02-05-2025, 06:22 AM
Нису ми јасни ни ови ВЕТЕРАНИ...
(02-05-2025, 06:22 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Нису ми јасни ни ови ВЕТЕРАНИ...
(02-05-2025, 10:27 AM)Горски штаб 52 Пише: Тај редовно служи и вршењу ''изборног инжењеринга''. Пријављује по 150-ак људи (који живе ван Београда) на адресу зграде која је у његовом власништву, како би им омогућио да гласају у Београду.
Зато, да би Влада могао поново неометано да води своје бизнисе, Срби, ударимо на студенте! Да се Влади и шефу му врате мир и стабилност!
(02-05-2025, 10:00 AM)milan Пише:Гледај, то све јесте, али ако ти човеку који се борио у ова два последња рата кажеш да је УСТАША, а ти неки клошар за дневницу кампујеш са ПЕДЕРИМА, ај Милане немој ме зајебавати....(02-05-2025, 06:22 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Нису ми јасни ни ови ВЕТЕРАНИ...
Želim da svi pozdravimo naše drage goste iz Novog Pazara, sa selam alejkum!
Ово рече ветеран,и после је кудио претходне власти да су они криви што је он био на ратишту у Сарајеву,како је Слоба крив за то,да мрзи друге,при том је само Слоба крив,ал нема кривице Алије и Фрање.
(02-05-2025, 10:27 AM)Горски штаб 52 Пише: Тај редовно служи и вршењу ''изборног инжењеринга''. Пријављује по 150-ак људи (који живе ван Београда) на адресу зграде која је у његовом власништву, како би им омогућио да гласају у Београду.Што се гласало, гласало се, од 2028 ће бити Северно Македонски сценаријо + Лојалисти из Црне Горе, Р Српске и ко зна још ко, а да Мађари од Орбана, има ти и из Северне Македоније неко сигурно....
Зато, да би Влада могао поново неометано да води своје бизнисе, Срби, ударимо на студенте! Да се Влади и шефу му врате мир и стабилност!
(02-05-2025, 10:16 AM)Шумадинац Пише:
Ево ко шутира ветеране у ћациленду, док полиција посматра. Иначе, он је власник десетине станова и локала у Ju biznis centru на Новом Београду, укључујући и коцкарнице и ресторан Alexandria.