Поруке: 6,053
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,594
Игор Маринковић са Хелм Каста препоручује емисију "Битка на Буковику" на Јутјуб каналу Погледа.
Поруке: 387
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
233
Господине Самарџић да ли се зна ко је тачно покушао да изврши атентат на Велибора Јонића* Да ли иза тог атентата стоји ЈВуО или неко други, обзиром да нисам нашао податак о овом покушају атентата
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 60
Теме: 0
Придружен: Nov 2023
Углед:
9
Милославе, који је Вама лично град у Републици Србији естетски најружнији, због комунистичке архитектуре, да баш онако "боле очи"?
Поруке: 17,113
Теме: 633
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,913
Ма то је из неке љотићевске књиге.
Поруке: 14,649
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
(25-04-2025, 08:40 PM)Бирач95 Пише: Ово је вероватно нешто најлуђе што сам прочитао о четницима. Има ли извора који потврђују убијање цивила у Ваљеву? Хвала.
Одличан шлагворт за сценарио будућег филма Радоша Бајића.... У сваком случају треба питати Девића, оног млађаног хисторичара... Експерт за такве изворе.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 25-04-2025, 09:19 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 387
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
233
Да ли се зна судбина мајора Славољуба Врањешевића? Обзиром да му је суђено на Београдском процесу и да је осуђен на 20 година тешког затвора, губитка свих грађанских права, конфискацију целокупне имовине
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић