM)Vlad Alekš Пише:  
(19-12-2023, 02:17 PM)ексрежисер Пише:  Какав бедни аутошовинизам,са примесама регионалних унутарсрпских подела на форуму.Нестварно,шта се овде пише!

Какав је то аргумент? Заиста, овде многи делују као мешавина Латинке Перовић Мике Шпиљка.

То није аргумент, него чињеница. Или треба линк и за то. 
Смањите безобразлук мало.
Одговори

Несторовић се три године не скида са Хепија. Буквално му Миломир Марић одрадио обе кампање. Прошли пут су "натегли" гласове Обрадовићу оним улетом пред саму предизборну тишину, овог пута је удба свог пиона послала самостално, сматрајући да им није више потребан некакав квазиплуралитет у скупштини. Потопили си једним потезом свој претходни заветнички пројекат и несрећног Обрадовића, који, мученик, нема благе везе ни о чему.
Белоруски модел за Србију очигледно није потребан. Двостраначје је будућност у очима наших окупатора и њихове подружнице у Београду.

Несторовић има свој фонд гласова јер број људи који се свакодневно "поји" на "Актуелностима" и "Хепију" није мали и у земљи дембелији каква је БЈРС времена за бацање има доста. Све то, на крају, опет лети крџалији јер он управља овим симулакрумом од земље и свим њеним (нелегитимним) изборним процесима.
Одговори

(20-12-2023, 10:57 AM)Бенито Пише:  
(20-12-2023, 08:30 AM)Vlad Alekš Пише:  

То није аргумент, него чињеница. Или треба линк и за то. 
Смањите безобразлук мало.

Ја сам обичан члан форума, Ви сте администратор.
Ја, као обичан члан, имам вишак слободе а мањак одговорности.
Ви, као администратор, имате мањак слободе а вишак одговорности.
Ја ћу да пишем на овом форуму шта ја хоћу.
Ви бришите шта Ви хоћете.
Давати мени савет да смањим безобразлук - чист је безобразлук.

Одговори

(19-12-2023, 10:07 PM)Monarhist Пише:  Бенито можда се нисам изразио како треба, наравно да је већински систем много бољи (и поседујемо те традиције из времена док је Србија још и постојала). Само кажем да је машинерија Овога у овом тренутку толико јака да би успели да купе сваку изборну јединицу осим можда Београда.
Да је тако као што мислиш, поставља се основно питање зашто свевладајући Овај не промени изборни систем. У парламентарном саставу који је био у Народној Скупштини између 2016 и 2020. године, 74 локалне самоуправе и 4 града у Србији нису имали ниједног народног посланика са своје територије. То је више од половине територије Србије без Космета, а скоро половина са Косметом.
То је, иначе, и главни проблем који са собом носи тотално пропорционални систем избора посланика. И зато га наши политичари и највише воле. А поготово Овај, који се бави политичким криминалом као научном делатношћу.
Одговори

(20-12-2023, 11:36 AM)Ђорђе Пише:  Несторовић се три године не скида са Хепија. Буквално му Миломир Марић одрадио обе кампање. Прошли пут су "натегли" гласове Обрадовићу оним улетом пред саму предизборну тишину, овог пута је удба свог пиона послала самостално, сматрајући да им није више потребан некакав квазиплуралитет у скупштини. Потопили си једним потезом свој претходни заветнички пројекат и несрећног Обрадовића, који, мученик, нема благе везе ни о чему.
Белоруски модел за Србију очигледно није потребан. Двостраначје је будућност у очима наших окупатора и њихове подружнице у Београду.

Несторовић има свој фонд гласова јер број људи који се свакодневно "поји" на "Актуелностима" и "Хепију" није мали и у земљи дембелији каква је БЈРС времена за бацање има доста. Све то, на крају, опет лети крџалији јер он управља овим симулакрумом од земље и свим њеним (нелегитимним) изборним процесима.

Аферим!
Одговори

(20-12-2023, 11:36 AM)Ђорђе Пише:  Несторовић се три године не скида са Хепија. Буквално му Миломир Марић одрадио обе кампање. Прошли пут су "натегли" гласове Обрадовићу оним улетом пред саму предизборну тишину, овог пута је удба свог пиона послала самостално, сматрајући да им није више потребан некакав квазиплуралитет у скупштини. Потопили си једним потезом свој претходни заветнички пројекат и несрећног Обрадовића, који, мученик, нема благе везе ни о чему.

За кога сте Ви гласали?

Одговори

Нисам ни гласао.
Одговори

(20-12-2023, 11:42 AM)Vlad Alekš Пише:  

За кога сте Ви гласали?

За Ваљевску Грачаницу.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним