Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИЗБОРИ 17.12 .2023 ГОДИНЕ

Teško biti uspešan u zemlji gde nam 35% stanovništa ima završenu samo osnovnu školu.
Одговори

(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише:  Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.

Зашто мислите да су намештени Бенито...

Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.
Одговори

Наравно да је ово реална слика.
Ал људи тешко признају заблуде.
Шумадинац,Ђорђе,и други скроз нереално,навијачки гледају ствари.
Потпуно одсуство реалности.
Одговори

(17-12-2023, 11:40 PM)Monarhist Пише:  
(17-12-2023, 11:19 PM)Бенито Пише:  Избори су до те мере намештени да је срамота ово гледати.

Зашто мислите да су намештени Бенито...

Ово је донекле реална слика српског друштва тренутно. Ја сам чак очекивао да ће Овај добити и више.

Верујем да си данас стајао у неком реду за изборе. Вероватно је у том реду стајало око 100 људи. Гледао си их. Верујеш ли Ти да је сваки други човек или жена из тог реда гласао за Овај или за Дачића? Па, наравно да нису.
Да не говоримо о "невероватном успеху" листе под називом "МИ". Већ смо имали ту ситуацију, ко се не сећа, са листом "Доста је било", која је такође на једним изборима била "необјашњива сила која се изненада појављује и решава ствар".
Једном речју, сви елементи који чине грађанске и политичке изборе су урушени до те мере да је ово карикатура демократије, доведена до тог нивоа да на њима могу проћи само они који одговарају усвојеној политичкој догми, базираној на осовини Овај - Ђилас. И ту неће бити убудуће ни минималних шанси да се нешто промени. Осим ако се нешто велико не деси. А то већ не зависи ни од Овај, ни од Ђиласа, ни од оних који су их довели у ту позицију.
Одговори

Ај Бенито,дај мало објективности.Пусти ту мантру,сахрањена је вечерас за сва времена.

Дај критичко мишљење о одсуству једне десне листе,о катастрофалној листи двери-заветници,о програму ког је прегазило време,о мањку и непостојању те странке нпр у Војводини.О Обрадовићу који прави аматерске грешке у кампањи.

Пустите те мантре.Овако вам је како сам вам и рекао да ће бити.
Одговори

(17-12-2023, 11:21 PM)ексрежисер Пише:  Очекивано.
Баш као што сам и говорио.
Крах и слом лажне "родољубиве"опозиције.
Честитке снс-у.Озбиљно организована странка,озбиљна инфраструктура,средства,популаран лидер.
Ово Србија није видела
Човек влада 11 година и добије 46-47%.

Е мој Шумадинац,говорисмо вам овде,
не слушате.

Овакве изборе је могла да добије и баба курана. Нема телевизије где се није водила прљава кампања или где су могли да се виде ставови оних који су бар некаква опозиција.

Када се води непрестана пропаганда у медијима, како мислите да се може уопште учествовати на изборима. Ови избори су само залуђивање народа...ако се уопште могу назвати изборима. Шта може да се бира у „мраку“...осим да се нагазу у г..но.

ПС

'Ајде лепо да вама вежу руке и ноге па да се бијемо...а около све моји па не можете ни „помоћ пријатеља“ да очекујете...лепа „ферка“.

https://www.dragas.biz/izlazak-4/

А чему служе ови ванредни избори?
Одговори

(18-12-2023, 12:02 AM)Авакс Пише:  
Честитке снс-у.Озбиљно организована странка,озбиљна инфраструктура,средства,популаран лидер.
Ово Србија није видела

не слушате.

Овакве изборе је могла да добије и баба курана. Нема телевизије где се није водила прљава кампања или где су могли да се виде ставови оних који су бар некаква опозиција.

Када се води непрестана пропаганда у медијима, како мислите да се може уопште учествовати на изборима. Ови избори су само залуђивање народа...ако се уопште могу назвати изборима. Шта може да се бира у „мраку“...осим да се нагазу у г..но.

ПС

'Ајде лепо да вама вежу руке и ноге па да се бијемо...а около све моји па не можете ни „помоћ пријатеља“ да очекујете...лепа „ферка“.

Смешна,неозбиљна теза.
Опозиција има јунајтед групу,телевизије,недељнике,јако посећене портале итд.У ери интернета Несторовић прави бољи маркетинг од свих њих из опозиције,а нема никакве ресурсе.
Одговори

(18-12-2023, 12:00 AM)ексрежисер Пише:  Ај Бенито,дај мало објективности.Пусти ту мантру,сахрањена је вечерас за сва времена.

Дај критичко мишљење о одсуству једне десне листе,о катастрофалној листи двери-заветници,о програму ког је прегазило време,о мањку и непостојању те странке нпр у Војводини.О Обрадовићу који прави аматерске грешке у кампањи.

Пустите те мантре.Овако вам је како сам вам и рекао да ће бити.

Бенито, нисам гласао из објективних разлога (удаљеност до гласачког места око 300 км), али од просечних 100 људи које познајем најмање 30-ак пасивно подржава Овог ("јер је најмање лош") и сигурно још 10-20 пензионера активно. То је стварност. 

Режисер је у праву за Бошка који је сам себе сахранио и слабост десне опозиције.

И на крају где је та Народна странка са развијеном инфраструктуром а није "рипила" ни један посто...
Одговори

(18-12-2023, 12:08 AM)ексрежисер Пише:  
(18-12-2023, 12:02 AM)Авакс Пише:  
Ово Србија није видела

не слушате.

ПС

Смешна,неозбиљна теза.
Опозиција има јунајтед групу,телевизије,недељнике,јако посећене портале итд.У ери интернета Несторовић прави бољи маркетинг од свих њих из опозиције,а нема никакве ресурсе.

Аха сви гледају јунајтед групу (нарочито тупави). Зна се шта народ гледа...
Одговори

Е са том политиком и паролоама "тупави","крезави",итд,нигде се не стиже на изборима.

Ко није схватио,а опозиција није за 11година,доживљаваће и даље пораз за поразом.
Одговори

Ајде, под 1, одакле Вам идеја да сам за Двери? Помешали сте ме са Шумадинцем.
Под 2: било каква опозиција не контролише изборни процес на најмање половини изборних места у Србији. А хоће, наводно, изборе. Односно, Ђилас их хоће. 
Под 3, гласачки списак је фалсификован до граница непрепознатљивости. 
Под 4, медији су сви под контролом једне стране силе. Већина директно, с понеки преко делегата.
Под 5: више ни све то није довољно, него се доведе неколико десетина или чак стотина хиљада лица да гласају у Србији.
Под 6 јавно се купују гласови испред бирачког места. 
Под 7, 8, 9.....
Моја објективност. Па, не правим се ћорав да не видим шта ради Овај? И то је тако од првог дана када је доведен на власт, такође на намештеним изборима. И када му је одмах намонтиран Ђилас за опозицију, који чини све што је у његовој моћи да Овај не падне са власти, него да заједничким снагама униште сваки опозитни глас у овој земљи, и да "промене свест" овом српском народу. А то значи да га уведу у "цивилизовану Европу".
Одговори

(18-12-2023, 12:37 AM)ексрежисер Пише:  Е са том политиком и паролоама "тупави","крезави",итд,нигде се не стиже на изборима.

Ко није схватио,а опозиција није за 11година,доживљаваће и даље пораз за поразом.

И онда ви мени говорите о неозбиљној тези.

ПС

Да ли сте гледали шта говори Саша Радуловић. Баш се обраћа и делу бирачког тела СНС и докле је стигао? Џаба што паметно и разложно говори...

Многи су 2012-те поверовали оном ратном хушкачу...па гласали за њега (при томе је пуно оних који таже ухљебљење у близини ануса владара). И да ли су они паметни? Говорио сам тада људима, како могу да верују неопеваном лажову и смутљивцу да ће он решити питање корупције и слично...И шта сад'...хоћете да кажете да су паметни јер су га подржали? Па нису, тупави су...подржали безакоње и корупцију и криминал...

А и они коју су се тада „преварили“ па га подржали... и тако „шес' пута“ ...да ли сматрате да нису тупави...или бар покварени.
Одговори

Србија против насиља веома озбиљно је оптужила СНС за масовну изборну крађу, не позивам ни на шта, таман посла, али мислим да ће уследити масовни протести након овога, мислим да нам ових дана заиста не следи добро.
Одговори

Избрисао.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним