Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 1.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Александар Вучић

Јел стварно имаш желудац за "зубатог" и његово смећа од новина - ТВ-а?
Ја сам негде јутрос упратио да је "болан Дојчин" на путу како би га сека Лончар извидао да не касни Москви у походе...
Ово више не личи ни на илузију ни представу. Једноставно, мађије је нестало а глумци потрошени, дворана зврји пуста.
Хоће ли здраво болесни "ацо србин" прездравити како би стигао тамо где није кренуо видећемо за неколико дана. Хоће ли Црвени Трг
све са Путином остати ускраћен за посету лажног Коперфилда остаје мистерија...
Како год, Србија је пукла у сваком погледу. Једни би да пумпају, други би министарске фотеље без избора, трећи би апсолутну анархију. Све у свему следи нам колапс на свим нивоима, националном посебно.
Одговори

Вучић је сигурно имао право на лечење у некој оближњој војној болници на Флориди.

Сигурно би америчка администрација одобрила.
Одговори

(Јуче, 03:06 PM)Митић Пише:  Вучић је сигурно имао право на лечење у некој оближњој војној болници на Флориди.

Сигурно би америчка администрација одобрила.

Не да би одобрили, него га не би пустили да изађе из Америке, да му је било озбиљно лоше здравствено стање. Замисли да умре у путу, па не би их опрала оба океана. 
То ниједна земља не би дозволила, а поготово САД.
Али, овдашњим коју хоће да уче и да развијају капитализам, свака бургија може да прође па нека уживају у још једној представи за млађе од 6 година.
Одговори

Сада медији пишу да је и словачки премијер отказао посету Русији.
Одговори

Сад ће њему ујка Путин да спреми један посебан чај, има одмах да оздрави:

[Слика: 6498b6dd942ca.jpeg]
Одговори

Него, питах се својевремено, када ли је Овај смислио да купује овако скуп авион кога има, ваљда, свега 15-ак људи у свету. И сетих се да је Мајкл Џордан, вероватно највећи кошаркаш на свету свих времена (док се један тип није разочарао у каруце и чилаше), није појавио на свом европском пропутовању, у Далмацији. Џордан, који је данас по Форбсовој листи један од најбогатијих Американаца, дошао је својим авионом, који вреди 80 милиона долара. 
Е сад, не разумем се у ту аеронаутику, али колико су ми објаснили, ти најскупљи авиони се разликују по томе од ових јефтинијих, што могу да лете по 12 сати, или више, а да се не спусте нигде, да досипају гориво.
Колико сам видео у једној емисији, најдужи комерцијални лет мћна свету је, ваљда, између Шангаја и Рио де Жанеира, који траје преко 16 сати, можда и 17. Или негде из Русије према Бразилур, не могу да се сетим. Дакле, разлог за измишљање таквог типа авиона је да задовољи потребе летова на изузетно дугим релацијама, преко целе земаљске кугле, како се авион не би спуштао на земљу, ради дотока горива.
Поставља се онда логично питање:
Где то Овај мисли тако далеко да лети?
Одговори

Испада да Американци не знају да лече повишен крвни притисак

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/4...ika-vucica
Одговори

Као што је познато, руска кардиологија је најбоља на свету.
Одговори

(Јуче, 07:18 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Као што је познато, руска кардиологија је најбоља на свету.
"Немачка медицина је најбоља на свету."
Одговори

Сирома'
Одговори

Је л жив?  Сирома'
Одговори

Како сам видео неке вести, Вучић је на ВМА провео око четири сата због здравствених проблема или прегледа или шта већ

Информер је известио у њиховом програму да је око 13 часова смештен на ВМА

https://x.com/radomir_martin/status/1918667581084283228

А Синиша Мали је рекао да је око 17 часова напустио ВМА

http://www.nspm.rs/hronika/sinisa-mali-z...nosti.html
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним