Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Опасан овај лик Саво Манојловић, сигурно зна аикидо

https://x.com/KPromeni/status/1911130851435295081
Одговори

У Санџку са све блокадерима, становништвом било их је око 1500 до 2000.

А, толико су се ложили...

Више ће их бити у Стразбуру на дочеку а касније и хепенингу и дружењу са бицклистима и европским левичарим од 14-ог до 16-ог априла у близини суда за љуцка права.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скуп Овај (сви смо ми Ћаци) јуче испред Скупштине је доживео фијаско. 3-4 пута мање људи него 15. марта. Ни Куртијеви и Додикови аутобуси нису вредели.

Ево једног искреног анарходесничара на јучерашњем скупу, кажу да је из Вршца...
[Слика: IMG-d7f0dd67ba47081f84f99875aaac7672-V.jpg]

Било је туна и пионира....
[Слика: IMG-507943ece8dfe3d526765ca10210227d-V.jpg]

У сваком случају почетак краха удбократије.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(13-04-2025, 09:15 AM)Шумадинац Пише:  Скуп Овај (сви смо ми Ћаци) јуче испред Скупштине је доживео фијаско. 3-4 пута мање људи него 15. марта. Ни Куртијеви и Додикови аутобуси нису вредели.

Помаже Бог!

Срећни цвети и Васкршњи Православни Пост!

Симпаризерима:

Селам алејкум и Шућур Алаху!

Вели ође један да је пук'о протест!

Ваљда мисли на Нови Пазар где су пумпали месец дана а дошло им иљаду и двеста људи у граду који има 100 иљада људи.

Него они масовно коментаришу пропали скуп у Београду а никако да нам дају слике успешног протеста из Новог Пазара...

Дивно је видети љиљане, заставу армије БиХ, Заставу Санџака, Палестине, видети вехабије у кратким панталонама и остале исламске фанатике...Студенткиње које су умотане и којима само очи вире...

Било је дивно у Пазару...Пријатељски...Српски...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-04-2025, 09:15 AM)Шумадинац Пише:  Скуп Овај (сви смо ми Ћаци) јуче испред Скупштине је доживео фијаско. 3-4 пута мање људи него 15. марта. Ни Куртијеви и Додикови аутобуси нису вредели.

Шта те то чуди,па због Вршчана су Турци спалили Мошти Светога Саве на Врачару 10. маја 1594.!Светог Теодора Попа који је био вођа Устанка у Банату,турци су живог одрали и затим набили на Колац,има своју Цркву горе на Вршачком Брегу.Има и Болница за Деменцију у Вршцу,ако нисте знали...! Скојевац
Одговори

(13-04-2025, 10:53 AM)Mekenzi Пише:  Било је дивно у Пазару...Пријатељски...Српски...

Баш тако, Срби муслимани спремили и посну храну за госте, а ви, булајићевски, ћосићевски и вучићевски великосрби ждрали цео дан пљескавице сумњивог квалитета поред Цркве Светог Марка на Лазареву Суботу у сусрет Васкрсу. Мада, видим да је била доста популарна и пивара из Зајечара.

Уз све притиске, претње, уцене, дневнице, јефтину булајићевску иконографију, волове на ражњу и волове на бини, бесплатан роштиљ и пиво, краља обрва, Драгана Ј. В. и остале Србе на батерије који служе само да изврну руглу све српско и национално и уз све остале рестлове Комунистичке партије Југославије, није вас се могло скупити ни 50.000.

Народу је доста, народ вас неће, иако не престајете да га силујете све више и све луђе. Оно је жалосно и искрено жалости сваког искреног патриоту. Оним људима треба социјална помоћ, а не да их неко гура као телад у шталу да послуже креирању лажних слика полуделог и подадулог диктатора који је умислио да је Јосип Броз.

Него, Кизо, мангупе, јеси однео и ти сет столица за Вршац? Ваља за кућу на брегу, заувар.  Баја
Одговори

(13-04-2025, 11:09 AM)Бесеровић Пише:  

Шта те то чуди,па због Вршчана су Турци спалили Мошти Светога Саве на Врачару 10. маја 1594.!Светог Теодора Попа који је био вођа Устанка у Банату,турци су живог одрали и затим набили на Колац,има своју Цркву горе на Вршачком Брегу.Има и Болница за Деменцију у Вршцу,ако нисте знали...! Скојевац

Помаже Бог!

Симпатизерима:

Тако је!

Није болнца за деменцију, него друга најјвећа психијатријска установа у Србији послен Ковина!

Комуњаре су процениле да је ово депресивни крај и зато ударише онолику болницу која се простире на неких 50-100 хектара...

Што се тиче мученика Теодора. Све тачно. Цркву Св. Теодора горе на Брегу је подигао Родољуб Драшковић, Рођени брат од Вука Драшковића! 

Чо'ек је сам себи осликао икону у тој цркви. Кад уђете са десне стране има велика икона Родољуба-Рође Драшковића додуше тајкуна и криминалца.

Та црква горе на брду је направљане да буде пандам католичкој црквици. Католичка црква одавно стоји на Брегу.

Главни трг у Вршцу носи име Св. Теодора Вршачког.

Ми смо доста тога повратили српско у Вршцу од комуниста.

У Вршцу смо ми и наши сапатници скинули звезду са Бомбоњере одмах после скидања Звезде у Београду када је Ђинђић скинуо.

Улицу "maršala tita" смо преименовали у Дворску улицу.

Школу Žarko Zrenjanin" смо вратили име Јован Стерија Поповић".

Школи  "Olga Petrov Radišić" смо вратили име Младост.

Вртићу "Mila Matejić" смо променили име у Бамби.

Улицу Zlatka Šnajdera u Владике Георгијевића.

Улицу Borisa Kidričq у улицу Војводе Мишића.

Улицу Ljubljansku у улици Никите Толстоја.

Улицу Borisa Kidriča у улицу Војводе Мишића.

Улицу је добио и Милан Тепић.

Главни трг који носило неко име "Bratstvo i jedinstvo" вратили смо име Св. Теодора мученика вршачког. Такође вратисмо и православни крст који су 1945-те комунисти склонили.

Има ође још доста посла не можемо се обрачунати са педофилом и силоватељем младих другарица " Žarkom Zrenjaninom". Ође ако им удариш на Žarka СУБНОР 'оће очи да вади. Oнај споменик у центру да смо ми влас око врата конопче око главе Бисте и само буп, неби се ни осетило и на то место би ставили споменик Зорки Рокнић Крагнић на којој се Жарко целу ноћ иживљавао да је отишла сва крвава да га пријави код СС дивизије ови када су је видели позлило им је.

Несрећну, честиту, поптену српкињу комунисти су 1945-те стрељали у сред Вршца. 

Зорка заслужује улицу и споменик у Вршцу.

Што се тиче Св. Теодора њега су Турци мучки убили и пекли га живог, ужас.

Зато је проглашен за Свеца и има свој дан у црквеном календару. Када је дан Св. мученика Теодора вршачког градом иде литија на челу са Владиком.

Велики Србин и страдалник је био Теодор.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-04-2025, 11:19 AM)Горски штаб 52 Пише:  
(13-04-2025, 10:53 AM)Mekenzi Пише:  Било је дивно у Пазару...Пријатељски...Српски...

Баш тако, Срби муслимани спремили и посну храну за госте, а ви, булајићевски, ћосићевски и вучићевски великосрби ждрали цео дан пљескавице сумњивог квалитета поред Цркве Светог Марка на Лазареву Суботу у сусрет Васкрсу. Мада, видим да је била доста популарна и пивара из Зајечара.

Уз све притиске, претње, уцене, дневнице, јефтину булајићевску иконографију, волове на ражњу и волове на бини, бесплатан роштиљ и пиво, краља обрва, Драгана Ј. В. и остале Србе на батерије који служе само да изврну руглу све српско и национално и уз све остале рестлове Комунистичке партије Југославије, није вас се могло скупити ни 50.000.

Народу је доста, народ вас неће, иако не престајете да га силујете све више и све луђе. Оно је жалосно и искрено жалости сваког искреног патриоту. Оним људима треба социјална помоћ, а не да их неко гура као телад у шталу да послуже креирању лажних слика полуделог и подадулог диктатора који је умислио да је Јосип Броз.

Него, Кизо, мангупе, јеси однео и ти сет столица за Вршац? Ваља за кућу на брегу, заувар.  Баја

Помаже Бог!

Симпатизерима:

Aко драго ми је да си се лепо провео у Пазару..

Само ми никада не можемо балије сматрати за неку браћу, ми леба да немамо неби никад дозволили да нас балије госте...

Ми кад се сетимо Срба страдалника и када смо слушали сведочанства мучења Срба у Сарајеву и шта су им Муслимански криминалци Јука Пазина, Ћело и остали радили да се најјежиш. Убиство свата на Баш Чаршији је било и хумано у односу  каква су зверства чинили. Од бацања живих Срба у јаме до Затварање у подруме зграде и мучење Срба и српкиња до стрељања на Врбања мосту Бошка Србина и Адмире који су носили белу заставу које су побиле муслиманске "шеве"...

Многу српски писци су описали страшне масакре и злочине над Србима у Сарајеву,слушали смо и сведочанатва људи који су избегли из Сарајева 90-их то су све били угледни Срби и угледне сарајевске породице.

После слушања десетина свеодочанства и читање па на десетине хиљада страница о страдању Срба у Сарајеву (једно време смо то детаљно изучавали) нама су се Босански муслимани СМУЧИЛИ.

Никада Од 200-300 хиљада Муслиманских и санџачких муслимана не можеш наћи нити једног муслимана који ће се извинити за 200 хиљада протераних Срба из Сарајева! Нити једног.

Градоначелница Сарајева је фашиста и србомрзац у рангу нациста из 1941 године.

Вођство кантона Сарајева су сви до једног тотални србомрзци.

Важи и за Нови Пазар.

Ислам је агресивна и мрзачка религија. 

Јеси видео твог домаћина, Демаћинца, Демаћија или како већ како ј..српску мајку полицајцима и шта ом говори.

Муслимани никада не могу бити нека "braća" правпславним Србима и хришћанима никада!

Кад се сетимо Бошка и Адмире,чувеног доктора специјалисте кога је Јука Пазина мучио данима кога су отели на Грбавици у болници и кога су убили.

Ј..ле Вас њихови пекарски производи и пите.

Да ја плаћам сеционисте санџаклије због јебене пите и пекарских производа..јбга онда.

Када год сам доле ја увек и искључиво једем и пијем кафу у градићу Рашка.

Нови Пазар је екстремно србомрзачки град, попут Сарајева.

Где ако се успроставиш њима и изнесеш било какву тезу о злочинима над цивилима у Сарајеву видећеш како реагују и како куља бес из њих..

Због оваквих дебила који веле да су нам Балије нека беаћа и сестре и које се продају за једну питу и пар ћевапа нас треба да нема.

Са муслиманима у Санџаку мора се поступити као што је Путин поступио са Чеченима.

Муслимани морају бити лојалисти и поштовати ову земљу, њену историју и њрне институције.

Муслимани у Снџаку не поштују и нису лојални Републици Србији.

Ми Срби се понижавамо и љубимо њима скуте због пита, мантија и пар ћевапа. Је*мти Србина који се прода Балији за једну питу.

Срби и Муслимани не могу заједно.

Муслимани су дужни Србима да се извине та све злочине 99-их године, а они то неће!

Већ сваки председник и премијер српски који се устоличи мораће да обави инцијацију тако шро ће у Јулу месецу отићи у Поточаре и рећи страшну реч у Сребреници је био геноцид и извињавам се у име мог народа.

Нити један једини Сарајлија нити Пазарац се неће извинути сарајевском Србину који прогнан и коме су Балије отеле стан и одизеле сва права!

Тако да мани ме са тим аутошовинизмом и њиховом "љубазбошшћу и " гостопримством' нити су љубазни нити су гостопрмљиви већ гледају корист док су у души тешки србомрсци...

Народ хоће Вучића,и то је тако. По друштвеним мрежама се појављује већ деценију пар истих ликова који као руше режим, а даље од твитера не могу.

Вучић је најјпопуларнији политичар па 5-10 места празно па иду Понош, Ђилас, Лазовић, Дачић и остали.

Вучићу у овом тренутку нико не може да приђе па 
ни анархо студенти.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи, реци нешто лоше за Вучића?  Баја
Одговори

Који Срби муслимани? Мора да си јео мамени гљива или пушио лошу траву кад помињеш србе муслимане (,,Што се црним задоји ђаволом,обешта се њему довијека,,!), муслиманима фала ал њихова трпеза нити ми требује нити би се послужио од лојави.
Што се поста тиче... Није све у храни - посту. За примање Живога Господа - Светом тајном причешћа потребно је много више од поста. Молитва, уздржавање од сваке помисли на зло, телесног уживања, злог језика, насилништва, оговарање брата свога. Јели та "млада Србија" показала нешто од тога? НИЈЕ!!! 
Додуше, нису показали ни они који ево три дана покушавају да устоличе још мало па развлашћеног Председника Србије, који је истини за вољу сам наредио да се не користи сила (гадно се зајебо), тако да и једни и други нису нешто у заједништву са данима који су пред нама.
Свети Владика Николај је све рекао у својиој "Небеској Литургији". 
Опет, није нам првина, нико боље не удара на Србина до најрођенији. 
Одговори

(13-04-2025, 02:56 PM)Pekar Пише:  

Који Срби муслимани? Мора да си јео мамени гљива или пушио лошу траву кад помињеш србе муслимане (,,Што се црним задоји ђаволом,обешта се њему довијека,,!), муслиманима фала ал њихова трпеза нити ми требује нити би се послужио од лојави.
Што се поста тиче... Није све у храни - посту. За примање Живога Господа - Светом тајном причешћа потребно је много више од поста. Молитва, уздржавање од сваке помисли на зло, телесног уживања, злог језика, насилништва, оговарање брата свога. Јели та "млада Србија" показала нешто од тога? НИЈЕ!!! 
Додуше, нису показали ни они који ево три дана покушавају да устоличе још мало па развлашћеног Председника Србије, који је истини за вољу сам наредио да се не користи сила (гадно се зајебо), тако да и једни и други нису нешто у заједништву са данима који су пред нама.
Свети Владика Николај је све рекао у својиој "Небеској Литургији". 
Опет, није нам првина, нико боље не удара на Србина до најрођенији. 

Видиш да није тешко писати 

ЋИРИЛИЦОМ!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

ПРОПАСТ ОПШТА, ову слику што су послали у свет, овог црњег 12. 04. 2025. године, много је већа штета од оне прилике, од 12. 04. 1941. Педесет хиљада болесних људи - манипулисаних и болесних. Нормално је било да избегавају такве - након оне претходне бруке.
Чак и ови поједини анархостуденти (постмодерникомуноСрби), нису толико опасни, али и њих треба сећи на време, што разоткривање - што мотком...
Нема добре аналитике за шибицарску политику која се мења сваки дан.
Добар је и текст Самарџића, џаба су човека "черечили" на фејсбуку (најгора апликација/специфична група људи/ИНСТАГРАМ је 100х бољи - мање будала).
Одговори

СНС КЛАН ЈЕ УЈЕДИЊЕН, .ичке од студената су потрошиле фину нагомилани енергију народа 15. марта. Није ствар у примању власти, ствар је у показивању да си спреман да нешто жртвујеш за неки циљ, да покажеш одлучност, да окуражиш друге, а не: "Ми идемо, сукоби, гађају полицију???, нека стока пијана прави проблем, нисмо насели, ајмо назад на ФДУ да играмо масне горе..." Па шта су очекивали? Ништа ми није јасно, ово је вероватно последица ГМО одрастања, неки мутанти... Нек нам је Бог у помоћи!
ПА ШТА И АКО ЈЕ БИО ЗВУЧНИ ТОП!? Ми смо навикли на неко судско извршно право? Добили смо одштету од бомбардовања? Који су ово спинови, дупли аршини, замене теза?
Ми смо постали п..је!!! Крај приче...
Не знам за Румунска села по Војводини, комуноусташка насеља, крвно везана за душмана (нечиста крв), којима је сан да чисте пиштоље младим војницима у Ердуту - јер по годинама нису за војску, па не видим друго оправдање за фасцинацију њима, али чешћење оружја је битно или разне "Лузере" (бојне отрове) који се држе кодекса омерте, читају Курир и геј часописе, али знам за ситуацију у Чачку на протестима:
ОГАЂЕН ЈЕ БИЛО КАКАВ ВИД ПРОТЕСТА СЛЕДЕЋИХ ДЕСЕТ ГОДИНА, АПСОЛУТАН ПОРАЗ.
ОВИ ВОДЕЋИ НОВИНАРИ ОПОЗИЦИЈЕ МИСЛЕ: да нико не зна ко је Стојан "ОзонПрес", Иван плави адвокат (кад год је СНС у кризи ето га), Братислав Симовић, Љиљана Бранковић, анархо/све вере Јевђеније, а изгледа само ја знам унука покојног патријарха (коме је избрисан досије - ево га први до градоначелника и тако), да не лајем пуно, ово је фарса какве дуго није и неће бити... Није се могло доћи до речи. Узео мој друг микрофон на једном скупу (искрен човек, отац троје деце, градско дете цео живот) и поменуо: "хероје Радована К и Р. Младића, па то шоу испо, обрађивали се ко од куге, човек био цирке, није мислио ништа лоше, ма какви, тако да: НИСУ ТО НАША ДЕЦА!!!
Одговори

Само да се оградим од црва термита: "Нисам фан Ратка Младића и Радована Караџића, исто тако знам да кад је неко на душманској робији, треба помоћи како се може, а не лајати уз Дунав ка грофу од Трансилваније."
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним