Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 2.83 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Слажем се.
Одговори

Од оног безвезног марша за Ниш је Овај похватао конце и успео да влада ситуацијом, затим она чудна тактика са владањем страхом. Видело се пре тога да нису знали где бију, са оним, Хрвати оће да нас дестабилишу. Чуј, оружје у Ћациленду, па шта? Оће неко да ми каже да би неко смео да пуца. Плус прислушкивање, он је знао да се ови повлаче 100%. Знао је да ће бити гађања полиције камењем. Ја признајем да сам очекивао напад демонстраната, отпор жешћи, до тада сам ове приче о лошим студентима схватао као пропаганду и мислио да је то подметачи и да их је минорна мањина. Ово сад је комедија, апсурдна ситуација. Гледам ову блокаду РТС на Марка Жвака и не могу да верујем колко је левичара и анархиста у младима... Нема један нормално обучени, а камоли... Нека чудна енергија бије из њих преко камере, а могу мислити уживо.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-04-2025, 07:49 PM)Шумадинац Пише:  
Ма где ти ово смеш да слушаш, ово је за тебе компликовано штиво. 
Плус сви ми овде имамо YouTube и своју листу гледања, ако си већ шеровао овако нешто, напиши бар неки увод, јер овако поручујеш нама да смо под директивом Вучића, једну аферу КРАЉЕВА ниси поменуо, три године ми овде шерујеш неке Двери усране....
Одговори

Јој милине,дочекала их Северина у Вировитици?Немам снимак,ваљда ће га поставити Шумадинац...Нема потребе даље ићи...у ствари,можда још Томпсона видети....
Одговори

ЧАЧАНСКИ-НАЈЈАЧИ-ОПОЗИЦИОНАР ИЗЈАВЉУЈЕ:
Не може систем који се правио 30 година да падне преко ноћи:
https://www.instagram.com/p/DI6_ZW_IGcs/...YjdwZGJ4ZQ==
Одговори

У Исто време ПОТПАРОЛ КАРТЕЛА (смеће једно):
https://www.instagram.com/reel/DI6uZXrtX...hsdG8wN2hv
ПУМПАЈУ МАЈСТОРЕ - ДО ЗОРЕ!
Одговори

(27-04-2025, 04:35 AM)milan Пише:  Јој милине,дочекала их Северина у Вировитици?Немам снимак,ваљда ће га поставити Шумадинац...Нема потребе даље ићи...у ствари,можда још Томпсона видети....

Па наравно. Да их подсетимо да су Срби. Северина унука четничког војводе, Томпсон исто пореклом Србин.... Но, ђе су наши глазбеници да подрже студенте?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Сви пишу латиницом, не сме да се напише коментар да пређу на ћирилицу, а камоли нешто да им сугерише, јер они ПУМПАЈУ од почетка...
Одговори

Какав лицемер !!!
[Слика: 711086-vucic-iff.jpg]
Одговори

Јесу посетили место некадашње касране у Винковцима и Вировитици, Осијеку и диљем Усташије  и положили цвеће стрељаним српским војницима и официрима..

Хоће ли их примити Главаш и домобрани ндх..

Можда Томпсон глазбеник?

Где су им српске заставе?

Где су има мајице и обељежја на ћирилици и са српским симболима

Мене би било срамота...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

ОЧЕКУЈЕ СЕ ПАД ПЛАНИНЕ КАБЛАР, НЕ СМЕЈУ ДА ОТВОРЕ НОВИ ВИДИКОВАЦ, ЧИЈА ЈЕ ДАМА ГРАДЊА ВЕЋ УТИЦАЛА НА И ОНАКО ОСЛАБЉЕН ЕКО СИСТЕМ ОВЕ ПЛАНИНЕ.
АКО ОВО ПАДНЕ, ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ ДА ПОГИНЕ ВИШЕ ЉУДИ, НАРОЧИТО МОНАСИ И ВЕРНИ НАРОД СУ У ОПАСНОСТИ, ЈЕР СЕ ИСПОД НАЛАЗИ ИСПОСНИЦА СВ. САВЕ, А ПРЕКО ПУТА МАНАСТИР ПРЕОБРАЖЕЊЕ - ЧИЈИ МИР И ОСТАЛИХ МАНАСТИРА РЕМЕТИ ХУКА И БУКА СА ОВЕ НАКАРАДНЕ ТВОРЕВИНЕ.
ШТЕМАЛИ СУ ЛУДАЦИ ГРАНИТНУ СТЕНУ КОЈА СЕ ПРИРОДНО КРУНИ И ЈАКО ЈЕ КРХА, А САД НЕ СМЕЈУ ДА ГА ОТВОРЕ:
https://www.instagram.com/p/C5kz0y5tFBd/...bWNya2doMw==
https://www.instagram.com/p/C5doskLNCyB/...Z3JnYTI0Yw==
ИЗА ПРОЈЕКТА СТОЈИ ДИРЕКТНО АНА БРНАБИЋ, ДОЛАЗИЛА ЈР ВИШЕ ПУТА ЗБОГ ОВОГ, ТО СЕ НЕ КРИЈЕ... МИ СЕ ЗГРОЗИЛИ КАД СМО ЧУЛИ АНА БРНАБИЧ.
Одговори

(27-04-2025, 09:33 AM)Mekenzi Пише:  Јесу посетили место некадашње касране у Винковцима и Вировитици, Осијеку и диљем Усташије  и положили цвеће стрељаним српским војницима и официрима..

Хоће ли их примити Главаш и домобрани ндх..

Можда Томпсон глазбеник?

Где су им српске заставе?

Где су има мајице и обељежја на ћирилици и са српским симболима

Мене би било срамота...
Није само њихова срамота,већ је љага на целом народу...Ако већ не ваља,не идеш да кукаш усташи,већ се бориш у својој земљи?Колики су Срби ови што су их дочекали,види се да не смеју ни заставу да дигну?Не знам јел неко пратио,да ли су имали заставу кад су излазили из земље?
Одговори

@Milan
То је она прича о лажима што сам неки дан писао Милославу на некој теми, лажни патриотизам, морал, све је лаж. Лако је фарбати руке у Стразбуру, а вамо се робија за статус на фејсу. Авангарда је извући неки транспарент против ЕУ и тако, разних фигура, али знаш колико су они далеко од тога, као до Нове Гвиније, ма и то је близу. А ове приче Хрвати, Муслимани, Македонци су Срби, молим да посете комшијске земље па да се увере дал су то Срби или нису. Шумадинац много си ти заиста, питај ове Администраторе да те упуте у неке основне ствари.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним