Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(21-12-2023, 09:46 AM)DIDzM Пише: Несторовић се не скида са режимских медија и причати како му је бојкотована кампања је смешно.
Један од кандидата са листе "Ми" је и адвокат Стефан Стефановић из Ваљева.
Он је заступник породица жртава пуцњаве у Младеновцу. Добио је такође доста простора на Пинку у последње време, што није чудно само по себи јер ипак заступа озбиљан случај. Али тамо уместо да напада полицију и службе, да истера истину до краја он је нападао Ђиласа и екипу зато што нису ниједном упутили саучешће породицама. (Да су то учинили напали би их што скупљају јефтине поене).
Био је један од организатора протеста поводом смрти Срба у Бањској, где опет нису нападали Овај што је све то закувао већ Ђиласа...
И ето изненада њега на листи, и ето њих у парламенту, све случајно и неочекивано.
У току кампање, Несторовићева листа је имала само два појављивања, оба на РТС-у. Несторовић је гостовао у емисији Око, трајало је око 15 минута. И имали су представљање на РТС-у, он Павић и Ковач, у трајању од једног сата. Павић је, између осталог, рекао водитељки да РТС лаже чак и у временској прогнози. Од како су скупили потписе, те им је прихваћена листа за Београд и Србију, обустављена су гостовања на свим иоле утицајнијим телевизијама. Исправите ме ако грешим.
Адвокат Стефан Стефановић је 43. на листи за државни парламент, а њих 13 улази на основу освојених гласова. Тако да немате разлога за бригу у вези са поменутим адвокатом - неће представљати нас који смо гласали за "Ми".
Иначе, ево једног ауторског текста Стефана Стефановића, па можемо прокоментарисати:
https://srbin.info/pocetna/aktuelno/prot...asni-krug/
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(21-12-2023, 10:18 AM)Ђорђе Пише: (20-12-2023, 03:05 PM)Vlad Alekš Пише: (20-12-2023, 01:24 PM)Ђорђе Пише: (20-12-2023, 01:07 PM)Vlad Alekš Пише: (20-12-2023, 11:44 AM)Ђорђе Пише: Нисам ни гласао.
Претпостављам да сте незадовољни ситуацијом у држави Србији, ако живите овде.
Ако полазим од исправне премисе, које активности спроводите да би се стање у држави Србији поправило?
Пре свега, незадовољан сам изборним процесом у Србији. Не самим личним статусом јер обрађујемо 7 хектара земље и имамо довољно хране да произведемо за себе али и да прерадимо и продамо, укућани и ја. Само што на тих 7 хектара морају да се потуре леђа, стока да се храни свакодневно и код ње чисти, да се заштити од напредњачко-афричке куге, лоповских министара незналица и кочоперних партијских ветеринара.
А једино што могу и што радим јесте да агитујем међу људима али је одзив мали, јер за политику нисам пошто нисам склон компромисима са Вучићевим пролетерима.
Када сте незадовољни, имате две опције. Или пробате да промените нешто у оквиру задатог система. Излазак на изборе је један од потенцијалних начина. Ако сматрате да не постоји начин за било какву промену, тада узмете пушку у руке па у шуму. Баш као и наши преци што су радили.
Како Ви то агитујете међу људима? Које идеје ширите?
Агитујем против Александра Вучића и његових подрепаша.
Да ли мислите да ће сви наши проблеми бити решени након што Вучић падне са власти? И уместо њега дође, на пример, Ђилас?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 14,453
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,453
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,879
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,538
Превасходно, на форум Погледа сам дошао да научим чињенице из Другог светског рата. То је главни циљ, пошто себе сматрам љубитељем историје или обичним истраживачем. А овде се налазе озбиљни истраживачи. Политика ми уопште није била ни на крај памети кад сам се учланио на форум Погледа.
Лепо сам написао да је била расправа о Несторовићевим тезама о ванземаљцима, и само сам поставио линк емисије где је Несторовић споменуо теорију везано за порекло плавооких људи. Имате линк емисије, па погледајте шта је човек рекао. Нисам рекао да је он измислио ту теорију.
Везано за Израел, не знам колика је слава што сте у већини случајева постављали линкове са сајта Ивоне Живковић и једног јеврејског сајта који оспорава израелску државу. У јавности има и тзв. Срба који оспоравају српску државу. А и Јевреји су подељени у многе фракције по разним питањима.
И као људи, сви смо пристрасни.