(27-04-2025, 01:22 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: @Мекензи:
Све тачно, само бих ја ставио муслимане (једног да није балија нисам срео) на прво, а Хрвате на друго место, али опет усташе на прво ако ме разумеш. Мислим то јер Хрвата нормалног можеш срести, а муслимана не. Ал усташе су нам свакако нанели највеће зло, нама у односу на све комшијске земље, без приче, али нас муслимани мрзе више, траже Бошњачку државу, сваки Санџаклија носи заставу Санџака у колима, место јелкице. Не могу да чују реч Србија, док су Хрвати ипак нормалниjи, много у односу на ову багру... У Хрватској кад оће неког да дискриминишу од политичара, они кажу да је био члан КПЈ. Све тачно друго. Има улица Тин Ујевић у Сарајеву, ја био 15 дана. Отишао у пекару, тражио две пите, каже бабетина, "не каже се две - нег двије" и тако. Ишао сам да посетим гроб Принципа и музеј код мост где пише: Овде је терориста ГП убио (ул. Зелених Беретки)...итд... Прљавији и ружнији град од Сарајева са лошијом енергијом нисам никад видео...
Паааа...Мртва трка.... и једни и други за нас су смртни непријатељи...
Све тачно...Ал једно, нормалног хрвата не можеш да нађеш, као ни балију.
Ти са било којим Хрватом да причаш кад тад дођеш и видиш да мрзе Србе, кад тад.
Буквално код њих Сви редом су задојени мржњом према Србима од Северине, па до типа левичара Можемо, СДП-а итд.
Нема Хрвата који не мрзи Срби! Нема! Само имаш већи степен и мањи степен мржње! Али мрзе! Нађи Хрвата који ће ти рећи Ми поштујемо Србе, Срби су наше најјбоље комшије! Ја таквог нисам упознао! Чак и њихове глазбенике који промовишу братство и јединство у њима има мржње према Србима.
Чист пример глазбеника који је као оно пацифиста, левичарл, југоносталгичар јесте онај Давор Сучић који пева у Забрањеном пушењу, тај човек је такав србомрзац да нама неби прошао границу.
Занимљиво и то код Сарајевске раје. Муслимани и Хрвати познате личности које су се сврстале на Алијину муслиманску страну мрзе све српско.
На пример "Надреалисти" који су остали у Сарајеву очима не могу да виде надреалисте које су избегели из Сарајева за Србију.
Муслимани су протерали 200 хиљада српских грађана Сарајева. Нити један се није вратио у Сарајево. У Вршцу смо упознали много српских сарајевских породица. То су таква господа и веома културни и образовани људи док на пример Срби из Крајине су скроз друга прича...
Срби су направили Сарајево. Сарајево одувек до 1992 године било српски град. Србија је најјвише инвестирала у Олимпијаду 1982 године.
Друго није била никаква ОПСАДА САРАЈЕВА 90-их. Већ су Срби поставили одмбрамбене линије које су спречили алијине балије да продру на територију где су Срби већина. Зато је Војска РС грчевито бранила и одбранила Пале и тај регион!
Ми смо лично слушали сведочења српских грађана Сарајева који су преживели страхоте. Од тога како су се чували улази на зградама како су их муслимански криминалци Јука и Ћело одводили и како после 92-ге нису могли да напусте град већ су их и стрељали...
Тако да са муслиманима и балијама и осталим нацистима треба строго као цар Путин, нема попуштања...
Санџачке заставе ми би то све поцепали и строго забранили као и албанске и усташке ту преговора нема.
Ови укро нацисти што трче до Брисела или докле већ усташе и балија су њихова братија, као и украинци и остали евронацисти.
Не трче они за Православље за Србе у РС , за Србе на Косову и Метохију за спас Санџака,
Него трче од беса и мржње према Србији у четврти рајх у Брисел да кукају ХЕЉП НАТО! ХЕЉП Брисел" ПЛИЗ БОМБИНГ СРБС"...
Неће ваљда да трче у Минск и Москву....
Они када победе у неком спорту, то је такав усташко-нацистички пир у виду славља да подсети на Немачку 1939 године.
Ми шаховницу када видимо нами се желудац преврне..
Балије исто, оно у Санџаку није више Србија исто као и са Косовом, доћи ће тренутак када ће они поргласити независнот па ће бити оно "Пааа какоооо"
Оно муџахединско исламистичко вехабијско дивљање испред РТС-а на ВАСКРС је таква срамота да је невероватно.