Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

(21-01-2025, 01:51 PM)Ocaus41 Пише:  "Kada se prestanem baviti politikom biću oslobođen javne odgovornosti kao predsjednik Republike, a kada mi zabrane, formiraću udruženje za nezavisnost Republike Srpske", naglasio je Dodik.

Ето тако је то.
Оно чега се ја плашим јесте да ће изостати најважније : процесуирање за криминал и корупцију , кроз двије деценије уништавања привреде , и са тим  десетине хиљада исељених Срба.
Овај процес јесте политички.Тачно је да у Сарајеву никога не занима његова корупција која уништава српски народ.
За нас је свакако боље да му се суди , него да му се не суди.

Милославе требао си у видео ставити ко је више трошио новца дневно Броз или Додик , пошто су и сународници...

(21-02-2025, 03:26 PM)Ocaus41 Пише:  https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/...c-1022731/

Преће у ислам ако треба , само да не оде у затвор...
Само да не оде са власти. Губљење моћи би му био најгори затвор .
Одговори

Питање власти је завршено Лука.Он неће дочекати крај мандата био осуђен или не.То је просто немогуће.
Одговори

(21-02-2025, 05:01 PM)luka.luke Пише:  
(21-02-2025, 03:26 PM)Ocaus41 Пише:  https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/...c-1022731/

А што то - он је мултимилионер, држи пола Новог Сада. Ово му таман дође да се мало "одмори" и управља из сенке. 
Никаквог не напретка, него опоравка не може бити без декомунизације и васпостављања православне монархије и са ове стране Дрине. Није Додик један, има Додика колико хођеш, пуна их је Српска...
Одговори

(24-02-2025, 10:09 AM)Monarhist Пише:  
(21-02-2025, 05:01 PM)luka.luke Пише:  

А што то - он је мултимилионер, држи пола Новог Сада. Ово му таман дође да се мало "одмори" и управља из сенке. 
Никаквог не напретка, него опоравка не може бити без декомунизације и васпостављања православне монархије и са ове стране Дрине. Није Додик један, има Додика колико хођеш, пуна их је Српска...
Ништа њему не значи богатство без политичке моћи. То ти је тај диктаторски синдром. Друго, ако изгуби апсолутну власт, на тепет може доћи начин стицања тог богатства. Одмор?. Не ужива он у одмору,  него вршењу власти на његов начин.
Одговори

Додик ће бити осуђен .Пошто се наравно неће јавити на издржавање затворске казне , усљедиће потјерница.Муслимани не могу нити имају могућности да то сами спроведу до краја и због тога ће чекати интервенцију међународне заједнице за хапшење. (еуфор и испостава нато).Између ће се дешавати црвени циркус србовања и митинга.

Оно у шта сам ја дубоко увјерене јесте да тај човјек и сада а и одавно има план бјегства ,јер се у РС након пресуде неби одржао довољно ни да неко притрчи са стране , а камоли да дочека изборе како је најављивао у току процеса.Стигао је крај дефинитивно.Поставља се питање гдје ће он то побјећи и како ....

https://nebojsavukanovic.info/ekskluzivn...-u-moskvi/

С обзиром на господина Асада неби ме иненадила још једна избјеглица коју је финансирала Москва.

Постојао је чланак о кући у Мађарској али треба узети са резервом вјеродостојност
Одговори

А зашто би то требало међународна заједница да буде меродавна за Републику Србску? Због једног Швабе треба Србин да бежи из своје земље!? Народ да је паметан дигао би буну, не због Додика, него због намесника. Уосталом, Србија је гарант Дејтонског Споразума па као таква треба да залегне да се Срби преко Дрине не оставе на милост и немилост балијама или Швабама.

Управо данас су Додика прогласили кривим и осудили на једну годину затвора и забраном бављења политиком. Шта то значи не морам да говорим. Не буде ли се деловало Срби са леве обале Дрине биће принуђени да веслају.
И још нешто, у овој причи је небитан Додик... Урушава се Република Србска.
Одговори

(26-02-2025, 04:31 PM)Јеремија Пише:  А зашто би то требало међународна заједница да буде меродавна за Републику Србску? Због једног Швабе треба Србин да бежи из своје земље!? Народ да је паметан дигао би буну, не због Додика, него због намесника. Уосталом, Србија је гарант Дејтонског Споразума па као таква треба да залегне да се Срби преко Дрине не оставе на милост и немилост балијама или Швабама.

Управо данас су Додика прогласили кривим и осудили на једну годину затвора и забраном бављења политиком. Шта то значи не морам да говорим. Не буде ли се деловало Срби са леве обале Дрине биће принуђени да веслају.
И још нешто, у овој причи је небитан Додик... Урушава се Република Србска.
Неће Додик у затвор г. Јеремија , нажалост , него ће искеширати 36 хиљада по важећем закону за годину дана , а ми ћемо и даље остати магарци 

Данас је јавно признао да је подмитио суд 

Одговори

Незахвално је било шта предвиђати у политичкој каљузи.У сваком случају узете су у обзир и геополотичке околности у којима се налази ЕУ као газда БиХ , иначе се неби изабрао овако "меки" начин уклањања Додика.Отишао би у затвор као Новалић пре априла , јер би у новом мандату демократа у фокусу и даље били Русија и њене отворене присталице.

Додик је сам најавио такву могућност :
https://pravda.rs/lat/2023/11/30/dodik-j...zuju-nato/
Одговори

Знајући га као бескарактерног човека(и могућег педофила јер је некада давно постојала фотографија са малолетницом у његовим колима . .. чини ми се у Телеграфу код покојног Ћурувије) који је на власт и доведен од стране Америке при чему су рушени редом Караџић, Плавшићка те Никола Поплашен мене није страх за то где ће и да ли ће побећи већ да се за своју слободу не нагоди па преда и остатке државности Републике Српске.Царину и војску је одавно предао.Опасна љига без трунке стида, не преза ни од чега а створио је картел који је довољно моћан да РС испоручи на тацни.
Одговори

(26-02-2025, 05:45 PM)victoria Пише:  Знајући га као бескарактерног човека(и могућег педофила јер је некада давно постојала фотографија са малолетницом у његовим колима . .. чини ми се у Телеграфу код покојног Ћурувије) који је на власт и доведен од стране Америке при чему су рушени редом Караџић, Плавшићка те Никола Поплашен мене није страх за то где ће и да ли ће побећи већ да се за своју слободу не нагоди па преда и остатке државности Републике Српске.Царину и војску је одавно предао.Опасна љига без трунке стида, не преза ни од чега а створио је картел који је довољно моћан да РС испоручи на тацни.

О педофилима је излишно говорити, јер ако случај "Епштајн" остаје под велом тајне шта очекивати у земљи где су "другови" узимали младе (15-16 год.) да им буду секретарице ономад, а то се наставило и данас.
Бескарактерни су људи у политици на свим меридијанима, то да се не заносимо. Пођимо од Баје Пашића па све до данашњих дана, све лопурда до лопурде.
Мислим да Србски народ треба да брани своју државу за коју су крварили колико јуче, да не дају ни педља Републике Србске. А то једино могу учинити уједињени.
Додик је као личност небитан, али... Председник Републике Србске је институција и, управо је пресудом по налогу Швабе ударено на институцију. 
По мени, ако људи не схватају како се изокола стеже омча око Србске онда ће бити само два избора: Турчење или весло...
Одговори

Додик није особа коју треба бранити "инсистуцију Републике Српске".Није био гадљив на насилно уклањање Николе Поплашена.Не треба Срби да бране скотове само зато што су на функцији.Није грешка што их склањају са тих функција већ је грешка што су икада доспели тамо.Скотови су намерно уводили земљу и народ у ратове за које су знали да не могу бити добијени (ли да ће победа бити прескупа) ради своје гузице и ризнице.Ми смо платили сувише велику цену за такве поступке и време је да извучемо поуке.По мени,народ у Републици Српској треба да овог мајмуна одведе у бајбок и то одмах.То је такође гест и доказ суверенитета.Не трема му дозволити да узме Србе и Српску као панцир.Битанга може лако да се нагоди са амабасадорима и не би му био први пут.НА штету Срба и Српске наравно јер он нема ништа друго да понуди.Они њему слободу а он њима на тацни изручи то што ти спомињеш а што је стечено крвљу и патњом.Треба г . .. о сами да пустимо низ веце шољу а не да нас користи као заклон и монету за кусурање.
Одговори

Са страним представницима се води дипломатија која има за циљ побољшање статуса српског народа.Не може се америчком амбасадору рећи да је "кретен" а шефу ОХР-а "сероња".То је инат који иде преко леђа српског народа.
Али дипломатију не може водити шаторски пјевач који ни српски не зна добро говорити.

Двадесет изгубљених година и саће под палму као Ђукановић , а онда ћемо испратити и Дачића ал' не у затвор.То је наш проблем генерално.....
Одговори

(26-02-2025, 07:42 PM)victoria Пише:  Додик није особа коју треба бранити "инсистуцију Републике Српске".Није био гадљив на насилно уклањање Николе Поплашена.Не треба Срби да бране скотове само зато што су на функцији.Није грешка што их склањају са тих функција већ је грешка што су икада доспели тамо.Скотови су намерно уводили земљу и народ у ратове за које су знали да не могу бити добијени (ли да ће победа бити прескупа) ради своје гузице и ризнице.Ми смо платили сувише велику цену за такве поступке и време је да извучемо поуке.По мени,народ у Републици Српској треба да овог мајмуна одведе у бајбок и то одмах.То је такође гест и доказ суверенитета.Не трема му дозволити да узме Србе и Српску као панцир.Битанга може лако да се нагоди са амабасадорима и не би му био први пут.НА штету Срба и Српске наравно јер он нема ништа друго да понуди.Они њему слободу а он њима на тацни изручи то што ти спомињеш а што је стечено крвљу и патњом.Треба г . .. о  сами да  пустимо низ веце шољу а не да нас користи као заклон и монету за кусурање.

Ја Србски Ти не разумеш па ће бити да сам нејасан или блесав.
Мени не треба објашњавати ко је Додик или ко је ко био за време рата. 
Ја говорим о опасности која је више него реална о нестајању Републике Србске, о настојањњу балија да Србска не постоји ни фиктивно.
Ако се Срби одлуче да се обрачунавају међусобно уместо да Шваби и балијама дају од шаке до лакта биће заиста залудна борба из које је никла Република Србска.
Ако нисте ништа научили из збивања на простору Републике Србије после бомбардовања када су "срби" одлучили да продају државу како би 
се додворили пиргавим англосаксима, успутно причајући о "европским вредностима" где је губитник био народ, тешко ће бити саборности у Србској држави са леве обале Дрине.
Одговори

Ово су паметни људи, још пре неколико година, најавили да ће се десити. Још пре него је Кристијан Шмит, потпуно незаконски, постао Високи представник УН за БиХ, иако дотични није био признат од 80% чланица Уједињених нација, укључујући Руску федерацију. 
Али, био је и јесте признат од председника Владе и доцније председника Србије, познатог под кодним именом Овај. Овај је свог друга Кристијана више пута званично примао у посету и одавао му дипломатску етикецију. 
Додика је осудио суд какав не постоји нигде у Европи, а оптужио тужилац какав не постоји нигде у Европи. Али, тог тужиоца и тај суд признаје Овај.
Додик зове Овај да га вечерас спашава. 
Па, ако је тако, онда нека се њих двојица мученика боре како знају. Нек им је са срећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним