Поруке: 9,132
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(07-03-2025, 12:29 AM)Шумадинац Пише:
Зато остављају шприцеве, кашике и игле додуше углавном пикавце од траве и кутије од лекова за смирење, алкохол је редован..
Јели јел овај дочекао шокачку Нову годину, знам да је правио дочек и парти за народ у Манастиру
и Да ли још увек тврди да је свирао са ЕКВ-ом и био најјбољи пријатељ Са Миланом и Маги??
Ми кад смо били млађарија све што постоји од ЕКВ-а од књига смо прочитали. Нити један аутор и биограф не спомиње ниђе неког Арсенија Јовановића...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(06-03-2025, 04:30 PM)Луизит Пише: (06-03-2025, 11:24 AM)Vlad Alekš Пише: (05-03-2025, 07:20 PM)Луизит Пише: Ја од почетка причам да треба пленуму да се баци неки надражљивац. Сматрам да је најбоља опција адамсит. Да замолимо наше америчке "партнере" да нам пошаљу омањи контигент овог кијавца. Уколико се буду бунили, требамо да их подсетимо да смо ми то видели од њих. Адамситом су разбијали протесте својих ветерана током Велике депресије. Шта би се нашим слободноумним студентима десило од адамсита? Повраћање уз пролив. Минимално два сата. Трауматично искуство зато што су јако мекани ови наши анархолиберали. Њима је само допуштено да мисле да су јаки.
Уколико немамо муда да користимо мало токсичније надражљивце онда се требамо држати демократских опција. ЦС или феницил хлорид. Демократски сузавац "избаци те из" строја бар три дана.
Уколико би уопште дошло до тога да се користе бојни отрови ја апелујем да се не користе психохемијске супстанце зато што су сви студенти тешке наркоманчине. Њима би се допало када би био пуштен кинуклидил-3-бензилат. То је у суштини ЛСД. Тек онда не би смо могли да их скинемо са грбаче. Долазили би ту да се гудрирају.
Поштовани Луизит,
Добродошли на наш форум. Будући да сте нови овде, ја не знам Ваше ставове у вези са ширим контекстом. Какво је Ваше мишљење о председнику и његовој политици?
Срдачан поздрав.
До сада није добио мој глас. Уколико би се опет кандидовао за председника, а то не може, можда би добио мој глас. Његова странка од мене да добије глас? Тешка прича. Лично не видим сврху постојања политичких странака од појаве парламентаризма до данас. Битан је лик, а не странка. Отприлике азијска деспотија како би рекли слободни медији.
Када отпочну разноразне борбе, револуције, пленуми, крваве руке и ноге, демократске промене и остало, ја постајем највећи про боно бот. Већих од његових ботова.
Сматрам као моралну обавезу да га браним рукама и ногама када га нападају ХРТ, РТЛ, Слободна Босна, Клих, Вијести, Побједа и остала регионална квази медијска дружина. Када видим да га нападају разноразни "професори" са свеучилишта Фрањо Туђман и сличних мени је то јасан знак да он ипак нешто позитивно ради за нас.
Ако би Н(ДХ)1 рекао једну лепу реч о њему, исте секунде би све ово пало у воду.
Мислим да сам ти дао довољно материјала да ме прогласиш за СЕНДВИЧАРА.
Хвала на пристојном одговору.
Желим ти све најбоље у будућој каријери и да добијеш дијареју и повраћање од поквареног мајонеза и убуђалог паризера.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 289
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
Овде Брнабини ботови коло воде!
Углед:
515
(07-03-2025, 09:06 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Овде Брнабини ботови коло воде!
3000 дневница, 300 динара ако доведу новог бота.
Полако, морамо бити стрпљиви. Трамп им је укинуо изворе финансирања, па ће ускоро да буду и они капут.
Углед:
515
(07-03-2025, 09:54 AM)Митић Пише: (07-03-2025, 09:39 AM)Vlad Alekš Пише: (07-03-2025, 09:06 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Овде Брнабини ботови коло воде!
3000 дневница, 300 динара ако доведу новог бота.
Полако, морамо бити стрпљиви. Трамп им је укинуо изворе финансирања, па ће ускоро да буду и они капут.
Једна колегиница ми је рекла да су је звали и да су јој понудили да дође на контрамитинг 15. марта за дневницу од 10.000 динара, плус 500 динара за сваког човека кога доведе.
Да ти није колегиница, предложио бих јој за исти износ један много лакши посао.
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 289
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
Само Симо Спашава Србиј Ууу, Брнабино иди помози људима тамо, Ви у један шатор стајете, само метните заставу да знамо у ком сте шатору???