Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Немој себи да дозволиш да стојиш иза заставе FDU као четник, нек остане Овај смрад још хиљаду година... Ми се нећемо ослободити никад, само је битно да останемо на путу Христа, нашем путу, а ови нек се ватају у козарачко. То исто важи за поједине који овде хвалоспевишу неку Брнабу и њој сличне, ми смо војска за себе...
Извињавам се нарочито Мекензују и Јеремији и осталима које сам, чак и вређао док сам, срцем, и искреном жељом за боље сутра подржавао ову малу евро-багру.
Имамо ми наше ПАРОЛЕ и ИДОЛЕ!
Нек возе за Турску...
ОДЈАВА СА ТЕМЕ!
СЛОБОДА ИЛИ СМРТ
Одговори

(18-04-2025, 04:25 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  СЛОБОДА ИЛИ СМРТ

СЛОБОДА НАРОДУ!  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Кад смо већ код очева и дедова и порекла....Отац Владана Ђокића је исто био архитекта,и знате ли коју је грађевину пројектовао...Спомен-комплекс Кадињача.
Одговори

(18-04-2025, 05:06 PM)milan Пише:  Кад смо већ код очева и дедова и порекла....Отац Владана Ђокића је исто био архитекта,и знате ли коју је грађевину пројектовао...Спомен-комплекс Кадињача.

Mи смо због тога попили хлађење од недељу дана са овог форума...Веле ректор не сме да се дира...

+ отац је добио то јест отету огромну гајбу у центру од познатог Србина кога су комунисти стрељали....

Његов отац је Србоубица првог реда....Да има и слика са Титом, радио је и пројекте по Београду..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Хлађење ниси попио због ректора него због константног троловања. Осим што фалсификујеш, сада и лажеш.

Тачно је да је отац ректора Ђокића радио као архитекта на пројекту комунистичког спомен-комплекса на Кадињачи, али си заборавио да додаш да је архитекта Александар Ђокић имао осам година када су партизани ушли у Београд.

А отац твог мандатара је имао 29 година и чин у партизанској паравојсци када је ушао у Београд, а убрзо након тога и у нечији стан.

Није ово овде Ћациленд, софистицирајте мало те нове методе вршења пропаганде, па нису више 1980-те и 1990-те, 21. је век, доба модерних технологија.
Одговори

Није било дневникааааа 2 на РТС- у

ПУМПАААААААЈ!

Паметнији не попушта, паметнији се организује

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!!!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Мекензи, пренеси тамо штабу или Маловићу директно, коме год, да морају бити мало креативнији у наредном периоду.
Одговори

Архитекта Александар Ђокић јесте рођен 1936. године и јесте радио "Кадињачу", али му то није једини пројекат.

О њему је рађена докторска дисертација 2018. године

https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/11317
Одговори

Да ли је информација о Павлу Мацути,да је узео нечији стан информација од извесног Блаже Ђуровића,са Twitera.Ако јесте,онда се морате мало уозбиљити...Ако није,већ истинита и од неког другог,онда се извињавам.
Одговори

(18-04-2025, 09:17 PM)Горски штаб 52 Пише:  Није ово овде Ћациленд, софистицирајте мало те нове методе вршења пропаганде, па нису више 1980-те и 1990-те, 21. је век, доба модерних технологија.

Неке чудне речи користиш до сада непознате у Србском језику.
Да те човек пита шта значи "Ћациленд" не би знао да растолкујеш.
Моја маленкост има "стогодина" па ипак се веома добро сналази у 21 веку.
Ово у Србији није модерна технологија него чисто насиље, које на жалост, све више неки почињу да пропагирају на форуму.
Одговори

(18-04-2025, 09:40 PM)Шумадинац Пише:  Није било дневникааааа 2 на РТС- у

ПУМПАААААААЈ!

Паметнији не попушта, паметнији се организује

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!!!

Која црна слобода? Јел да је очекујем од Ђокића и смрадова који су копија Г17? Нека фала. Но, искрено се надам како ће после Васкрса жандармерија почети да ломи коске а полиција да апси. Смрт коју помињеш већ је ту, ако отвори чељусти нико неће бити поштеђен. *ебо вас Веља Илић и остала стокупљевина коу имитирате.
Одговори

(18-04-2025, 09:17 PM)Горски штаб 52 Пише:  Хлађење ниси попио због ректора него због константног троловања. Осим што фалсификујеш, сада и лажеш.

Тачно је да је отац ректора Ђокића радио као архитекта на пројекту комунистичког спомен-комплекса на Кадињачи, али си заборавио да додаш да је архитекта Александар Ђокић имао осам година када су партизани ушли у Београд.

А отац твог мандатара је имао 29 година и чин у партизанској паравојсци када је ушао у Београд, а убрзо након тога и у нечији стан.

Није ово овде Ћациленд, софистицирајте мало те нове методе вршења пропаганде, па нису више 1980-те и 1990-те, 21. је век, доба модерних технологија.

А шта'е то ћациленд?

Ја се више овде осећам као да сам на plenumu.

Што се блокаде РТС-а тиче то је прави "ћациленд" и комедија.

Прво није никаква блокада РТС-а..Него 10-20 згубидана који нису чак ни студенти стоје испред улаза РТС-а.

Оно није блокада. Јеси ти некада видео како изгледа права  блокада? На пример блокаде на улицама Сарајева 1992-ге године.

Оно да се разбије не треба жандармерија, ни комунална полиција, довољно је да се појаве људи из обезбеђења зграде ртс-а и само викну БУ, и растерају их...

Мени је јако смешно да Иницијатива 60 фактички блокира своје коалиционе партнере из демократске опозиције Србије у згради РТС-а. 80% РТС-а су симпатизери опозиције од Бујошевића, Оливере Ковачевић свих уредника о водитеља.

Замисли Бујошевића да треба да изађе да замоли студенте да се склоне! Кидање

Да је властима РТС битан они би обезбедили програм РТС-а са других сервера поготово што телеком има опрему да може да емитује програм из сваке собе а ту су и гомила других телевизија које би ускочила у помоћ РТС-у.

Властима да је стало до РТС-а они би почистили оно са три припадника обезбеђења зграде РТС-а.

Власт намерно допушта јер је иницихатива 60 фактички блокирала своје чланове у згради РТС.

Да yгасе РТС не могу јер РТС ће емотивоати и може довека да емитује репризни програм.

Зашто иницијатива 60 не упадне у зграду РТС-а и заузме је, то је права Блокада, као што су заузели Факултете.

Главни режимски медији су пинк и информер!

Да то блокирају на 24ч, САЈ и жандармерија би убили Бога у њима!

Ај пробај информер да блокираш  на 24 ч и да не даш радницима да уђу..

Зато је инцијиатива 60 на два сата блокирала информер, није смела више.

Иницијатива 60 је скуп аутошовиниста, србомрзаца и осталог несоја српског!

Иницијатица 60 Србији  је најјцрња и најјгора аутошовинистичка прича.

КПЈ, ДОС су мала деца за Иницијативу 60.

Иницијатива 60 је унапређена верзија Г17+

Тако да ми нећемо подржати Иницијативу 60 јер је то аутошовинистичка, левичарске орјентације организација,  и ужасна политичка организација ђе нема нити једног Србина нити српства..

Нисмо ни близу идеологије нити баштинимо идеје црвеног универзитета Карл Маркса и иницијативе 60.

Ми смо "с'друге стране улице" додуше хришћанско европско беле традиционалне политичке идеологије...

Што се тиче ректорове породице јасно ко дан имате све по архивама и јавно доступним документима. Митић Вам је објавио доста тога...

Ректор је тешки аутошовиниста, тако да ни ми њега не подржавамо.

Нећемо даље да пишемо о ректору јер неки симпатизери а вероватно будушчи чланови  иницијативе 60 се љуте...

------

Него да питамо једно једноставно питање за симпатизере plenumа и подржавоаце блокадера а будушче чланове прозападне организације Инцијатива 60:

ДА ЛИ ПОДРЖАВТЕ ВОЈСКУ СРБИЈЕ ДА МАРШИРА ЗАЈЕДНО СА РУСКОМ ВОЈСКОМ и ПРИПАДНЦИМА СВО НА ЦРВЕНИМ ТРГОМ У МОСКВИ 9-ог МАЈА??

Сигуран сам да су Горски, Шумадинац, Ђорђе и остали симпатизери иницијативе 60  одушевљени да виде српског председнкка на Црвеном тргу поред руског "цара" Владимира Владимировича Путина и српску војску на Црвеном тргу.....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Правни факултет у Новом Саду прекинуо блокаду,13 гимназија у Београду прекинула блокаду,Гимназије у Чачку и Нишу почињу са радом....Немој неко да је спустио тензију....
Одговори

(19-04-2025, 10:35 AM)milan Пише:  Правни факултет у Новом Саду прекинуо блокаду,13 гимназија у Београду прекинула блокаду,Гимназије у Чачку и Нишу почињу са радом....Немој неко да је спустио тензију....

[Слика: IMG-5d96c842f1617a913fca7bf26d2b6934-V.jpg]

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним