Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Несторовић је помињао неку теорију према којој су плавооки и зеленооки људи ванземаљског порекла. Погледати од 03:00

https://www.youtube.com/watch?v=GWqTGoIU4Po&t=1s

На Актуелностима и Балкан инфу је највише гостовао у последње време, најбоље тамо да се проверe, кога интересују, тврдње садашњег политичара Бранимира Несторовића.

А што се тиче доктора Несторовића, сви га хвале.
Одговори

(20-12-2023, 12:02 PM)Mitic Пише:  Несторовић је помињао неку теорију према којој су плавооки и зеленооки људи ванземаљског порекла. Погледати од 03:00

На Актуелностима и Балкан инфу је највише гостовао у последње време, најбоље тамо да се проверe, кога интересују, тврдње садашњег политичара Бранимира Несторовића.

Видео човек авион који је нестао у Бермудском троуглу, па слетео у Бразил - три деценије доцније, са све особљем и путницима.
Како да га не хвале....
Одговори

(20-12-2023, 11:45 AM)Бенито Пише:  
(20-12-2023, 11:42 AM)Vlad Alekš Пише:  
(20-12-2023, 11:36 AM)Ђорђе Пише:  Несторовић се три године не скида са Хепија. Буквално му Миломир Марић одрадио обе кампање. Прошли пут су "натегли" гласове Обрадовићу оним улетом пред саму предизборну тишину, овог пута је удба свог пиона послала самостално, сматрајући да им није више потребан некакав квазиплуралитет у скупштини. Потопили си једним потезом свој претходни заветнички пројекат и несрећног Обрадовића, који, мученик, нема благе везе ни о чему.
Белоруски модел за Србију очигледно није потребан. Двостраначје је будућност у очима наших окупатора и њихове подружнице у Београду.

Несторовић има свој фонд гласова јер број људи који се свакодневно "поји" на "Актуелностима" и "Хепију" није мали и у земљи дембелији каква је БЈРС времена за бацање има доста. Све то, на крају, опет лети крџалији јер он управља овим симулакрумом од земље и свим њеним (нелегитимним) изборним процесима.

За кога сте Ви гласали?

За Ваљевску Грачаницу.

И Вама је смисао за хумор нестао тамо негде, у Бермудском троуглу.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(20-12-2023, 12:29 PM)Бенито Пише:  
(20-12-2023, 12:02 PM)Mitic Пише:  Несторовић је помињао неку теорију према којој су плавооки и зеленооки људи ванземаљског порекла. Погледати од 03:00

Видео човек авион који је нестао у Бермудском троуглу, па слетео у Бразил - три деценије доцније, са све особљем и путницима.
Како да га не хвале....

Не читате пажљиво коментаре, вероватно због напада јарости.
Цењени форумаш Митиц је написао на крају "А што се тиче доктора Несторовића, сви га хвале."
Дедер Бенито, распитајте се по Београду, а и по Србији, колико је лекар Несторовић излечио деце, коју пре тога нико није могао да излечи.

Одговори

(20-12-2023, 11:44 AM)Ђорђе Пише:  Нисам ни гласао.

Претпостављам да сте незадовољни ситуацијом у држави Србији, ако живите овде.
Ако полазим од исправне премисе, које активности спроводите да би се стање у држави Србији поправило?

Одговори

(20-12-2023, 01:02 PM)Vlad Alekš Пише:  
(20-12-2023, 11:45 AM)Бенито Пише:  
(20-12-2023, 11:42 AM)Vlad Alekš Пише:  
(20-12-2023, 11:36 AM)Ђорђе Пише:  Несторовић се три године не скида са Хепија. Буквално му Миломир Марић одрадио обе кампање. Прошли пут су "натегли" гласове Обрадовићу оним улетом пред саму предизборну тишину, овог пута је удба свог пиона послала самостално, сматрајући да им није више потребан некакав квазиплуралитет у скупштини. Потопили си једним потезом свој претходни заветнички пројекат и несрећног Обрадовића, који, мученик, нема благе везе ни о чему.
Белоруски модел за Србију очигледно није потребан. Двостраначје је будућност у очима наших окупатора и њихове подружнице у Београду.

Несторовић има свој фонд гласова јер број људи који се свакодневно "поји" на "Актуелностима" и "Хепију" није мали и у земљи дембелији каква је БЈРС времена за бацање има доста. Све то, на крају, опет лети крџалији јер он управља овим симулакрумом од земље и свим њеним (нелегитимним) изборним процесима.

За кога сте Ви гласали?

За Ваљевску Грачаницу.

И Вама је смисао за хумор нестао тамо негде, у Бермудском троуглу.

Теоријски, реплика је одлична јер добро описује моју изборну вољу међу вучићоидима којима сам и ја окружен.
Одговори

Управо одгледах овај кратак снимак. Професор доктор Несторовић говори о неким појавама из области биологије човека. Тамо где класична наука нема објашњења, наводи друге изворе. Тамо где треба зачинити хумором, он то и ради. Због тога и јесте омиљен у широким народним масама.
Дакле да скратим - он сваку своју изјаву може да поткрепи навођењем релевантног извора. Свако ко се бавио озбиљним научним радом у стању је да ово разуме. Само потпуни малоумник може устврдити да професор доктор Несторовић прича будалаштине.

Одговори

(20-12-2023, 01:07 PM)Vlad Alekš Пише:  

Ако полазим од исправне премисе, које активности спроводите да би се стање у држави Србији поправило?

Пре свега, незадовољан сам изборним процесом у Србији. Не самим личним статусом јер обрађујемо 7 хектара земље и имамо довољно хране да произведемо за себе али и да прерадимо и продамо, укућани и ја. Само што на тих 7 хектара морају да се потуре леђа, стока да се храни свакодневно и код ње чисти, да се заштити од напредњачко-афричке куге, лоповских министара незналица и кочоперних партијских ветеринара.

А једино што могу и што радим јесте да агитујем међу људима али је одзив мали, јер за политику нисам пошто нисам склон компромисима са Вучићевим пролетерима.
Одговори

(20-12-2023, 01:21 PM)Vlad Alekš Пише:  

Управо одгледах овај кратак снимак. Професор доктор Несторовић говори о неким појавама из области биологије човека. Тамо где класична наука нема објашњења, наводи друге изворе. Тамо где треба зачинити хумором, он то и ради. Због тога и јесте омиљен у широким народним масама.
Дакле да скратим - он сваку своју изјаву може да поткрепи навођењем релевантног извора. Свако ко се бавио озбиљним научним радом у стању је да ово разуме. Само потпуни малоумник може устврдити да професор доктор Несторовић прича будалаштине.

Значи сви су потпуни малоумници који не верују у Несторове будалаштине?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(20-12-2023, 01:04 PM)Vlad Alekš Пише:  

Како да га не хвале....

Цењени форумаш Митиц је написао на крају "А што се тиче доктора Несторовића, сви га хвале."
Дедер Бенито, распитајте се по Београду, а и по Србији, колико је лекар Несторовић излечио деце, коју пре тога нико није могао да излечи.
Читам врло пажљиво. Нисам ни јаростан, ни радостан. Мени је само смешно колико будалетина има у Србији. 
Што се тиче стручности др Несторовића у области пулмологије нисам је ни негирао.
Али, није се он кандидовао за директора клинике у Тиршовој. Он човек има мало веће амбиције.
Па, да видимо каква су му спознанија из области које мало више излазе из мудрости која су сочињена у правилима службе. Како је кренуо, још ћемо се ми мудрости дотичног наслушати. Тек је сад узлетео. Само се бојим да ће му Овај брзо скресати крила.
Одговори

Пензионисана војна лица стоје иза ове дружине.Помало пратим бившег начелника ВБА и коментаре које тамо остављају некада познати генерали.Неки од њих само што јавно не ј.бу мајку Шизоју.Ово није фолирање,МИ јесу пројекат али сукоб је стваран.
Одговори

(20-12-2023, 01:46 PM)Бенито Пише:  
(20-12-2023, 01:04 PM)Vlad Alekš Пише:  

Како да га не хвале....

Читам врло пажљиво. Нисам ни јаростан, ни радостан. Мени је само смешно колико будалетина има у Србији. 
Што се тиче стручности др Несторовића у области пулмологије нисам је ни негирао.
Али, није се он кандидовао за директора клинике у Тиршовој. Он човек има мало веће амбиције.
Па, да видимо каква су му спознанија из области које мало више излазе из мудрости која су сочињена у правилима службе. Како је кренуо, још ћемо се ми мудрости дотичног наслушати. Тек је сад узлетео. Само се бојим да ће му Овај брзо скресати крила.

Не изгледа као да пажљиво читате коментаре. Искључујем могућност да своје мисли нисте у стању да преточите у смислени коментар.
Да, има много будалетина у Србији. Као и свуда по свету, нисмо ми изузетак по том питању. Али авај, остали сте недоречени, као и обично. На које будалетине конкретно мислите? Ја сам прво помислио на забављача Кесића, који је изјавио да би Несторовић освојио више гласова да је ушао у коалицију са равноземљашима. Да ли сте и Ви прво помислили на овог осведоченог аутошовинисту, другосрбијанца и комуноусташу? Ако нисте, на кога сте конкретно помислили?
Проф. др Несторовић се кандидовао за народног посланика. И ушао је у парламент са још 12 људи. Видећемо.

Одговори

(20-12-2023, 01:24 PM)Ђорђе Пише:  
(20-12-2023, 01:07 PM)Vlad Alekš Пише:  

Пре свега, незадовољан сам изборним процесом у Србији. Не самим личним статусом јер обрађујемо 7 хектара земље и имамо довољно хране да произведемо за себе али и да прерадимо и продамо, укућани и ја. Само што на тих 7 хектара морају да се потуре леђа, стока да се храни свакодневно и код ње чисти, да се заштити од напредњачко-афричке куге, лоповских министара незналица и кочоперних партијских ветеринара.

А једино што могу и што радим јесте да агитујем међу људима али је одзив мали, јер за политику нисам пошто нисам склон компромисима са Вучићевим пролетерима.

Када сте незадовољни, имате две опције. Или пробате да промените нешто у оквиру задатог система. Излазак на изборе је један од потенцијалних начина. Ако сматрате да не постоји начин за било какву промену, тада узмете пушку у руке па у шуму. Баш као и наши преци што су радили.
Како Ви то агитујете међу људима? Које идеје ширите?

Одговори

Ајде да скратимо процедуру, пошто ми заиста не пада на памет да трошим време на умотворине Овај. 
Несторовић и ад хок група око њега је измишљена и подржана од Овај. Зато се ти људи годинама појављују и пропагирају не само на ТВ Хепи и Пинк, него и на сличним телевизијама попут ТВ Курир, ТВ Информер и сличних који су основани и под апсолутном контролом Овај, али и на интернет телевизијама које су наводно опозиционе, а међу којима предњачи Балкан инфо.
Шта је циљ што је Овај измислио и практично гурнуо Несторовића у Скупштину ?
Наравно, да се десница, или наводна десница, држи под контролом. Разбијањем уједињења деснице, иза које је директно стајао Овај, отворила се могућност да се ангажују ови лажни десничари и уведу у парламент, где ће наводно бити опозитни према Вучићевој власти. Само што га никада поменути неће, као што га никада нису поменули ни на својим бескрајним гостовањима на ТВ Хепи, али ни на другим каналима на којима су гостовали. 
Овај вуче потезе из искустава које је видео и стекао у време владавине Слободана Милошевића. То се види готово из сваког његовог потеза. Несторовић је заправо Шешељ из 1991. године. То је игра удбе да постави "омиљеног опозиционара".
Тих 11 или 12 људи који су основали покрет "МИ - глас народа" су на стотине начина везани за режим. Наравно да нећу наводити све те везе, јер то нема на линковима. Углавном, сазнаће се све то у међувремену, када буде требало, тада ће их Овај сам разобличавати. Ако буде потребно.... Јер, верујем да ће они бити послушни од првог дана. 
То је цела прича око Несторовића и МИ. Испод сваког нивоа ми је у 21-ом веку да се бавим и Овај, а камоли његовим полтронима. 
Са овим постом је моја прича о Несторовићу завршена.
Тема је Овај.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним