Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Игор Маринковић са Хелм Каста препоручује емисију "Битка на Буковику" на Јутјуб каналу Погледа.
Одговори

(14-04-2025, 09:17 PM)Митић Пише:  Игор Маринковић са Хелм Каста препоручује емисију "Битка на Буковику" на Јутјуб каналу Погледа.
А шта је Шијан рекао на то?  Скојевац
Одговори

(14-04-2025, 10:05 PM)Бенито Пише:  
(14-04-2025, 09:17 PM)Митић Пише:  Игор Маринковић са Хелм Каста препоручује емисију "Битка на Буковику" на Јутјуб каналу Погледа.
А шта је Шијан рекао на то?  Скојевац

По обичају, Шијан контрира Игору.
Одговори

Шијан пушта помирљиву песму између партизана и четника, Игор препоручује емисију гдина Милослава. И зезају се међу собом

Погледати од 37:00

https://www.youtube.com/watch?v=GHgIheHiO28
Одговори

Господине Самарџић да ли се зна ко је тачно покушао да изврши атентат на Велибора Јонића* Да ли иза тог атентата стоји ЈВуО или неко други, обзиром да нисам нашао податак о овом покушају атентата

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Милославе, који је Вама лично град у Републици Србији естетски најружнији, због комунистичке архитектуре, да баш онако "боле очи"?
Одговори

(18-04-2025, 07:36 PM)sagus Пише:  Господине Самарџић да ли се зна ко је тачно покушао да изврши атентат на Велибора Јонића* Да ли иза тог атентата стоји ЈВуО или неко други, обзиром да нисам нашао податак о овом покушају атентата

Не сећам се тог атентата. Који је извор?
Одговори

(22-04-2025, 09:46 PM)Драган Пише:  Милославе, који је Вама лично град у Републици Србији естетски најружнији, због комунистичке архитектуре, да баш онако "боле очи"?

Не могу да кажем, изгледа да су ти градови остали у федерацији.
Одговори

(22-04-2025, 10:17 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(18-04-2025, 07:36 PM)sagus Пише:  Господине Самарџић да ли се зна ко је тачно покушао да изврши атентат на Велибора Јонића* Да ли иза тог атентата стоји ЈВуО или неко други, обзиром да нисам нашао податак о овом покушају атентата

Не сећам се тог атентата. Који је извор?

Ово каже википедија ( мада се то зна да многи подаци нису истинити и тачни ). Тато сам и псотавио ово питање

Цитирам са википедије
Код:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80_%D0%88%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%9B

У последњој години окупације Јонић је имао улогу у сарадњи Недићеве владе са четницима Драгољуба Михаиловића. У пролеће 1944. одржао је састанак са капетаном Предрагом Раковићем и предлагао му сарадњу четника са Владом народног спаса. Крајем априла 1944. године на Велибора Јонића је извршен неуспешан атентат чији починитељи нису откривени.

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Ма то је из неке љотићевске књиге.
Одговори

Ово је вероватно нешто најлуђе што сам прочитао о четницима. Има ли извора који потврђују убијање цивила у Ваљеву? Хвала.

Одговори

(25-04-2025, 08:40 PM)Бирач95 Пише:  Ово је вероватно нешто најлуђе што сам прочитао о четницима. Има ли извора који потврђују убијање цивила у Ваљеву? Хвала.
Наравно, хиљаду извора. Сирома'
Одговори

(25-04-2025, 08:40 PM)Бирач95 Пише:  Ово је вероватно нешто најлуђе што сам прочитао о четницима. Има ли извора који потврђују убијање цивила у Ваљеву? Хвала.

Одличан шлагворт за сценарио будућег филма Радоша Бајића.... У сваком случају треба питати Девића, оног млађаног хисторичара... Експерт за такве изворе.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Да ли се зна судбина мајора Славољуба Врањешевића? Обзиром да му је суђено на Београдском процесу и да је осуђен на 20 година тешког затвора, губитка свих грађанских права, конфискацију целокупне имовине

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним