Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(05-03-2025, 06:11 PM)Луизит Пише:  Све комуњара до комуњаре. Унуци носиоца партизанске споменице.

[Слика: IMG-156da8f2ea3bd1a8d8d0df40b47304f0-V.jpg]

Слажемо се!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Jел стварно мислиш да је ова баба написала "сатиричну" паролу.

Знаш ли како настају "сатиричне" пароле у Обојеној Револуцији и који их пише и који их даје грађанима.  

Иначе лепе вести,

комуноусташки Пленум је вечерас капитулирао, још се 15-ог гледамо их на улици од 16-ог раде факултети.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма пусти пленуме, него шта би за неку донацију за филм? Искористи прилику сада, док си још на свом радном месту. Ионако ћеш га падом Овај изгубити.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(06-03-2025, 08:33 AM)Шумадинац Пише:  Ма пусти пленуме, него шта би за неку донацију за филм? Искористи прилику сада, док си још на свом радном месту. Ионако ћеш га падом Овај изгубити.

Ми неамо радно место.

Наше радно место је наше имање и стари лап топ.

Ми смо шака сиромаха и за игране филмове немамо паре, а Самарџић је скупио паре,не бери бриге. 

Бићеш 5 секунди у филму, тражи да ти уруче Оскара за главног статисту и да те Самарџић обавезно убаци на крају филма да си био статиста и на премијери да изађеш на бину са глумцима да се поклониш публици.

Самарџићу, одштампај му похвалницу у фотокопирници и однеси му чоколаду што је био статиста у филму, заслужило дете.

Ми од система никада нити смо живели нити ћемо!

Знаш како кажу " Само будале гину за идеале".

Што се тиче политике то је наша пасја и хобистика коју пратимо преко 30 година.

Ми никада. исмо живели од политике, нити ћемо, погогово не у овим временима ђе је политика сведена на средњошколце, људе са купљеним дипломама анархисте, комуноусташе, укронацисте из "пленума" Ми смо у надежди да одбранимо Србију од екстремних љевих либерала и комуноусташа.

Да смо ми власт, убили би бога у комуноусташама, укронацистима, левим фашистима, екстремистима и терористима и титоистима из "пленума" кодно име "студенти" па нек бомбардују Србију 100х али би се успоставила главно од 5 људских права, право на Образовање и слободу мишљења и кретања.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-03-2025, 07:20 PM)Луизит Пише:  Ја од почетка причам да треба пленуму да се баци неки надражљивац. Сматрам да је најбоља опција адамсит. Да замолимо наше америчке "партнере" да нам пошаљу омањи контигент овог кијавца. Уколико се буду бунили, требамо да их подсетимо да смо ми то видели од њих. Адамситом су разбијали протесте својих ветерана током Велике депресије. Шта би се нашим слободноумним студентима десило од адамсита? Повраћање уз пролив. Минимално два сата. Трауматично искуство зато што су јако мекани ови наши анархолиберали. Њима је само допуштено да мисле да су јаки.

Уколико немамо муда да користимо мало токсичније надражљивце онда се требамо држати демократских опција. ЦС или феницил хлорид. Демократски сузавац "избаци те из" строја бар три дана.

Уколико би уопште дошло до тога да се користе бојни отрови ја апелујем да се не користе психохемијске супстанце зато што су сви студенти тешке наркоманчине. Њима би се допало када би био пуштен кинуклидил-3-бензилат. То је у суштини ЛСД. Тек онда не би смо могли да их скинемо са грбаче. Долазили би ту да се гудрирају.

Поштовани Луизит,

Добродошли на наш форум. Будући да сте нови овде, ја не знам Ваше ставове у вези са ширим контекстом. Какво је Ваше мишљење о председнику и његовој политици?

Срдачан поздрав.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(03-03-2025, 05:41 PM)Mekenzi Пише:  
(03-03-2025, 02:51 PM)Vlad Alekš Пише:  
(03-03-2025, 02:19 PM)Mekenzi Пише:  
(03-03-2025, 12:30 PM)Vlad Alekš Пише:  
(02-03-2025, 12:40 PM)Јеремија Пише:  Једна слика из Ниша... крвава петокрака на "југословенској" застави. Са разгласа се орила: "Од Вардара па до Триглава".
Сваки прави Србин када види Брозову заставиу и чује арлаукање Вардар - триглав добије неодољиву потребу да се исповраћа.
Још само фали да се појаве Јашаријеве слике са транспарентом како је био борац за слободу...

На крају су "ђеца" издиктирала Едикт!
Ни мање ни више него законоправило народа...
Којег народа питам се ја? Дваестину хиљада од којих је пола њих надувано или пијано тако да не знају ни у ком су граду.

[Слика: petokraka-u-niuc79a4c01d739e7cb.png]

Претпостављам да ниси био у Нишу?! Баја 
Не могу да проценим колико је људи било.
Можда је било 100 хиљада, а можда је било и 500 хиљада.
Било је различитих људи - мушкараца и жена, средњошколаца и пензионера, Срба и Бошњака, Влаха и Цигана, комуниста и четника.
Али авај, ако у рукама једино имаш чекић - сваки проблем ти личи на ексер.

Тужан

Четници НИКАД, АЛИ НИКАД не иду са Балијама, Цигојнерима, педерима, власима и осталим несојем.

У НИШУ НИЈЕ БИЛО НИТИ ЈЕДНОГ ПРАВОГ и ОЗБИЉНОГ ЧЕТНИКА!

То што је неко турио шајкачу српску на главу су исти они који су 9.3.91 те шајкаче дебело злоупотребили.

Прави Четник носи ЦРНУ ШУБАРУ и ЗАСТАВУ СА ЈЕДНОМ ЛОБАЊОМ и КОСТИ ДВИЈЕ! 

Прави четник не иде у руљу ђе се људи понашајау и имитирају шимпанзе, мандриле,оргутане,бабуне и гориле  где скиче и пуштају неартикулисане звуке и скачу дал у вис или са две руке у вис или са ногу на ногу, битно је да скачу.

Извињавамо се честитој животињи мајмун.

ЧЕТНИЦИ ЈЕДИНО ИДУ ГДЕ ЈЕ БЕЛА СРПСКА ПРАВОСЛАВНА РАСА СА КРСТОМ!

Каки бре цигојнери и четници  и још са балијама! Јеси ти нормалан!!!!

Цигојнери, балији,шиптари, усташе и та гамад једино иду са шугословенима, титоистима и комуноусташама из "плленнумма" који су носили транспарент

Почнимо YUbav ispočetka...

Кукууу и лелее...

Четници и цигојнери да иду заједно!

Кукала нам мајка  Тужан

Избегавам већ годинама да ти се обратим, али сам си се напеналио.
Жути лек треба да попијеш ујутру, а зелени после ручка. Никако не обратно.

Ми са близу 50 година не пијемо фала Богу никакве лекове ни за смирење ни за притисак..

Него пошто на четничком форуму велиш да цигојнери иду руку под руку са Четницима треба да те је СРАМ!

Поредиш Дражу Михаиловића и целу ЈВуО са Џејем и осталим цигаништурама!

Бруко једна!

Иди качи им паре на трубе и кити циганке што играју под шатрама!!!

Упозорио бих администраторе да обрате пажњу на овог форумаша. То да ли је у питању провокатор или психијатријски случај од мањег је значаја. Ја нисам правник, али његови коментари вуку на кривично дело "ширење расне, етничке, религијске и националне мржње". Вероватно имате неког правника, па изволите да проверите.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(06-03-2025, 11:29 AM)Vlad Alekš Пише:  
(03-03-2025, 05:41 PM)Mekenzi Пише:  
(03-03-2025, 02:51 PM)Vlad Alekš Пише:  
(03-03-2025, 02:19 PM)Mekenzi Пише:  
(03-03-2025, 12:30 PM)Vlad Alekš Пише:  
(02-03-2025, 12:40 PM)Јеремија Пише:  Једна слика из Ниша... крвава петокрака на "југословенској" застави. Са разгласа се орила: "Од Вардара па до Триглава".
Сваки прави Србин када види Брозову заставиу и чује арлаукање Вардар - триглав добије неодољиву потребу да се исповраћа.
Још само фали да се појаве Јашаријеве слике са транспарентом како је био борац за слободу...

На крају су "ђеца" издиктирала Едикт!
Ни мање ни више него законоправило народа...
Којег народа питам се ја? Дваестину хиљада од којих је пола њих надувано или пијано тако да не знају ни у ком су граду.

[Слика: petokraka-u-niuc79a4c01d739e7cb.png]

Претпостављам да ниси био у Нишу?! Баја 
Не могу да проценим колико је људи било.
Можда је било 100 хиљада, а можда је било и 500 хиљада.
Било је различитих људи - мушкараца и жена, средњошколаца и пензионера, Срба и Бошњака, Влаха и Цигана, комуниста и четника.
Али авај, ако у рукама једино имаш чекић - сваки проблем ти личи на ексер.

Тужан

Четници НИКАД, АЛИ НИКАД не иду са Балијама, Цигојнерима, педерима, власима и осталим несојем.

У НИШУ НИЈЕ БИЛО НИТИ ЈЕДНОГ ПРАВОГ и ОЗБИЉНОГ ЧЕТНИКА!

То што је неко турио шајкачу српску на главу су исти они који су 9.3.91 те шајкаче дебело злоупотребили.

Прави Четник носи ЦРНУ ШУБАРУ и ЗАСТАВУ СА ЈЕДНОМ ЛОБАЊОМ и КОСТИ ДВИЈЕ! 

Прави четник не иде у руљу ђе се људи понашајау и имитирају шимпанзе, мандриле,оргутане,бабуне и гориле  где скиче и пуштају неартикулисане звуке и скачу дал у вис или са две руке у вис или са ногу на ногу, битно је да скачу.

Извињавамо се честитој животињи мајмун.

ЧЕТНИЦИ ЈЕДИНО ИДУ ГДЕ ЈЕ БЕЛА СРПСКА ПРАВОСЛАВНА РАСА СА КРСТОМ!

Каки бре цигојнери и четници  и још са балијама! Јеси ти нормалан!!!!

Цигојнери, балији,шиптари, усташе и та гамад једино иду са шугословенима, титоистима и комуноусташама из "плленнумма" који су носили транспарент

Почнимо YUbav ispočetka...

Кукууу и лелее...

Четници и цигојнери да иду заједно!

Кукала нам мајка  Тужан

Избегавам већ годинама да ти се обратим, али сам си се напеналио.
Жути лек треба да попијеш ујутру, а зелени после ручка. Никако не обратно.

Ми са близу 50 година не пијемо фала Богу никакве лекове ни за смирење ни за притисак..

Него пошто на четничком форуму велиш да цигојнери иду руку под руку са Четницима треба да те је СРАМ!

Поредиш Дражу Михаиловића и целу ЈВуО са Џејем и осталим цигаништурама!

Бруко једна!

Иди качи им паре на трубе и кити циганке што играју под шатрама!!!

Упозорио бих администраторе да обрате пажњу на овог форумаша. То да ли је у питању провокатор или психијатријски случај од мањег је значаја. Ја нисам правник, али његови коментари вуку на кривично дело "ширење расне, етничке, религијске и националне мржње". Вероватно имате неког правника, па изволите да проверите.

Јок Синовац!

Што се тиче религијске мржње, ми итекако поштујемо људе "Исламске вероисповести" ако они поштују устав и закон ове земље.

Муслимани, исламске вероисповести, који нису радикализоване вехабије су честитији од љево терористичког фронта. Са умереним муслиманима можеш много тога љепог да чујеш и научиш.

Религије поштујемо. Живимо у граду ђе има 24 нације, 10 цркава и тако то, никад никог увредили нисмо ако нису дирали нас, први.  

Е сад, Ми све то поштујемо али прво иде Србија. 

А ти си ође директно увредио све нас рекавши да четници иду руку под руку са љево терористичким фронтом, комуноусташама, укронацистима, цигојнерима, балијама и осталим ШУГОСЛОВЕНИМА КОДНО ИМЕ КОМУНОУСТАШКИ СРБОМРЗАЧКИ ТИТОИСТИЧКИ ШУГОСЛОВЕНКИ "ПЛЕНУМ".

ЧЕТНИЦИ СА ТАКВИМА НЕ ИДУ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-03-2025, 11:29 AM)Vlad Alekš Пише:  Упозорио бих администраторе да обрате пажњу на овог форумаша. То да ли је у питању провокатор или психијатријски случај од мањег је значаја. Ја нисам правник, али његови коментари вуку на кривично дело "ширење расне, етничке, религијске и националне мржње". Вероватно имате неког правника, па изволите да проверите.

Чуј Влад, ако Ти се не свиђа уређивачка политика на овом форуму пређи на неки други. Например, "Крстарицу", па тамо покушај да се објашњаваш са админом... бановаће те истог секунда.
Одговори

(05-03-2025, 10:31 PM)Шумадинац Пише:  
(05-03-2025, 06:11 PM)Луизит Пише:  Све комуњара до комуњаре. Унуци носиоца партизанске споменице.

[Слика: IMG-156da8f2ea3bd1a8d8d0df40b47304f0-V.jpg]

Слажемо се!

Цитираш део мог поста. Спинујеш као да радиш за тајкунске мадије. Ти си нешто попут малог Жељка Вељковића.

Твоје спиновање не може да промени чињеницу да у Милочају и у околним селима живе тешке комуњаре.  Одеш под шатру, тамо на прослави сви ваде "шајкачу" са петокраком.
Одговори

(06-03-2025, 11:24 AM)Vlad Alekš Пише:  
(05-03-2025, 07:20 PM)Луизит Пише:  Ја од почетка причам да треба пленуму да се баци неки надражљивац. Сматрам да је најбоља опција адамсит. Да замолимо наше америчке "партнере" да нам пошаљу омањи контигент овог кијавца. Уколико се буду бунили, требамо да их подсетимо да смо ми то видели од њих. Адамситом су разбијали протесте својих ветерана током Велике депресије. Шта би се нашим слободноумним студентима десило од адамсита? Повраћање уз пролив. Минимално два сата. Трауматично искуство зато што су јако мекани ови наши анархолиберали. Њима је само допуштено да мисле да су јаки.

Уколико немамо муда да користимо мало токсичније надражљивце онда се требамо држати демократских опција. ЦС или феницил хлорид. Демократски сузавац "избаци те из" строја бар три дана.

Уколико би уопште дошло до тога да се користе бојни отрови ја апелујем да се не користе психохемијске супстанце зато што су сви студенти тешке наркоманчине. Њима би се допало када би био пуштен кинуклидил-3-бензилат. То је у суштини ЛСД. Тек онда не би смо могли да их скинемо са грбаче. Долазили би ту да се гудрирају.

Поштовани Луизит,

Добродошли на наш форум. Будући да сте нови овде, ја не знам Ваше ставове у вези са ширим контекстом. Какво је Ваше мишљење о председнику и његовој политици?

Срдачан поздрав.

До сада није добио мој глас. Уколико би се опет кандидовао за председника, а то не може, можда би добио мој глас. Његова странка од мене да добије глас? Тешка прича.  Лично не видим сврху постојања политичких странака од појаве парламентаризма до данас. Битан је лик, а не странка. Отприлике азијска деспотија како би рекли слободни медији.  

Када отпочну разноразне борбе, револуције, пленуми, крваве руке и ноге, демократске промене и остало, ја постајем највећи про боно бот. Већих од његових ботова. 

Сматрам као моралну обавезу да га браним рукама и ногама када га нападају ХРТ, РТЛ, Слободна Босна, Клих, Вијести, Побједа и остала регионална квази медијска дружина. Када видим да га нападају разноразни "професори" са свеучилишта Фрањо Туђман и сличних мени је то јасан знак да он ипак нешто позитивно ради за нас. 

Ако би Н(ДХ)1 рекао једну лепу реч о њему, исте секунде би све ово пало у воду.

Мислим да сам ти дао довољно материјала да ме прогласиш за СЕНДВИЧАРА.
Одговори

Богме,више него довољно.Добродошао.
Одговори

Српска народна одбрана у Америци: Студенти и ђаци показали да Србија има храбрости за промену набоље

https://stanjestvari.com/2025/03/05/saop...-protesta/
Одговори

Цитат:Мислим да сам ти дао довољно материјала да ме прогласиш за СЕНДВИЧАРА.

Нема шта да те неко проглашава. Ако ниси на сендвичу, на нечему засигурно јеси.
Одговори

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: Mekenzi, Петар1983, 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним