(06-03-2025, 08:33 AM)Шумадинац Пише: Ма пусти пленуме, него шта би за неку донацију за филм? Искористи прилику сада, док си још на свом радном месту. Ионако ћеш га падом Овај изгубити.
Ми неамо радно место.
Наше радно место је наше имање и стари лап топ.
Ми смо шака сиромаха и за игране филмове немамо паре, а Самарџић је скупио паре,не бери бриге.
Бићеш 5 секунди у филму, тражи да ти уруче Оскара за главног статисту и да те Самарџић обавезно убаци на крају филма да си био статиста и на премијери да изађеш на бину са глумцима да се поклониш публици.
Самарџићу, одштампај му похвалницу у фотокопирници и однеси му чоколаду што је био статиста у филму, заслужило дете.
Ми од система никада нити смо живели нити ћемо!
Знаш како кажу " Само будале гину за идеале".
Што се тиче политике то је наша пасја и хобистика коју пратимо преко 30 година.
Ми никада. исмо живели од политике, нити ћемо, погогово не у овим временима ђе је политика сведена на средњошколце, људе са купљеним дипломама анархисте, комуноусташе, укронацисте из "пленума" Ми смо у надежди да одбранимо Србију од екстремних љевих либерала и комуноусташа.
Да смо ми власт, убили би бога у комуноусташама, укронацистима, левим фашистима, екстремистима и терористима и титоистима из "пленума" кодно име "студенти" па нек бомбардују Србију 100х али би се успоставила главно од 5 људских права, право на Образовање и слободу мишљења и кретања.