Поруке: 275
Теме: 1
Придружен: Oct 2024
Углед:
26
Од оног безвезног марша за Ниш је Овај похватао конце и успео да влада ситуацијом, затим она чудна тактика са владањем страхом. Видело се пре тога да нису знали где бију, са оним, Хрвати оће да нас дестабилишу. Чуј, оружје у Ћациленду, па шта? Оће неко да ми каже да би неко смео да пуца. Плус прислушкивање, он је знао да се ови повлаче 100%. Знао је да ће бити гађања полиције камењем. Ја признајем да сам очекивао напад демонстраната, отпор жешћи, до тада сам ове приче о лошим студентима схватао као пропаганду и мислио да је то подметачи и да их је минорна мањина. Ово сад је комедија, апсурдна ситуација. Гледам ову блокаду РТС на Марка Жвака и не могу да верујем колко је левичара и анархиста у младима... Нема један нормално обучени, а камоли... Нека чудна енергија бије из њих преко камере, а могу мислити уживо.
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 72
Теме: 0
Придружен: Jan 2017
Углед:
-6
Јој милине,дочекала их Северина у Вировитици?Немам снимак,ваљда ће га поставити Шумадинац...Нема потребе даље ићи...у ствари,можда још Томпсона видети....
Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(27-04-2025, 04:35 AM)milan Пише: Јој милине,дочекала их Северина у Вировитици?Немам снимак,ваљда ће га поставити Шумадинац...Нема потребе даље ићи...у ствари,можда још Томпсона видети....
Па наравно. Да их подсетимо да су Срби. Северина унука четничког војводе, Томпсон исто пореклом Србин.... Но, ђе су наши глазбеници да подрже студенте?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
26
Сви пишу латиницом, не сме да се напише коментар да пређу на ћирилицу, а камоли нешто да им сугерише, јер они ПУМПАЈУ од почетка...
Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Јесу посетили место некадашње касране у Винковцима и Вировитици, Осијеку и диљем Усташије и положили цвеће стрељаним српским војницима и официрима..
Хоће ли их примити Главаш и домобрани ндх..
Можда Томпсон глазбеник?
Где су им српске заставе?
Где су има мајице и обељежја на ћирилици и са српским симболима
Мене би било срамота...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
26
@Milan
То је она прича о лажима што сам неки дан писао Милославу на некој теми, лажни патриотизам, морал, све је лаж. Лако је фарбати руке у Стразбуру, а вамо се робија за статус на фејсу. Авангарда је извући неки транспарент против ЕУ и тако, разних фигура, али знаш колико су они далеко од тога, као до Нове Гвиније, ма и то је близу. А ове приче Хрвати, Муслимани, Македонци су Срби, молим да посете комшијске земље па да се увере дал су то Срби или нису. Шумадинац много си ти заиста, питај ове Администраторе да те упуте у неке основне ствари.