17-12-2023, 11:24 PM
Teško biti uspešan u zemlji gde nam 35% stanovništa ima završenu samo osnovnu školu.
(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише: Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.
Зашто мислите да су намештени Бенито...
Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.
(17-12-2023, 11:21 PM)ексрежисер Пише: Очекивано.
Баш као што сам и говорио.
Крах и слом лажне "родољубиве"опозиције.
Честитке снс-у.Озбиљно организована странка,озбиљна инфраструктура,средства,популаран лидер.
Ово Србија није видела
Човек влада 11 година и добије 46-47%.
Е мој Шумадинац,говорисмо вам овде,
не слушате.
(18-12-2023, 12:02 AM)Авакс Пише:(17-12-2023, 11:21 PM)ексрежисер Пише: Очекивано.
Честитке снс-у.Озбиљно организована странка,озбиљна инфраструктура,средства,популаран лидер.
Ово Србија није видела
не слушате.
Овакве изборе је могла да добије и баба курана. Нема телевизије где се није водила прљава кампања или где су могли да се виде ставови оних који су бар некаква опозиција.
Када се води непрестана пропаганда у медијима, како мислите да се може уопште учествовати на изборима. Ови избори су само залуђивање народа...ако се уопште могу назвати изборима. Шта може да се бира у „мраку“...осим да се нагазу у г..но.
ПС
'Ајде лепо да вама вежу руке и ноге па да се бијемо...а около све моји па не можете ни „помоћ пријатеља“ да очекујете...лепа „ферка“.
https://www.dragas.biz/izlazak-4/
А чему служе ови ванредни избори?
(18-12-2023, 12:00 AM)ексрежисер Пише: Ај Бенито,дај мало објективности.Пусти ту мантру,сахрањена је вечерас за сва времена.
Дај критичко мишљење о одсуству једне десне листе,о катастрофалној листи двери-заветници,о програму ког је прегазило време,о мањку и непостојању те странке нпр у Војводини.О Обрадовићу који прави аматерске грешке у кампањи.
Пустите те мантре.Овако вам је како сам вам и рекао да ће бити.
(18-12-2023, 12:08 AM)ексрежисер Пише:(18-12-2023, 12:02 AM)Авакс Пише:(17-12-2023, 11:21 PM)ексрежисер Пише: Очекивано.
Ово Србија није видела
не слушате.
Овакве изборе је могла да добије и баба курана. Нема телевизије где се није водила прљава кампања или где су могли да се виде ставови оних који су бар некаква опозиција.
Када се води непрестана пропаганда у медијима, како мислите да се може уопште учествовати на изборима. Ови избори су само залуђивање народа...ако се уопште могу назвати изборима. Шта може да се бира у „мраку“...осим да се нагазу у г..но.
ПС
'Ајде лепо да вама вежу руке и ноге па да се бијемо...а около све моји па не можете ни „помоћ пријатеља“ да очекујете...лепа „ферка“.
https://www.dragas.biz/izlazak-4/
А чему служе ови ванредни избори?
Смешна,неозбиљна теза.
Опозиција има јунајтед групу,телевизије,недељнике,јако посећене портале итд.У ери интернета Несторовић прави бољи маркетинг од свих њих из опозиције,а нема никакве ресурсе.
(18-12-2023, 12:37 AM)ексрежисер Пише: Е са том политиком и паролоама "тупави","крезави",итд,нигде се не стиже на изборима.
Ко није схватио,а опозиција није за 11година,доживљаваће и даље пораз за поразом.