jelicki_cetnicki_odred_
Гост
Јеремија,
"Неко намерно брука и понижава полицију и остале органе присиле што је скроз погрешно."
Ниси добро схватио, објаснићу ти.
Полиција је извршна сила владајућег окупационог режима, она сходно томе ради по наредби, не сме да мисли ништа, само извршује наређења, која претходно провери дал сме, е тај неко.
Разочарао си ме сад са овом констатацијом до коске, дечја је и перфидна истовремено.
Поруке: 9,170
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(09-03-2025, 01:08 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Јеремија,
"Неко намерно брука и понижава полицију и остале органе присиле што је скроз погрешно."
Полиција је извршна сила владајућег окупационог режима, она сходно томе ради по наредби, не сме да мисли ништа, само извршује наређења, која претходно провери дал сме, е тај неко.
Разочарао си ме сад са овом констатацијом до коске, дечја је и перфидна истовремено.
Aj лебати не се*и.
Полиција није извршна власт. Иди у школу да поново учиш шта је Извршна, судска, законодавна власт а шта спада под термином ДРЖАВНА УПРАВА.
Знаш шта је окупациони режим а шта легитимно изабрана власт?
Знаш ко је користио 1999 године ту реченицу за српске безбедносне структуре на Косову и Метохији?
Јер знаш како се брани уставни поредак Земље?
Смањи мало н1 и новас и твитер бићеш здравији...
Трујеш се много дезинформацијама..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 09-03-2025, 02:45 PM од
Mekenzi.)
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
(09-03-2025, 02:39 PM)Mekenzi Пише: (09-03-2025, 01:08 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Јеремија,
Aj лебати не се*и.
Полиција није извршна власт. Иди у школу да поново учиш шта је Извршна, судска, законодавна власт а шта спада под термином ДРЖАВНА УПРАВА.
Знаш ко је користио 1999 године ту реченицу за српске безбедносне структуре на Косову и Метохији?
Ја не користим ТВ има 15. год. Не знам ко је користио, ја користим свој вокабулар, па ако се нешто поклопи, ја сам тад имао 4. год.
Шта си ти, потпарол полиције па не даш на службу? Да ја теби објашњавам да полиција није добра марта 2025. у Србији, свака ти част ако мислиш да полиција ваља код нас... Види се да немаш контакта са друштвом, дубоко си у свом свету, окрени се око себе. Полиција на принципу УДБИНОГ запошљавања, наследни занат, нико никад није одробијао више од 6 месеци, о чему ти причаш. Шта се дешава полицајцима који иступе мало из шаблона. Полиција је рак рана, курсаџије из Каменице са IQ испод просека. На шта личи само физички кад их погледаш, могу мислити ментално здравље...
Поруке: 9,170
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(09-03-2025, 03:15 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: (09-03-2025, 02:39 PM)Mekenzi Пише: (09-03-2025, 01:08 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Јеремија,
Aj лебати не се*и.
Ја не користим ТВ има 15. год. Не знам ко је користио, ја користим свој вокабулар, па ако се нешто поклопи, ја сам тад имао 4. год.
Шта си ти, потпарол полиције па не даш на службу? Да ја теби објашњавам да полиција није добра марта 2025. у Србији, свака ти част ако мислиш да полиција ваља код нас... Види се да немаш контакта са друштвом, дубоко си у свом свету, окрени се око себе. Полиција на принципу УДБИНОГ запошљавања, наследни занат, нико никад није одробијао више од 6 месеци, о чему ти причаш. Шта се дешава полицајцима који иступе мало из шаблона. Полиција је рак рана, курсаџије из Каменице са IQ испод просека. На шта личи само физички кад их погледаш, могу мислити ментално здравље...
Види Синовац,
Окрени се себи, формирај породицу, узми неку ђедовину обрађуј, ради нешто ван система паметно, научи да будеш домаћин, људина, господин човек свој на своме, и онда нећеш мислити о ментолима из полиције и људима из система..
За бејзик систем гледај Мирољуба Петровић од кога смо ми доста научили.
Такође узми ође ишчитавај шта је писао наш сапатник ПРОСВЕТАР. Он је преминуо али је потпуно објаснио суштину Српства...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
(09-03-2025, 04:36 PM)Луизит Пише: ![[Слика: serve-img.png]](https://www.upload.ee/image/17834765/serve-img.png)
Они себи са оваквим фотографијама хране его и дижу морал. Три храбре, неприксновене омладинке са моторолама у руци и КОБРА беџом стоје испред заплашеног корода полиције. Слика и прилика нашег колективног лудила.
Проблем је што су везане руке полицији, иначе да нису, да ради пендрек у комбинацији са лахримационим агенсима, многи би одавно спремали испите.
Грешка државе је што је дозволила да студенти осете да су јаки. Нису јаки. Само су то утриповали.
Када би полиција била полиција, потрпала их у подруме 29-иг новембара, са кесама на глави и мудима у фиоци... па такмичили би се ко ћре пре кога да изнамешта што на изјаву што незванично. Било би колективно друкање.
Може им се, уметничка слобода, ваља мало их спрдати, можда су студенти са драмског, опусти се, не може кеса у демократском друштву. Ово је последњи пут да водим конверзацију са тобом, разлог је што мењаш тезе, долази пола Србије 15-тог у Београд. И шта? Шта мислиш колико би порасто гнев народа на твоје кесе? Значи буди у ПРЕЗРНТУ.
Чекам ови анализу о Немачкој ко леба.
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
jelicki_cetnicki_odred_
Гост
(09-03-2025, 04:56 PM)Луизит Пише: (09-03-2025, 04:51 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: (09-03-2025, 04:36 PM)Луизит Пише: ![[Слика: serve-img.png]](https://www.upload.ee/image/17834765/serve-img.png)
Они себи са оваквим фотографијама хране его и дижу морал. Три храбре, неприксновене омладинке са моторолама у руци и КОБРА беџом стоје испред заплашеног корода полиције. Слика и прилика нашег колективног лудила.
Проблем је што су везане руке полицији, иначе да нису, да ради пендрек у комбинацији са лахримационим агенсима, многи би одавно спремали испите.
Грешка државе је што је дозволила да студенти осете да су јаки. Нису јаки. Само су то утриповали.
Када би полиција била полиција, потрпала их у подруме 29-иг новембара, са кесама на глави и мудима у фиоци... па такмичили би се ко ћре пре кога да изнамешта што на изјаву што незванично. Било би колективно друкање.
Може им се, уметничка слобода, ваља мало их спрдати, можда су студенти са драмског, опусти се, не може кеса у демократском друштву. Ово је последњи пут да водим конверзацију са тобом, разлог је што мењаш тезе, долази пола Србије 15-тог у Београд. И шта? Шта мислиш колико би порасто гнев народа на твоје кесе? Значи буди у ПРЕЗРНТУ.
Чекам ови анализу о Немачкој ко леба.
Може кеса на главу. Може итекако ако си држава.
И не спрдају се оне нити је ово било каква уметничка слобода. Ово је оно што они сањају. Да јашу све и сваког па и полицију, а Јова Бакић да им пуни главу реченицама из 45-е.
И још једна лаж да прво цела, а онда пола Србије подржава ово. И да подржава, као што не подржава, шта је са другом половином Србије? Они су мајмуни и треба да испаштају зато што су решили да глуме револуционаре. Модерни лењинизам.
И наставите да верујете у те тезе о "целој" или "пола" Србије. Ако су такве бројке, формирајте политичку странку, изађите на изборе и победите. А да украдено је милион гласова. Сударила се два џипа са бирачким кутијама.
Човече није протест само због студената НС, нема се леба на селу, нема нафте, нема меса, глоба, мафија, монопол...