Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 2.83 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(27-04-2025, 10:39 AM)milan Пише:  
(27-04-2025, 09:33 AM)Mekenzi Пише:  Јесу посетили место некадашње касране у Винковцима и Вировитици, Осијеку и диљем Усташије  и положили цвеће стрељаним српским војницима и официрима..

Хоће ли их примити Главаш и домобрани ндх..

Можда Томпсон глазбеник?

Где су им српске заставе?

Где су има мајице и обељежја на ћирилици и са српским симболима

Мене би било срамота...
Није само њихова срамота,већ је љага на целом народу...Ако већ не ваља,не идеш да кукаш усташи,већ се бориш у својој земљи?Колики су Срби ови што су их дочекали,види се да не смеју ни заставу да дигну?Не знам јел неко пратио,да ли су имали заставу кад су излазили из земље?

Где бре да носе српску заставу кроз НДХ. Домоборани би им ј...м...полупали би их само тако, полупаили би им оне аутомобиле што их прате, отели би им опрему..

Немају нити једно српско обељежје укључујући заставу, мајице, ћирилицу и све што је строго забрањено у усташији.

Трче у неутрланим мајицама" и смеју једино да певају ко не скаче тај је ћациии ооо и оних 16 минута дебилане.

А данас је 80 година од Јасеновца, а ови идиоти анархисти трче кроз Усташију...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја сам Шумадинац од 2015 ишао у походе по Европи, нарочито ове земље ближе нама, бивша Аустроугарска, више - мање. Имам огромно животно искуство у односима са муслиманима, Хрватима, Словенцима, Босанцима (једини гори од нас). Ту је Ђорђе Ивковић 100% тачан. Једно правило ти важи: "БЕЖИ ОД НАШЕГ!" НЕМОЈ бити задрт, млад си момак, те приче што ти причаш су дечје... Ја знам да ниси злонамеран 100%, немој бити смешан, начитан си пуно да будеш тако наиван.
Хрват никад неће рећи да је Србин
Македонци су побеђени тотално, причају да су пореклом од Александра Македонског и сматрају нашег краља Александра као окупатора.
Муслимани, хахаха....
Словенци гледају Тита ко му Св Саву итд...
Одговори

(27-04-2025, 09:23 AM)Бесеровић Пише:  Какав лицемер !!!
[Слика: 711086-vucic-iff.jpg]

Личи ми на племениту животињу која се хвата на бућку или удицу....  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-04-2025, 11:09 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ја сам Шумадинац од 2015 ишао у походе по Европи, нарочито ове земље ближе нама, бивша Аустроугарска, више - мање. Имам огромно животно искуство у односима са муслиманима, Хрватима, Словенцима, Босанцима (једини гори од нас). Ту је Ђорђе Ивковић 100% тачан. Једно правило ти важи: "БЕЖИ ОД НАШЕГ!" НЕМОЈ бити задрт, млад си момак, те приче што ти причаш су дечје... Ја знам да ниси злонамеран 100%, немој бити смешан, начитан си пуно да будеш тако наиван.
Хрват никад неће рећи да је Србин
Македонци су побеђени тотално, причају да су пореклом од Александра Македонског и сматрају нашег краља Александра као окупатора.
Муслимани, хахаха....
Словенци гледају Тита ко му Св Саву итд...

Из нашег искуства најјвећи србомрзци су:

УСТАШЕ: На свету не постоји нити један Усташа који не мрзи Србе. Нити један. То се још у стомаку одгаја да прво мрзи Србина па да каже мама и тата.

Два: Босански муслимани и санџаклије. Поготово Сарајлије. Не постоји нити један муслиман у Сарајеву који не мрзи болесно Србе. Од 300 хиљада муслимана сарајевских свих 300 хиљада мрзе Србе.  Србима места нема у Сарајеву. 

Видите на пример Книн, Загреб, Сарајево све улице носе имена тешких усташа и тешких муслимана који су побиле хиљаде Срба, само да би Србима затрли траг.

Где било који нормалан Србин може да живи у улици Зелених Беретки или улици Генрала Бобетка или Анте Готовине

То као "братство и јединство" што ови аутошовинисти и анархисти заговарају јесте то да се ми УСТАШАМА И БАЛИЈАМА ДИВИМО А ОНИ НАС ДА СМАТРАЈУ НИЖОМ РАСОМ КАО ЦИГАНЕ!

Ти треба да се дивиш муслиманским пекарама, сарајевској касаби, хрватском приморју, поготово Glazbi и они могу слободно да носе љиљане по Србији и шаховнице али када ми уђемо у ndh i bih  онда нема заставее и грба Србије и правдање ја неам нацију и религију ја сам шугословен, сви су људи за мене исти било које вере и религије бла, бла, бла трућ. Јес курац!

ПРВО СВАКИ СРБИН КО СВАКИ УСТАША, МУСЛИМАН СЕ МОРА ЈАСНО И ГЛАСНО ИЗЈАСНИТИ:

ЈА САМ СРБИН, ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ, ГОВОРИМ СРПСКИМ ЈЕЗИКОМ И ПИШЕМ ЋИРИЛИЧНИМ ПИСМОМ. СЛАВИМ КРСНУ СЛАВУ И ПРАВОСЛАВНЕ ПРАЗНИКЕ!

НЕ ТРЧИМ ПО НДХ И БИХ! ЗА МЕНЕ ЈЕ ЈАСЕНОВАЦ ГЕНОЦИД! А НДХ ГЕНОЦИДНА СРБОМРЗАЧКА АУСТРОУГАРСА ТВОРЕВИНА КОЈЕ СУ НАМ БРИТАНЦИ И ШВАБЕ УВАЛИЛИ! ЗА МЕНЕ НДХ НЕ ПОСТОЈ! ДАЛМАЦИЈА, БАРАЊА, ЛИКА, КОРДУН, СРЕМ СВЕ ЈЕ ТО СРБИЈА!

Што се тиче осталих шиптари, македонци, словенци и монтенигери има и код њих мржње према Србима али не толико као код Усташа и Балија која је доминантна.
Сви који су друге нације, вере и религије могу живети у Србији али да поштују Србију па тек онда те своје вере и религије.

Србе ће убити аутошовинизам из елитних београдских породица!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Па да одговоримо овим ботовима УДБ-е овуден, пре свега Кизи и milanu, а и другима који наседају на њихову пропаганду.... Свим нашим непријатељима Пленковићу, Куртију, Северини и др. околним еврослинавцима Овај плаћа у кешу њихову подршку студентима.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-04-2025, 12:26 PM)Шумадинац Пише:  Па да одговоримо овим ботовима УДБ-е овуден, пре свега Кизи и milanu, а и другима који наседају на њихову пропаганду.... Свим нашим непријатељима Пленковићу, Куртију, Северини и др. околним еврослинавцима Овај плаћа у кешу њихову подршку студентима.

Oве "studente" плаћа искључиво Сорош фондација, Роштилд, Западне Амбасаде, попут Краљевине Холандије, Данске, Шведске, Британије, Немачке и Западне невладине организације, Западне организације за цивилни сектор и како они кажу за демократију, људска права,  европску Србију, Србију у Европској унији, солидарност и остало што слушамо од 1996 године..

Да је тако српски Студенти никада неби трчали по Ustašiji. Трчати по Усташији је исто као када би Јевреји трчали по нацистичкој Немачкој!

У принципу ови анархо левичари, анархисти и тај сој људи лаких наркомана, разваљених телесно које шумадинац подржава су главни стипендисти прозападних левичарских анархистичких невладиних организација који су за Обојену Револуцију сручили па једно бар милијарду еврова. Јер треба све ово нахранити, напојити, платити хотеле и смештаје до Стразбура, Брисела, купити им опрему....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

@Мекензи:
Све тачно, само бих ја ставио муслимане (једног да није балија нисам срео) на прво, а Хрвате на друго место, али опет усташе на прво ако ме разумеш. Мислим то јер Хрвата нормалног можеш срести, а муслимана не. Ал усташе су нам свакако нанели највеће зло, нама у односу на све комшијске земље, без приче, али нас муслимани мрзе више, траже Бошњачку државу, сваки Санџаклија носи заставу Санџака у колима, место јелкице. Не могу да чују реч Србија, док су Хрвати ипак нормалниjи, много у односу на ову багру... У Хрватској кад оће неког да дискриминишу од политичара, они кажу да је био члан КПЈ. Све тачно друго. Има улица Тин Ујевић у Сарајеву, ја био 15 дана. Отишао у пекару, тражио две пите, каже бабетина, "не каже се две - нег двије" и тако. Ишао сам да посетим гроб Принципа и музеј код мост где пише: Овде је терориста ГП убио (ул. Зелених Беретки)...итд... Прљавији и ружнији град од Сарајева са лошијом енергијом нисам никад видео...
Одговори

(27-04-2025, 12:26 PM)Шумадинац Пише:  Па да одговоримо овим ботовима УДБ-е овуден, пре свега Кизи и milanu, а и другима који наседају на њихову пропаганду.... Свим нашим непријатељима Пленковићу, Куртију, Северини и др. околним еврослинавцима Овај плаћа у кешу њихову подршку студентима.

Ја мислим да си ти требао да идеш са њима,јер их ти подржаваш...Па лепо се сликаш са Северином,све са нашом ношњом...то би био хит по друштвеним мрежама....
Одговори

(27-04-2025, 01:22 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  @Мекензи:
Све тачно, само бих ја ставио муслимане (једног да није балија нисам срео) на прво, а Хрвате на друго место, али опет усташе на прво ако ме разумеш. Мислим то јер Хрвата нормалног можеш срести, а муслимана не. Ал усташе су нам свакако нанели највеће зло, нама у односу на све комшијске земље, без приче, али нас муслимани мрзе више, траже Бошњачку државу, сваки Санџаклија носи заставу Санџака у колима, место јелкице. Не могу да чују реч Србија, док су Хрвати ипак нормалниjи, много у односу на ову багру... У Хрватској кад оће неког да дискриминишу од политичара, они кажу да је био члан КПЈ. Све тачно друго. Има улица Тин Ујевић у Сарајеву, ја био 15 дана. Отишао у пекару, тражио две пите, каже бабетина, "не каже се две - нег двије" и тако. Ишао сам да посетим гроб Принципа и музеј код мост где пише: Овде је терориста ГП убио (ул. Зелених Беретки)...итд... Прљавији и ружнији град од Сарајева са лошијом енергијом нисам никад видео...

Паааа...Мртва трка.... и једни и други за нас су смртни непријатељи...

Све тачно...Ал једно, нормалног хрвата не можеш да нађеш, као ни балију. 

Ти са било којим Хрватом да причаш кад тад дођеш и видиш да мрзе Србе, кад тад.

Буквално код њих Сви редом су задојени мржњом према Србима од Северине, па до типа левичара Можемо, СДП-а итд.

Нема Хрвата који не мрзи Срби! Нема! Само имаш већи степен и мањи степен мржње! Али мрзе! Нађи Хрвата који ће ти рећи Ми поштујемо Србе, Срби су наше најјбоље комшије! Ја таквог нисам упознао! Чак и њихове глазбенике који промовишу братство и јединство у њима има мржње према Србима.

Чист пример глазбеника који је као оно пацифиста, левичарл, југоносталгичар јесте онај Давор Сучић који пева у Забрањеном пушењу, тај човек је такав србомрзац да нама неби прошао границу.

Занимљиво и то код Сарајевске раје. Муслимани и Хрвати познате личности које су се сврстале на  Алијину муслиманску страну мрзе све српско. 

На пример "Надреалисти" који су остали у Сарајеву очима не могу да виде надреалисте које су избегели из Сарајева за Србију.

Муслимани су протерали 200 хиљада српских грађана Сарајева. Нити један се није вратио у Сарајево. У Вршцу смо упознали много српских сарајевских породица. То су таква господа и веома културни и образовани људи док на пример Срби из Крајине су скроз друга прича... 

Срби су направили Сарајево. Сарајево одувек до 1992 године било српски град.  Србија је најјвише инвестирала у Олимпијаду 1982 године.

Друго није била никаква ОПСАДА САРАЈЕВА 90-их. Већ су Срби поставили одмбрамбене линије које су спречили алијине балије да продру на територију где су Срби већина. Зато је Војска РС грчевито бранила и одбранила Пале и тај регион!

Ми смо лично слушали сведочења српских грађана Сарајева који су преживели страхоте. Од тога како су се чували улази на зградама како су их муслимански криминалци Јука и Ћело одводили и како после 92-ге нису могли да напусте град већ су их и стрељали...

Тако да са муслиманима и балијама и осталим нацистима треба строго као цар Путин, нема попуштања...

Санџачке заставе ми би то све поцепали и строго забранили као и албанске и усташке ту преговора нема.

Ови укро нацисти што трче до Брисела или докле већ усташе и балија су њихова братија, као и украинци и остали евронацисти.

Не трче они за Православље за Србе у РС , за Србе на Косову и Метохију за спас Санџака, 

Него трче од беса и мржње према Србији у четврти рајх у Брисел да кукају ХЕЉП НАТО! ХЕЉП Брисел" ПЛИЗ БОМБИНГ СРБС"...

Неће ваљда да трче у Минск и Москву....  

Они када победе у неком спорту, то је такав усташко-нацистички пир у виду славља да подсети на Немачку 1939 године.

Ми шаховницу када видимо нами се желудац преврне..

Балије исто, оно у Санџаку није више Србија исто као и са Косовом, доћи ће тренутак када ће они поргласити независнот па ће бити оно "Пааа какоооо"

Оно муџахединско исламистичко вехабијско дивљање испред РТС-а на ВАСКРС је таква срамота да је невероватно.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

@ Ја, ал Хрвати су слични Немцима, мрзе све живо, кажу Хрвати који су отишли из Хрватске, кад се потегне та прича, да Хрвати мрзе Хрвате, а камоли Србе, причам за обичне, о црнокошуљашима нема шта.
Па то ти се управо дешава, ми ћемо добити РС + династија Додик, а узеће нам Санџак (Рад), ја рачунам ако нам остане Голија да смо екстра прошли.... Сад глупо је ово рећи овако, али то је стање у које смо доведени + бела куга, много су јаче њихове породице него наше, туга....
Одговори

(27-04-2025, 02:57 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  @ Ја, ал Хрвати су слични Немцима, мрзе све живо, кажу Хрвати који су отишли из Хрватске, кад се потегне та прича, да Хрвати мрзе Хрвате, а камоли Србе, причам за обичне, о црнокошуљашима нема шта.
Па то ти се управо дешава, ми ћемо добити РС + династија Додик, а узеће нам Санџак (Рад), ја рачунам ако нам остане Голија да смо екстра прошли.... Сад глупо је ово рећи овако, али то је стање у које смо доведени + бела куга, много су јаче њихове породице него наше, туга....
Нису њихове породице јаке него смо ми слаби.

Прво ми од 1939 године немамо Србина на челу Србије.

Цар Путин када је дошао на влас' Чеченија је била независна крцато пуна ћелијама муслиманских вехабија, исламске државе и разних терориста.

2025 године Чечени заједно са Православном Руском Браћом ослободили курски регион од Укронациста.

Шта је проблем у Срба,  отворићемо посебну тему "БРИТАНСКИ ЗЛОЧИНАЧКО ПОДУХВАТ ПРЕМА СРБИМА"

Када су у Јајцу правили неку творевину СФР Шугославију вијорила се британска застава.

Британци подржавају ове studente, санџачке балије, лгбт, анархисте и левичаре.

Ти сада када би ударио на Санџал било би ХЕЉП НАТО!

У таквој ситуацији нема шта да тражимо.

Међутим, мора се реаговати другчије, ко Цар Путин,најјекстремније балије и терористе ликвидирати,ове остале приволети на страну Србије и да буду лојални грађани Србије. Тихо им запретити да уклоне све заставе Санџаја и армије БиХ или ће их појести мрак.

Да имамо државу, као што је немамо санџачке муслимане мирним и безболним путем приволети да буду лојални грађани Србије. Ко не буде лојалан поједе га мрак.

Но,нпошто је национализам мртав у Европи а левичарски евро нацизам у успому треба сачекати прави тренутак...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-04-2025, 02:57 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  @ Ја, ал Хрвати су слични Немцима, мрзе све живо, кажу Хрвати који су отишли из Хрватске, кад се потегне та прича, да Хрвати мрзе Хрвате, а камоли Србе, причам за обичне, о црнокошуљашима нема шта.

Нећемо добити ништа сем још једног контигента избеглица, а узеће Санџак, Војводину, Јадар, омладину...
Одговори

(24-04-2025, 10:46 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(24-04-2025, 09:33 PM)Шумадинац Пише:  САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ИЗЈАВЕ ПАРТИЈАРХА ПОРФИРИЈА

Изражавамо дубоко разочарање, тугу и гнев поводом сусрета патријарха Порфирија са председником Русије, Владимиром Путином, као и изјава које је том приликом дао. Патријарх је рекао да се у Србији „спречава обојена револуција“ и тиме стао раме уз раме са онима који нашу борбу , борбу младих људи за достојанство, правду и слободу, називају државним ударом.

Подсећамо патријарха да студенти нису непријатељи своје земље. Ми смо њена деца. И кад нас називате “револуционарима из увоза”, кад нас ућуткујете, када о нашим захтевима ћутите, Ви не издајете само нас. Издајете истину. Издајете Јеванђеље. Издајете морал који би требало да штитите. Као што је Јуда издао Христа, тако сте Ви, патријарше, издали студенте, народ, и истину.

Ова борба је толико чиста да би свако ко носи мантију требало да стоји уз њу, уз студенте, уз своју децу, на улици, у одбрани достојанства народа. Уместо тога, Ви сте изабрали да седите са аутократом који је своју земљу увео у рат, а у другима подстиче страх, раздор и репресију.

Везе црквеног врха са државном влашћу у Србији су дубоке и опасне. Када црква стаје у одбрану режима уместо народа, она губи свој ауторитет. И постаје инструмент силе, а не вере. Државни врх је систематски обезвредио све што има смисла, све што нас везује за достојанство, заједништво, морал. Обезвредили су знање, понижавањем образовања и науке. Обезвредили су рад, минималним платама и животом у неизвесности. Обезвредили су закон, гажењем институција и селективном правдом. А сада су, зарад свог опстанка на власти, обезвредили и Цркву.

Од светилишта су направили продужену руку политичке пропаганде. Уместо да буде уточиште слабима и ослонац истини, Црква ћути пред неправдом и говори само кад треба да брани режим. Тиме су и њој одузели достојанство, претворивши је у још један стуб система који гази сопствени народ.

Ми не нападамо православље. Ми бранимо његове темељне вредности: истину, правду, љубав, солидарност. Не нападамо веру, ми позивамо на њено аутентично сведочење. Ми ћутање СПЦ нисмо осудили, али Ви наше 16-минутно ћутање јесте.

И зато Вас питамо, патријарше: где сте били када су деца гладна, када жене трпе насиље, када млади беже из ове земље? Зашто Вас нема међу народом?

Црква не пропада када је нападају, већ када је воде недостојни.

Нека свако сам бира стране, ми смо изабрали истину.

Група студената из Ниша

Тешка прелест.
А причаш о странпутици Цариграда , па шта да кажу тамо вјерници свом патријарху ?
Одговори

Овај успједе оно што ни комунистима , нити било ком другом окупатору пре , није пошло за руком - расцјеп српског народа сад унутар самог православља.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним