Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Сагласан! Но, шта те то толико буни око тих црних хибридних четника? Ајд стани им за врат. Пусти их да четникују
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
877
Додик: Хоћемо јединствену државу Српске, Србије са КиМ и Црне Горе ако они пристану - у овом веку
https://portal083.me/politika/dodik-hoce...ovom-veku/
Зна Додо шта ради!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
877
Ојсааааа
Д М
Поруке: 14,528
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
После овога што смо протеклих дана видели и чули у Бањалуци, требало би озбиљно да се забринемо над судбином Републике Српске.
Скуп је био, и по саставу, и по порукама које су изречене, а које су све одреда празне флоскуле, и по самом изгледу, одао утисак једног трагичног тренутка у коме се налази српски народ уопште. И то не толико због статуса српског народа, јер је било и горих времена, него пре свега по карактеру, васпитању, образовању и делу људи који Србе предводе и са једне и са друге обале реке Дрине.
Толико су трагикомични да су успели да надмаше чак и полицијски оркестар Републике Српске који је покушао да изведе химну "Боже правде".
Поруке: 1,098
Теме: 11
Придружен: May 2021
Углед:
245
Ако неко може да се такмичи са Овај по количини покраденог народног новца то је Милорад Додик. У питању су десетине милиона еура.
Поруке: 1,275
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
301
Окупио се талог са обе обале. Тешко је достићи такав ниво али овај прети да буде гори и од талога из '43.
Поруке: 1,374
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
137
Благо вама из Србије, ви можете да причате и пишете шта хоћете. Ја из Републике Српске не смијем ништа рећи, качи ме Закон о клевети. Није шала.
Ипак ваљда ме за ово неће оптужити.
Тврдим, баш тврдим 100% , да нико није учествовао добровољно, тј из личног задовољства. Све одреда из неког интереса, привилегија, страха, 100% СВИ. ЗНАМ. Нисам ни гледао, смучило ми се прошле године.
Поруке: 9,130
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Додик је испушена муштикла.
Ово је био његов опроптај од политике.
Србимау РС треба друга политика и други политичар...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.