(18-04-2025, 09:17 PM)Горски штаб 52 Пише: Хлађење ниси попио због ректора него због константног троловања. Осим што фалсификујеш, сада и лажеш.
Тачно је да је отац ректора Ђокића радио као архитекта на пројекту комунистичког спомен-комплекса на Кадињачи, али си заборавио да додаш да је архитекта Александар Ђокић имао осам година када су партизани ушли у Београд.
А отац твог мандатара је имао 29 година и чин у партизанској паравојсци када је ушао у Београд, а убрзо након тога и у нечији стан.
Није ово овде Ћациленд, софистицирајте мало те нове методе вршења пропаганде, па нису више 1980-те и 1990-те, 21. је век, доба модерних технологија.
А шта'е то ћациленд?
Ја се више овде осећам као да сам на plenumu.
Што се блокаде РТС-а тиче то је прави "ћациленд" и комедија.
Прво није никаква блокада РТС-а..Него 10-20 згубидана који нису чак ни студенти стоје испред улаза РТС-а.
Оно није блокада. Јеси ти некада видео како изгледа права блокада? На пример блокаде на улицама Сарајева 1992-ге године.
Оно да се разбије не треба жандармерија, ни комунална полиција, довољно је да се појаве људи из обезбеђења зграде ртс-а и само викну БУ, и растерају их...
Мени је јако смешно да Иницијатива 60 фактички блокира своје коалиционе партнере из демократске опозиције Србије у згради РТС-а. 80% РТС-а су симпатизери опозиције од Бујошевића, Оливере Ковачевић свих уредника о водитеља.
Замисли Бујошевића да треба да изађе да замоли студенте да се склоне!
Да је властима РТС битан они би обезбедили програм РТС-а са других сервера поготово што телеком има опрему да може да емитује програм из сваке собе а ту су и гомила других телевизија које би ускочила у помоћ РТС-у.
Властима да је стало до РТС-а они би почистили оно са три припадника обезбеђења зграде РТС-а.
Власт намерно допушта јер је иницихатива 60 фактички блокирала своје чланове у згради РТС.
Да yгасе РТС не могу јер РТС ће емотивоати и може довека да емитује репризни програм.
Зашто иницијатива 60 не упадне у зграду РТС-а и заузме је, то је права Блокада, као што су заузели Факултете.
Главни режимски медији су пинк и информер!
Да то блокирају на 24ч, САЈ и жандармерија би убили Бога у њима!
Ај пробај информер да блокираш на 24 ч и да не даш радницима да уђу..
Зато је инцијиатива 60 на два сата блокирала информер, није смела више.
Иницијатива 60 је скуп аутошовиниста, србомрзаца и осталог несоја српског!
Иницијатица 60 Србији је најјцрња и најјгора аутошовинистичка прича.
КПЈ, ДОС су мала деца за Иницијативу 60.
Иницијатива 60 је унапређена верзија Г17+
Тако да ми нећемо подржати Иницијативу 60 јер је то аутошовинистичка, левичарске орјентације организација, и ужасна политичка организација ђе нема нити једног Србина нити српства..
Нисмо ни близу идеологије нити баштинимо идеје црвеног универзитета Карл Маркса и иницијативе 60.
Ми смо "с'друге стране улице" додуше хришћанско европско беле традиционалне политичке идеологије...
Што се тиче ректорове породице јасно ко дан имате све по архивама и јавно доступним документима. Митић Вам је објавио доста тога...
Ректор је тешки аутошовиниста, тако да ни ми њега не подржавамо.
Нећемо даље да пишемо о ректору јер неки симпатизери а вероватно будушчи чланови иницијативе 60 се љуте...
------
Него да питамо једно једноставно питање за симпатизере plenumа и подржавоаце блокадера а будушче чланове прозападне организације Инцијатива 60:
ДА ЛИ ПОДРЖАВТЕ ВОЈСКУ СРБИЈЕ ДА МАРШИРА ЗАЈЕДНО СА РУСКОМ ВОЈСКОМ и ПРИПАДНЦИМА СВО НА ЦРВЕНИМ ТРГОМ У МОСКВИ 9-ог МАЈА??
Сигуран сам да су Горски, Шумадинац, Ђорђе и остали симпатизери иницијативе 60 одушевљени да виде српског председнкка на Црвеном тргу поред руског "цара" Владимира Владимировича Путина и српску војску на Црвеном тргу.....