Поруке: 20
Теме: 1
Придружен: Aug 2023
Углед:
1
(19-01-2024, 08:53 PM)Mekenzi Пише: Туга...
![[Слика: Screenshot-20240119-195133-539.png]](https://i.ibb.co/hgSt4dF/Screenshot-20240119-195133-539.png)
Одавно ме више ништа не чуди...
С'вером у Бога за краља и отаџбину!
Поруке: 14,702
Теме: 308
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,196
Овде је текст на целој страници проблем, а не само тај Јашари. Нити је Ер Србија српска национална авио-компанија, нити је аеродром у Сурчину аеродром државе Србије (таман колико није ни онај у Приштини), нити је аеродром у Лађевцима аеродром са међународном дозволом....
Дакле, цела страница је тотална лаж....
Поруке: 14,643
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 9,321
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
Госн Самарџић вели под утицајем канадског глобалисте и инфлуенсера Сајмона Рива тврди да
у Шугославији никада нису производена квалитетна вина!
Ми га морамо демантовати! Јес да нисмо канадски Ескими и да немамо најт клаб,
али за нашим асталом се пије врхунско квалитетно вино из Ђаковице из 1989 године ђе је Бамби Пожаревац имао врхунски погон!
Да не буде Кизо лаже! Ево етикете!
Христос ВАСКРСЕ!
а и Симпатизерима Добар дан!
Христос посреди нас!
Јесте и биће!
Косово и Метохија су у нашој души Србија!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 05-05-2024, 02:41 PM од
Mekenzi.)
Углед:
375
....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 05-05-2024, 02:36 PM од
Mekenzi.)
Углед:
3,196
Па, пише Ти лепо "1989. године".
"За време Тита" значи од 45 до 1980.
Нађи ми такво вино из 1969. Не постоји то.
Уосталом, није битно шта пише Самарџић. То сви знају, да су комунисти уништавали старе сорте грожђа "јер не рађају довољно", а у комунистичким задругама садили сорте за масивну производњу вина, лошијег квалитета.
То су толико познате чињенице да се човек запита где си Ти растао.
ПС откуд Бамбију из Пожаревца производња вина на Косову? Да нису можда купили земљу од Шиптара и посадили виноград? Или су искористили блискост директора са Милошевићем и његовом фамилијом и преузели неки од винограда који су одузети манастирима?
Углед:
375
(05-05-2024, 02:59 PM)Бенито Пише: ПС откуд Бамбију из Пожаревца производња вина на Косову? Да нису можда купили земљу од Шиптара и посадили виноград? Или су искористили блискост директора са Милошевићем и његовом фамилијом и преузели неки од винограда који су одузети манастирима?
Ово ми са нашим блиским сапатницима покушавамо да разрешимо мистерију откуд пожеравачки и Бамби вина из Ђаковице.
Ово вино смо случајно нашли у подруму пд нашег ђеда покојног.
Пошто је он у то време ишао често за Јошаничку Бању можда му нек'о дао.
Али откуд Бамби из Ђаковице и још врхунско квалитетно вино, то не знамо?
Ако зна неко нек напише.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,383
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
140
А како ти Кизо знаш да је ово вино са слике врхунско и како знаш да је Бамби у Ђаковици имао "врхунски" погон?
Колико си флаша попио?
Углед:
375
(05-05-2024, 05:26 PM)luka.luke Пише: А како ти Кизо знаш да је ово вино са слике врхунско и како знаш да је Бамби у Ђаковици имао "врхунски" погон?
Колико си флаша попио?
Ми непијемо алккохол неки пут мал пиво од 0.3 дл гледамо да буде ћирилична етикета.
Ваљевско мало није лоше.
Ово је колекционарск примерак. Попили смо пола чаше да наздравимо са сапатницима.
Ево целе етикете
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 05-05-2024, 05:34 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 1,383
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
140
Ја упитах, како знаш да је ВРХУНСКО вино и како знаш да је ВРХУНСКИ погон, а ти ми одговори нешто сасвим друго. Поента твоје објаве је на ВРХУНСКОМ , не на томе да ли је постојало или не, па ја зато и питам.
Углед:
375
(05-05-2024, 06:01 PM)luka.luke Пише: Ја упитах, како знаш да је ВРХУНСКО вино и како знаш да је ВРХУНСКИ погон, а ти ми одговори нешто сасвим друго. Поента твоје објаве је на ВРХУНСКОМ , не на томе да ли је постојало или не, па ја зато и питам.
Све ти пише на етикети!
А за читање винских етикета мора се имати знање.
Треба да се зна шта је стоно, дезрттно, квалитетни, врхунско квалитетно које ознаке морају имати, шта треба да пише у опису, итд...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
3,196
Ма, нема Ти ту неке мистерије велике.
Исто као што су СЗОР оснивали политички ОУР са погонима по целој СР Србији, а на основу потреба партије, тако се отворила и потребе да оснују ОУР на Косову. Нема Ти ти неке везе са привредом, јер је привреда била само оруђе у рукама партије.
ПС и немој много да верујеш у њихове етикете.
Често су они писали за полустоно вино да је стоно, за купаж да је десертно и тако даље....
Југославија комунистичка је важила баш за земљу са лошим винима. Наравно, негде и негде је могло да се попије добро вино, али само код сељака.
Углед:
375
На данашњи дан, После 77 дана Бомбардовања и масовних губитака у људству у службама безбедности Председник СРЈ Слободан Милошевић је наредио потписивање моменталне и директне капитулације над територијом Косова и Метохије чије је управљање предао УЧК терористима и НАТО трупама на изволте и све инстититуције након капитулације је повукао са Косова и Метохије.
Иначе за историју:
Слободан Милошевић је личност из Србије која је највише територија српских погубио у војним сукобима а нити једну повратио није у историји Србије.
Не постоји већи губитник од њега..
ПРОСВЕТАР.