Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(07-03-2025, 12:29 AM)Шумадинац Пише:  
Кидање Кидање Кидање Кидање

Зато остављају шприцеве, кашике и игле додуше углавном пикавце од траве и кутије од лекова за смирење, алкохол је редован..

Јели јел овај дочекао шокачку Нову годину, знам да је правио дочек и парти за народ у Манастиру

и Да ли још увек тврди да је свирао са ЕКВ-ом и био најјбољи пријатељ Са Миланом и Маги??

Ми кад смо били млађарија све што постоји од ЕКВ-а од књига смо прочитали. Нити један аутор и биограф не спомиње ниђе неког Арсенија Јовановића...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-03-2025, 04:30 PM)Луизит Пише:  
(06-03-2025, 11:24 AM)Vlad Alekš Пише:  
(05-03-2025, 07:20 PM)Луизит Пише:  Ја од почетка причам да треба пленуму да се баци неки надражљивац. Сматрам да је најбоља опција адамсит. Да замолимо наше америчке "партнере" да нам пошаљу омањи контигент овог кијавца. Уколико се буду бунили, требамо да их подсетимо да смо ми то видели од њих. Адамситом су разбијали протесте својих ветерана током Велике депресије. Шта би се нашим слободноумним студентима десило од адамсита? Повраћање уз пролив. Минимално два сата. Трауматично искуство зато што су јако мекани ови наши анархолиберали. Њима је само допуштено да мисле да су јаки.

Уколико немамо муда да користимо мало токсичније надражљивце онда се требамо држати демократских опција. ЦС или феницил хлорид. Демократски сузавац "избаци те из" строја бар три дана.

Уколико би уопште дошло до тога да се користе бојни отрови ја апелујем да се не користе психохемијске супстанце зато што су сви студенти тешке наркоманчине. Њима би се допало када би био пуштен кинуклидил-3-бензилат. То је у суштини ЛСД. Тек онда не би смо могли да их скинемо са грбаче. Долазили би ту да се гудрирају.

Поштовани Луизит,

Добродошли на наш форум. Будући да сте нови овде, ја не знам Ваше ставове у вези са ширим контекстом. Какво је Ваше мишљење о председнику и његовој политици?

Срдачан поздрав.

До сада није добио мој глас. Уколико би се опет кандидовао за председника, а то не може, можда би добио мој глас. Његова странка од мене да добије глас? Тешка прича.  Лично не видим сврху постојања политичких странака од појаве парламентаризма до данас. Битан је лик, а не странка. Отприлике азијска деспотија како би рекли слободни медији.  

Када отпочну разноразне борбе, револуције, пленуми, крваве руке и ноге, демократске промене и остало, ја постајем највећи про боно бот. Већих од његових ботова. 

Сматрам као моралну обавезу да га браним рукама и ногама када га нападају ХРТ, РТЛ, Слободна Босна, Клих, Вијести, Побједа и остала регионална квази медијска дружина. Када видим да га нападају разноразни "професори" са свеучилишта Фрањо Туђман и сличних мени је то јасан знак да он ипак нешто позитивно ради за нас. 

Ако би Н(ДХ)1 рекао једну лепу реч о њему, исте секунде би све ово пало у воду.

Мислим да сам ти дао довољно материјала да ме прогласиш за СЕНДВИЧАРА.

Хвала на пристојном одговору.

Желим ти све најбоље у будућој каријери и да добијеш дијареју и повраћање од поквареног мајонеза и убуђалог паризера.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Овде Брнабини ботови коло воде!
Одговори

(07-03-2025, 09:06 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Овде Брнабини ботови коло воде!

3000 дневница, 300 динара ако доведу новог бота.
Полако, морамо бити стрпљиви. Трамп им је укинуо изворе финансирања, па ће ускоро да буду и они капут.

Одговори

(07-03-2025, 09:39 AM)Vlad Alekš Пише:  
(07-03-2025, 09:06 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Овде Брнабини ботови коло воде!

Полако, морамо бити стрпљиви. Трамп им је укинуо изворе финансирања, па ће ускоро да буду и они капут.

Проблем је што ригају мржњу, а с друге стране бришу поруке које њима нису симпатичне, нема везе, нек су живи и здрави...
Одговори

Једна колегиница ми је рекла да су је звали и да су јој понудили да дође на контрамитинг 15. марта за дневницу од 10.000 динара, плус 500 динара за сваког човека кога доведе.
Одговори

(07-03-2025, 09:54 AM)Митић Пише:  

Једна колегиница ми је рекла да су је звали и да су јој понудили да дође на контрамитинг 15. марта за дневницу од 10.000 динара, плус 500 динара за сваког човека кога доведе.

Добра је ова песма БС: "Прича једног бога". Слушам је сваки дан, препоручујем свима.
Одговори

(07-03-2025, 09:54 AM)Митић Пише:  

Да ти није колегиница, предложио бих јој за исти износ један много лакши посао. Smile

Одговори

(07-03-2025, 09:51 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  

Проблем је што ригају мржњу, а с друге стране бришу поруке које њима нису симпатичне, нема везе, нек су живи и здрави...

Поруке сам брисао ја и то сам већ нагласио пре неки дан. Мржње код мене нема али има одлучности да се увек упустим у сваки вид борбе ако приметим да неко напада Србију. Тако је било протеклих 55 година и биће док год биолошки битишем.
Што се тиче дневница, на овом форуму никада ни један админ није био у служби режима. 
Не разумем вас људи, ово је форум и свако износи своје ставове што је сасвим легитимно.
Док год нема вређања "гумица" не ради.
Одговори

Јако ми се допада зато што и овде влада опозиционо-студентски наратив да свако ко има другачије мишљење бива проглашен за сендвичара, бота, спавача и тако даље.

Свакако, ја сам још црњи од ових мученика што имају дневнице, ја то радим бесплатно, а чак није ни из убеђења. Одличан материјал за неког психијатра. Као што ми је реко Ђорђе: "Ако ниси на сендвичу, на нечему засигурно јеси."

Такође ми се допада ово ово извртање теза око стопирања финансија. Ја сам од оних оних којима су пресечене финансије од стране нове америчке администрације, а јадне студенте финансира народ. Мене финансирају Брнабићка и УСАИД, а студенте финансира народ. Који народ? По цео српски род подржава нашу младост осим мене и још два и по човека са овог форума. Срам нас било!
Одговори

[Слика: Screenshot-2025-03-07-16-04-34-376-com-miui-gallery.jpg]
Ћаци испред Председништва у својим чадорима крију своја лица, а оне које су успели да сниме су врло лако идентификовали као партијске функционере из разноразних места. Једва се сакупила шака јада. А ете им га као подршка и професор емеритус др Симо Спасић...  Кидање Кидање Кидање

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(07-03-2025, 05:08 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: Screenshot-2025-03-07-16-04-34-376-com-miui-gallery.jpg]
Ћаци испред Председништва у својим чадорима крију своја лица, а оне које су успели да сниме су врло лако идентификовали као партијске функционере из разноразних места. Једва се сакупила шака јада. А ете им га као подршка и професор емеритус др Симо Спасић...  Кидање Кидање Кидање

Ово су, национално-орјентисани велико-Серби, који спашавају државу, овај ћелави исто Спас Срб...
Одговори

Видим да би се неки радовали репризи 5 октобра. Ете, десио се неки момак из Добоја који је окупио екипу студената који желе да спрече пленуме (ма шта значила та реч) у наметању левичарско зелених идеја.
Ко год је мислио да је полиција из љубави обезбеђивала "блокаторе" много се зајебунио. За месец дана су их избушили као сито
и спремили контру из Добоја.
Изгледа да се Овај не дружи са Орбаном тек тако Кез
Одговори

Само Симо Спашава Србиј Ууу, Брнабино иди помози људима тамо, Ви у један шатор стајете, само метните заставу да знамо у ком сте шатору???
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 15 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним