Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Мекензи, почињеш већ непрестано да понављаш исте ствари... У ствари не почињеш сад, то радиш увек.  Јок
Сумњамо на две ствари: деменција или троловање... Реши нам недоумице.

А још нам се ниси извинио за ширење Вучићевићевих фалсификата по четничком форуму.
Одговори

(11-04-2025, 02:14 AM)Бенито Пише:  
(10-04-2025, 11:54 PM)Pekar Пише:  
(10-04-2025, 02:06 PM)Бенито Пише:  Јел то по Доланцовом или Брозовим календару?
Пошто се у Србији време рачуна и по Брозовом календару, од 1944. године, и по Доланцовом, од 1970-их, кад је "Пинки видео Тита", односно Аркан  видео  Доланца.

Činjenice su neumoljive i ne mogu se krivotvoriti. Jeli Miloš Obrenović od ničega stvorio nešto nalik na državu sa naslednom titulom? Jeste!
Jeli Mihajlo dobio ključeve gradova na osnovu fermana sultana Abdula Azisa? Jeste!
Jeli knez Milan Srbiju proglasio kraljevinom? jeste?
Jeli kralj Aleksandar Obrenović ubijen od strane hulja i (ne)ljudi koji su pogazili zakletvu datu svome kralju i mučki ga iskasapili zajedno sa prvom srbskom kraljicom posle toliko vekova? Jeste!

Šta od ovog nije istina i kakve veze imaju nesoji koje pominješ (rvat i slovenac?

Нисам Те ни питао за књаза Милоша, мада видим да си Ти проширио за све владаре Обреновиће. Све је тачно што си написао, осим ово за краљицу Драгу, јер прва српска краљица "после Косова", на њену жалост, није била она него њена свекрва, краљица Наталија.
Али, није то битно, нисам ни питао због Обреновића.
Питао сам пошто си написао "рачунам од 1903. године су дошле издајице", по ком календару рачунаш. Пошто то важи само по два календара, једном из 1944, а другом из 1974. године.

Краљица Наталија, прва српска краљица после Немањића, је имала и српске корене.

Цитат:

ПРВА српска краљица после Косова – било је име, којим је народ у Србији одушевљено звао краљицу Наталију Обреновић, после крунисања краља Милана и ње..

--

По мајци, Наталија је била у крвној вези са старом руском кнежевском породицом Гагарин, и румунским огранком владарских Балша (Балшића).

https://gminfo.rs/kraljica-natalija-kad-...ivotopisa/
Одговори

(10-04-2025, 11:03 PM)Никола95 Пише:  
(10-04-2025, 02:52 PM)milan Пише:  Ај не морамо слушати никога,ал Ђујића морамо,овако било:

Zahvaljujući muzici, Baja je 1998. u Kaliforniji upoznao jednog od svojih idola, pravoslavnog sveštenika i četničkog vojvodu Momčila Đujića. Posvetio je veliki broj pesama čoveku kog Srbi smatraju spasiteljem od ustaškog noža za vreme Drugog svetskog rata.

- Bio sam u Americi, a nas 60 je htelo da ga vidi. Rekli su nam da ćemo čekati dva dana, a za to vreme nas je proveravalo njegovo obezbeđenje jer su ga se Hrvati tada setili, pa su tražili Đujićevo izručenje. Onda su došli njegovi ađutanti i kazali: "Đed je rekao - Samo Mali" i jedinog me primi. Kad smo seli, doneo je blanko ček i rekao mi da napišem koju cifru želim! Ja sam napisao 50 dolara. Kazao mi je: "Nisi p****, dao bih ti šta god hoćeš." Napisao mi je dve spomenice! U jednoj stoji: "Pevaj, Baja, pevaj srpskom rodu, za krst časni i zlatnu slobodu" - sa setom priča Baja Mali Knindža o pokojnom vojvodi.

Ако Војвода рекао,само Мали...шта друго рећи...
Шта си се ти ухватио Баје као пијан плота. Један обичан ћаци који је српство и четништо користио само како би на томе зарадио. Обична фукара...

Па ваљда би Војвода знао ,с обзиром на обезбеђење да је фукара...И не би за доста јунака,четника у овом последњем рату знао да није било њега...Војвода Брне,Видаковић,Мандо,Славко Алексић итд ,све их опевао....
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(11-04-2025, 09:13 AM)Горски штаб 52 Пише:  Мекензи, почињеш већ непрестано да понављаш исте ствари... У ствари не почињеш сад, то радиш увек.  Јок
Сумњамо на две ствари: деменција или троловање... Реши нам недоумице.

А још нам се ниси извинио за ширење Вучићевићевих фалсификата по четничком форуму.

Неко у Стразбур и Пазар "хељп НАТО" 

а неко у Београд...

Некоме драже стразбур и муџа'едини и беџ римембер Сребреница но Београд....

Шта ти је аутошовинизам,бајо мој....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(11-04-2025, 02:14 AM)Бенито Пише:  Нисам Те ни питао за књаза Милоша, мада видим да си Ти проширио за све владаре Обреновиће. Све је тачно што си написао, осим ово за краљицу Драгу, јер прва српска краљица "после Косова", на њену жалост, није била она него њена свекрва, краљица Наталија.
Питао сам пошто си написао "рачунам од 1903. године су дошле издајице", по ком календару рачунаш. Пошто то важи само по два календара, једном из 1944, а другом из 1974. године.

Наталија није била од наше лозе, тј. није била србкиња. Због тога сам потенцирао да је краљица Драга прва србска краљица после косовског полома.

По мом суду издајице су дошле на трон "Крваво узети" попут Броза... Странци таман колико је и чива био. Утрли су му пут растурајући србску државу и Цркву (веру и нацију).
То потурање како је све што се напише против Лесандре удбашко не пије воду. Крваве камилавке и митре нису летеле по калдрми од стране удбе него од жандарма махом из Лике и Баније који су у претходном рату носили Аустроугарске униформе. Језуита Корошец је радио предано да се Србска Православна Црква потчини Ватикану а Карађорђевићи су били спремни да жртвују и трон Светога Саве само да сачувају гробницу србства.
Удба је дошла из "школе" у Митровици где су комунисти уместо букагија или неомашћеног колца имали своје кружоке, баш у време аветињске Краљевине Југославије.
Одговори

(11-04-2025, 10:22 AM)milan Пише:  
(10-04-2025, 02:52 PM)milan Пише:  Ај не морамо слушати никога,ал Ђујића морамо,овако било:

Zahvaljujući muzici, Baja je 1998. u Kaliforniji upoznao jednog od svojih idola, pravoslavnog sveštenika i četničkog vojvodu Momčila Đujića. Posvetio je veliki broj pesama čoveku kog Srbi smatraju spasiteljem od ustaškog noža za vreme Drugog svetskog rata.

- Bio sam u Americi, a nas 60 je htelo da ga vidi. Rekli su nam da ćemo čekati dva dana, a za to vreme nas je proveravalo njegovo obezbeđenje jer su ga se Hrvati tada setili, pa su tražili Đujićevo izručenje. Onda su došli njegovi ađutanti i kazali: "Đed je rekao - Samo Mali" i jedinog me primi. Kad smo seli, doneo je blanko ček i rekao mi da napišem koju cifru želim! Ja sam napisao 50 dolara. Kazao mi je: "Nisi p****, dao bih ti šta god hoćeš." Napisao mi je dve spomenice! U jednoj stoji: "Pevaj, Baja, pevaj srpskom rodu, za krst časni i zlatnu slobodu" - sa setom priča Baja Mali Knindža o pokojnom vojvodi.

Шта си се ти ухватио Баје као пијан плота. Један обичан ћаци који је српство и четништо користио само како би на томе зарадио. Обична фукара...

Па ваљда би Војвода знао ,с обзиром на обезбеђење да је фукара...И не би за доста јунака,четника у овом последњем рату знао да није било њега...Војвода Брне,Видаковић,Мандо,Славко Алексић итд ,све их опевао....
Војвода је тада имао 90+ година када га је овај пробисвет дохватио да се сликају. Што га не би примио када га је овај по други пут прославио међу Србима... Ти си само потврио оно што сам ја рекао да је Баја Мали Ћаци користио српство да на њему заради.
Одговори

(11-04-2025, 10:33 PM)Pekar Пише:  
(11-04-2025, 02:14 AM)Бенито Пише:  Нисам Те ни питао за књаза Милоша, мада видим да си Ти проширио за све владаре Обреновиће. Све је тачно што си написао, осим ово за краљицу Драгу, јер прва српска краљица "после Косова", на њену жалост, није била она него њена свекрва, краљица Наталија.

Наталија није била од наше лозе, тј. није била србкиња. Због тога сам потенцирао да је краљица Драга прва србска краљица после косовског полома.

По мом суду издајице су дошле на трон "Крваво узети" попут Броза... Странци таман колико је и чива био. Утрли су му пут растурајући србску државу и Цркву (веру и нацију).
То потурање како је све што се напише против Лесандре удбашко не пије воду. Крваве камилавке и митре нису летеле по калдрми од стране удбе него од жандарма махом из Лике и Баније који су у претходном рату носили Аустроугарске униформе. Језуита Корошец је радио предано да се Србска Православна Црква потчини Ватикану а Карађорђевићи су били спремни да жртвују и трон Светога Саве само да сачувају гробницу србства.
Удба је дошла из "школе" у Митровици где су комунисти уместо букагија или неомашћеног колца имали своје кружоке, баш у време аветињске Краљевине Југославије.
Суди како хоћеш, то свако има право да ради.
Проблем је само у томе што апсолутно ништа од тога што си написао није тачно.
Одговори

(11-04-2025, 10:52 PM)Никола95 Пише:  
(11-04-2025, 10:22 AM)milan Пише:  

Војвода је тада имао 90+ година када га је овај пробисвет дохватио да се сликају. Што га не би примио када га је овај по други пут прославио међу Србима... Ти си само потврио оно што сам ја рекао да је Баја Мали Ћаци користио српство да на њему заради.
Сад га ти прогласи и дементним,не само њега,већ и његово окружење,то нису ни комунисти радили...Видим ја у теби једног plenumaša и то истакнутог,далеко ћеш догурати...Не знам шта ти смета ВМК,пусти човека нек пева,а теби ако смета,увек можеш да га не слушаш...А јесу ли и ови четници из овог последњег рата,ратни профитери,и издајници,дементни нису још,бар мислим да нису...
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Зурле, прело, таламбаси, шећерна вуна, брадата жена, Kућа страха, блато, рингишпил, ватромет, коров, пљескавице, прашина, пиштољи на воду, пластични балони, “крушка” за ударање, јак разглас, бели чадори, Цакана и Баја.
Нисте тамо.
Све је како треба.

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Помаже Бог!

Срећан васкршњи пост!

Симпатизерима Селам Алејкум и Шућур Алаху!

Јел мој пријатељ Горски Пумпа са Санџаклијама и Суљом и симпатизерима СДА, јер Шумадинац са Балијама успео да заустави аутобусе са Србима и зашто није !!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

У Београд око 2-3 хиљаде људи на митингу..

Подбацили тотално...Неће их народ..

Народ 'оће анархо студенте...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-04-2025, 04:44 PM)Mekenzi Пише:  У Београд око 2-3 хиљаде људи на митингу..

Подбацили тотално...Неће их народ..

Народ 'оће анархо студенте...

Jел стиже кући? Кол'ко је било Куртијевих аутобуса?

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним