Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Даклем, већина наших студената су монархисти, за Карађорђевиће на челу, а Чичу и нашу безгробну војску следе. Зато пумпамо до краја, док жвалави шифтарин и комунизам не па'ну. Послен' тога корбач и лустрација, па обожење изнутра.

Паметнији не попушта, паметнији се организује!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(20-03-2026, 09:41 PM)milan Пише:  Шуми,лепо ти се кажи,НЕМА ЧЕТНИКА МЕЂУ СТУДЕНТИМА,бар ових које ти напумпаваш....НЕМА И ТАЧКА...они су спремни,да у то име,четничко,национално,ако хоћеш и националистичко,и комунистичко,и патриотско,и грађанско,они су и верници,и атеисти,СВЕ ЧИНЕ,НЕ БИ ЛИ ГЛАСАО ЗА ЊИХ,а после тога ћеш проћи ,као после 9 марта,5 октобра,дакле,ко бос по трњу ...Њих четништво не занима...историја их не занима...Ево,провери их ,кад ти дођу на врата,питај их лепо шта мисле о Чичи,четницима,Ратку,Раши,Русима...па то лепо сними...и пусти нама ође....Скини им беџ са шајкаче и постави им кокарду...И било би лепо све то да потпишу....Замисли Ђокића,питаш га шта мисли о четницима?Шта би помислио о теби,мислио би да си неки лудак....Дакле,једном за свагда,МАНИ СЕ РЂАВЕ РАБОТЕ,ЈЕР КО СА ЂАВОЛОМ ТИКВЕ САДИ,ЛУПАЈУ МУ СЕ О ГЛАВУ...

Нема миланче, и ја као искусни и матор коњ му цртам и објашњавам даље, ал он пумпа и даље.

Што се тиче четничког политичког активизма и популизма, он има две пропале фазе.

I  фаза је био Вук Драшковић у сезони 1990-1995 година, поготово 9.3.1991. Ту је огромна и велика већина четника било за њега, и баш је доста веровало да је Вук четник, равногорац, за Дражу и тако то....А Вук, од оца Видака је био анархо левичар са брадом и косом Карл Маркса, а не Драже Михаиловића. Као Вук у јагњећој кожи.

II фаза када је Вук проп'о (као му*а кроз поцепане гаће) у очима четника, прешли су код његовог кума Шешеља и ту су се четници задржали од 1996 до 2009 године. Е, ту је било добро пумпањњеее над тим пумпппањем су Вучић и Тома дошли на влас'. Црвени Војвода је "пумпаоо" анти хашку политику (лажну) русофилство (лажно) и у том "пумпању" су ова двојица  дошла на влас'. Вучић није дошао на влас' захваљујући подршци прозападним снагама него зато што је народ био за Русију, коју је он на крају како видимо изиграо нашег вољеног Цара са оним ционистом Марком Ђурићем и сад Цар се наљутио и неће да прича са властима Србије.

Оно што је бит и суштина приче: 1945-те а касније 1990 године, Европу су преузели леви анархисти и комунисти који нису били више комунисти него социјалдемократе, и у којим својим партијама имате назив "демократски" и обавезно црвену боју. Тако да није могуће не само у Србији него било где на влас' да дођу националистичке снаге, када би дошли анти нато и анти еу снаге, одмах се пале авиони из авијана и лупају санкције.

О овоме пишем детаљно па ћу ускоро отворити тему о  левом политичком анархизму познатом као двопартијска демоНкратија а у суштини је тешки комунизам, гори него совјетски комунизам.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не вреди Кизо,брате,одустајем од Шумија...На данашњи дан је погинуо,а није хтео из свог села,јунак над јунацима,који и сада стражари на Озрену....

На данашњи дан 1993. године, погинуо је један од најмлађих одликованих војника Војске Републике Српске, Споменко Гостић.

Имао је непуних 15. година. Остао је без оца и мајке. Бака му је погинула у гранатирању на кућном прагу. Рањаван је два пута. Подлегао је посљедицама рањавања након гранатирања положаја српске војске у селу Јовићи на Озрену, добојско ратиште. Споменку је било нуђено да оде са ратишта и настави школовање. Једна понуда стигла је и из Француске. Одговорио је: ,,Док моја нога не крочи у Маглај, ја не идем одавде."

Слава ти и хвала. ???

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(20-03-2026, 10:11 PM)milan Пише:  Не вреди Кизо,брате,одустајем од Шумија...На данашњи дан је погинуо,а није хтео из свог села,јунак над јунацима,који и сада стражари на Озрену....

На данашњи дан 1993. године, погинуо је један од најмлађих одликованих војника Војске Републике Српске, Споменко Гостић.

Имао је непуних 15. година. Остао је без оца и мајке. Бака му је погинула у гранатирању на кућном прагу. Рањаван је два пута. Подлегао је посљедицама рањавања након гранатирања положаја српске војске у селу Јовићи на Озрену, добојско ратиште. Споменку је било нуђено да оде са ратишта и настави школовање. Једна понуда стигла је и из Француске. Одговорио је: ,,Док моја нога не крочи у Маглај, ја не идем одавде."

Слава ти и хвала. ???

Слава Споменку хероју детету војнику одбрамбено-отаџбинског рата  са пркосним српским погледом и цигаром....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-03-2026, 09:48 PM)Шумадинац Пише:  Даклем, већина наших студената су монархисти, за Карађорђевиће на челу, а Чичу и нашу безгробну војску следе. Зато пумпамо до краја, док жвалави шифтарин и комунизам не па'ну. Послен' тога корбач и лустрација, па обожење изнутра.

Паметнији не попушта, паметнији се организује!

Него да приупитамо, Да ли је неко негде видео неко неког студента монархисту за Карађорђевиће, четника са филозофског, фпн, фду, са Универзитета у Београду, Новом Саду, са Универзитета у Новом Пазару, Нишу ми невидосомоо.. Добро има неки патриота који зна рецитације од Да Вачааа, а националисту, четника ми невидосмо међ студентима, ми тамо видимо само офарбане, избодене, тетовиране, дуге косе, и оно баттеее, имаш упаљач треба ми за пљугу...

Што се Шумадинчевих "четника" тиче, да их не испадне да вређамо али то су Вам људи из кахвана тако малкице ограничени,  импулсивног менталитета, весељаци (ваде се ножеви, пиштољи, стављају се чаше са алкохолом на главу), не знају дал' су дошли ил су пошли, алкоси, са несређеним животима и тако тај менталитет да се хвалиш како си стукао "гајбу пива" или литар "ракије" а сам алкохол је етанол, што значи тешки ОТРОВ, да се трујеш и уништаваш се, и онда када се разболиш онда те навуку на шаку лекова ујутро (поготово за избацивање воде), шаку лекова увече и брзо Светом Петру.

Јер нити једно живо биће не пије алкохол јер је отров, даш керу алкохол он угине одма'.

Прави четници су домаћини, који не пију, не пуше, не конзумирају кахву, и те супстанције које стварају зависност, који су ментално јаки, мудри, прочитали доста књига, обрађују земљу, чувају ђедовину и не продају је за  бетонирани голубарник од 20 квм у Београду, имају своје бизнисе, знају свој пут и верујући су људи и имају јаке породице.

Што се тиче одласка на Равну Гору пошто смо видели да су озбиљни људи дигли руке од тога попут госн. Самарџића који се не пење више горе и ми смо дигли руке од тога од 2010 не идемо горе.

Ми не пијемо алкохол нити било какве отрове укључујући и газирана пића, једино што пијемо јесте вода са нашег извора из камена, друго ништа...

Ал када видемо онај маскенбал униформи и још ликови са пивским стомацима до носа у краљевској официрској браон униформи коју скрнаве носећи тако неки безвезни матори ликови нами не буде добро, још тако "полупани" нездрави ликови да нас постројавају и врше смотру, не иде то роде са нашим менталитетом.

Свака њима част, али нас као ни до сада у животу нико и никад није постројавао ако нема већи дупло озбиљан образовани ауторитет. 

Не можеш са средњом неком хy школом да носиш официриску униформу српских војвода и ђенерала који су били школовани официри, кад видимо оне ликове који глуме Степу Степановића са све коњима нами не буде добро и буде нам жао тих ликова...

Ал добро, битно је да бидне ракије, да се окрене неко јање, да се лепо под шатром "пумппаа" и да се лепо проведу и лепо опусте људии...

Читајте књиге и образујте се четници, маните се ракије, ракија убија. Ко пије ракију уништи се скроз!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Били смо јутрос до града и има ово да кажемо:

Пре него што Вратимо Косово, Срушимо Вучића, Доведемо студенте и четнике на влас', пре него што Цар победи и све остало...

БРАЋО СРБИ, КРЕНИТЕ ДА ОДРЖАВАТЕ РЕДОВОНО ЛИЧНУ ХИГИЈЕНУ!!!

ДА СЕ РЕДОВНО СВАКИ ДАН КУПАТЕ. ДА СВАКИ ДАН ПЕРЕТЕ ЗУБЕ, ДА СВАКИ ДАН КОРИСТИТЕ САПУН, ШАМПОН, И ДЕЗОДОРАНС КАО И ПЕШКИР. ДА ОБЛАЧИТЕ ЧИСТУ ГАРДЕРОБУ. ДА РЕДОВНО ИДЕТЕ КОД ЗУБАРА И ПОПРАВЉАТЕ ЗУБЕ, ПРВО ОД ТОГА ДА КРЕНЕМО ПА ЋЕМО ПОСЛЕ СВЕ ЛАКО...

Јутрос смо били до поште и неке обавезе имали, ал "базде" људи мајко мила....

Кад ми дођемо на влас' сваком дајемо шампон, сапун, и средства за дезинфекцију коже, и бесплатног зубара, то прво а за послен ћемо лако...

Такође уводимо бесплатну едукацију за одржавање личне хигијене, дефинитивно се мора озбиљно позабавити тиме, колико видимо куга је опет актуелна болес'.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://www.pravda.rs/2026/3/21/skocila-...-za-arenu/

Ку ку... скочила цена.

Него, Кизо и Миланче јел се пуни Арена?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(21-03-2026, 05:27 PM)Шумадинац Пише:  https://www.pravda.rs/2026/3/21/skocila-...-za-arenu/

Ку ку... скочила цена.

Него, Кизо и Миланче јел се пуни Арена

Mи смо ти у озбиљним годинама и даље од куће и суботом до "града" не идемо ниђе јер живимо како кажу вршчани на "брегу"...

Него кад спомену митинг, док ти вичеш ћацад, ботови, пумпај, студенти, и док те по твитеру ложе  разни Грбовићи, Лазовићи, Миливојевићи и неки професори на револуцију дотле он ради пос'о прави митинге, јача инфраструктуру, зове људе и објашњава како се ради права и озбиљна кампања у демоНкратији...

Имали сте прилику да га добијете, и срушите, сада су се консолодиловали и опет доминирају, а ви кријте листу, кандидате, правите неке зборове и бавите се ситницама, више нико ни не прати онај налог "студенти у блокади" ваш успех је што њих 10ак извижде испред неке локалне телевизије...

Све у свему, лик вам црта како се води кампања, али ви то не разумете,  нити једна опозицона странка не скупља бројеве телефона, нема кол центре, нема флајере и тако то, једино беџеве су иштанцовали за средњошколце и студенте...

Даље, наивни сте јако. Вређате активисте српске напредне странке и мислите да ћете ако некоме опсујете мајку, оца да добијете њихов глас, они вас пусте и да им полупате просторије, и да их гађате и да их вређате и све то, а то све њима иде у корист, а не вама. Када неког активисту снс опсујеш, удариш, извређаш, нападнеш им штанд то је -5 гласова за вас, а 10+ гласова за њих. 

Да бисте их добили на изборима ових бар 40-50% из арене мора да пређе на вашу страну, а то ће се десити никад док их вређате.

Све у свему лик вас је одувао као и увек, а дотле ће да гледамо ниско буџетна видеа са фду, неке хахаха кратка видеа од 3 секунде и те глупости, уместо да неко крене и схвати да треба да ради озбиљну кампању, ал дотле ће да се веселимо на твитеру...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Никад они то неће разумети....данас леп дан и ми ишли у село,да мало покосимо,средимо очевину,дедовину...и тако ...немамо ми времена за митинге....Мени се сви студенти понашају,као да не желе да дођу на власт...Власт се добија на националној основи,на опредељењу према Српској,Крајини,Русији....а не тако што се иде са Надијом,пазарцима и осталим руку под руку....Он издаје,ти звиздиш,стављаш беџеве,гостиш Пицулу,па како да узмеш власт...постављаш видеа,којекакве глупости...Он се посвађа са Путином,ти треба да идеш код њега,да му кажеш,Срби су Руска браћа,не ти идеш у Салцбур,не критикујеш издају ...молиш Бога,да он све одради,да не би ти морао да било шта издајеш...Све што Вучић,бар оно национални издаје,ти треба да кажеш студентима,да кад дођу на врата,кажу помаже Бог браћо...а не Хај,или Ћао.....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(21-03-2026, 10:08 PM)milan Пише:  Никад они то неће разумети....данас леп дан и ми ишли у село,да мало покосимо,средимо очевину,дедовину...и тако ...немамо ми времена за митинге....Мени се сви студенти понашају,као да не желе да дођу на власт...Власт се добија на националној основи,на опредељењу према Српској,Крајини,Русији....а не тако што се иде са Надијом,пазарцима и осталим руку под руку....Он издаје,ти звиздиш,стављаш беџеве,гостиш Пицулу,па како да узмеш власт...постављаш видеа,којекакве глупости...Он се посвађа са Путином,ти треба да идеш код њега,да му кажеш,Срби су Руска браћа,не ти идеш у Салцбур,не критикујеш издају ...молиш Бога,да он све одради,да не би ти морао да било шта издајеш...Све што Вучић,бар оно национални издаје,ти треба да кажеш студентима,да кад дођу на врата,кажу помаже Бог браћо...а не Хај,или Ћао.....

Ма добро то, него јел пала нека дневница и сендвич данас? Или сад кад буду избори?  Јок

Д М
Одговори

(21-03-2026, 10:08 PM)milan Пише:  Никад они то неће разумети....данас леп дан и ми ишли у село,да мало покосимо,средимо очевину,дедовину...и тако ...немамо ми времена за митинге....Мени се сви студенти понашају,као да не желе да дођу на власт...Власт се добија на националној основи,на опредељењу према Српској,Крајини,Русији....а не тако што се иде са Надијом,пазарцима и осталим руку под руку....Он издаје,ти звиздиш,стављаш беџеве,гостиш Пицулу,па како да узмеш власт...постављаш видеа,којекакве глупости...Он се посвађа са Путином,ти треба да идеш код њега,да му кажеш,Срби су Руска браћа,не ти идеш у Салцбур,не критикујеш издају ...молиш Бога,да он све одради,да не би ти морао да било шта издајеш...Све што Вучић,бар оно национални издаје,ти треба да кажеш студентима,да кад дођу на врата,кажу помаже Бог браћо...а не Хај,или Ћао.....

Тако је помаже Бог, нооо ми их чекамо, све сммо им спремили, пакетиће имамо и букмаркере ЈСО- Тероризам је болес' позовите доктора са отвореним чељустима да кад уче да знају ди су стали...

Иначе није да се хвалимо, али једини имамо све књиге од комаданта ЈСО-а.....  

Други део добијају књиге о Ратку и Радовану или од Чеде Антића Историја Републике Српске...

Тако да ће да се обрадују ђеца, имамо још али нећемо то кажу да је "екстремистичко"....

Елем, они не желе влас' ни они ни опозиција, пропаст жива, чекају да странци уведу санкције и онда ће они ту нешто..

Да би срушио Вучића мора да имаш:

Организацију: председника странке, председништво, главни одбор, скупштину, градске одборе, месне одборе, активисте, симпатизере...

Инфраструктуру: калл центре, штандове, просторије, лого, симболе...

Маркетинг: флајери, скупљање бројева телефона, налепнице, новине, сајт, апликацију, билборде...

Административне ствари: Статут странке, циљеви, дал си лево-центар-десно, идеологију, који ти је правац, која ти је улога у геостратегији, какви су ти планови када дођеш на власт за земљом....

Све то мораш да имаш да би био делом озбиљан играч на политички.

СНС ништа не ради забрањено, ради оно што раде све странке у ДемоНкратији, води изборну кампању и мобилише чланство за предстојеће изборе, ја не видим ту ништа лоше. Па за то смо се борили 90-их за демоНкратију и вишестранчје а не "једноумље" и "комунизам"...

Значи ако имаш политичку странку мораш да правиш митинге. Ми смо одавно на форуму о томе писали. Српска опозција и студенти у блокади нису организовали нити један једини озбиљан митинг нити један.  Колико опозиција лоше стоји да је морао да спусти цензус на 3% да би ови ушли у Скупштину...

Као политичар мораш у народ, мораш на пијац, мораш да правиш митинг макар ти дошла два човека, јер то је политичка борба, а не твитер и друштве не мреже, али пре пијаца и митинга мора да имаш програм, статут, председника, председништво, органе странке, калл центар активисте и све што иде...

Гледам оног Антонијевића из Несторовићеве странке, лик је задужен за Београд за ту странку, праве митинг за одбрану Косова, он лик нити једног једног свог члана странке није узео телефон и позвао и рекао ај дођи на митинг нити једног, дошло 200 случајних пролазника, бина очајна, ставили транспарент па преко цигле да га не однесе ветар, озвучење катастрофа, говорници из доба јуре...и он се смеје на то као хахахаха нисмо ми као они да позивамо људе..брате...

Исто к'о и студенти, говоранције са камиона са приколице, брате мили...Треба лед панели, бар мини бина са лед панелима да то личи нешто, говорници морају бити инспиративни, доминантни, са јаком дикцијом итд..

Што се тиче студената у блокади, они ће изаћи какав резултат ће постићи нико не зна, док се не види програм и личности. Ја тврдим да ће то би 100% анархо левичарска екипа и програм типа Србија у ЕУ, право и правда, са албанцима мора у миру да живимо и те Ђинђевске форе и фазони...

Оно што су они сад у дебелом паду и да су се вратили на факултете и да сем ту пленума и тако тих никог то ни не интересује толико, али да ће их преузети крени-промени, зелено-леви фронт, крокодил, и тако те нво сигуран сам да хоће..

Што се четника тиче, они ће да пумпају и тако то, са трибина да бодре, да се веселе, певају али неће бити играчи на политичком терену Србије. Биће супер, загрлиће их, поташаптати по рамену, и тако добри сте ви али на терен не смете...

Ми не грешимо, 30 година пратимо политику у Србији и ретко када смо погрешили.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/_LFWjhlOwOg?s...QkwG1S-qLe

Колико ли стаје људи у овим аутобусима? Пута дневница од 30 - 80 евради.... Зна ли се шта?

Д М
Одговори

(21-03-2026, 10:51 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/_LFWjhlOwOg?s...QkwG1S-qLe

Колико ли стаје људи у овим аутобусима? Пута дневница од 30 - 80 евради.... Зна ли се шта?

Исто ко и опозицији и студентима..

Један део из буџета, други од донација...

Мени је ово најјаче, а  ко их плаћа  Smile!

Јок нико,! Они то раде џабе, као и студенти они су од свог џепарца плаћали Таксије од Ниша, Пазара до Београда, као и смештаје, гориво и све што иде..

Данас се све плаћа, сваки активиста мора бити плаћен.  

Студенти из организације су имали и по 100€ евра дневнице.

Нешто се плати из буџета а нешто од донација и донатора.

У политици нема ништа џабе, све се плаћа и свако мора бито плаћен.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-03-2026, 11:52 PM)Mekenzi Пише:  
(21-03-2026, 10:51 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/_LFWjhlOwOg?s...QkwG1S-qLe

Исто ко и опозицији и студентима..

Један део из буџета, други од донација...

Мени је ово најјаче, а  ко их плаћа  Smile!

Јок нико,! Они то раде џабе, као и студенти они су од свог џепарца плаћали Таксије од Ниша, Пазара до Београда, као и смештаје, гориво и све што иде..

Данас се све плаћа, сваки активиста мора бити плаћен.  

Студенти из организације су имали и по 100€ евра дневнице.

Нешто се плати из буџета а нешто од донација и донатора.

У политици нема ништа џабе, све се плаћа и свако мора бито плаћен.

Јесте тако по Информеру. Док, у реалном животу је сасвим другачије. Када силан народ и студенти излазе на улице, нико их не плаћа. Иди својим вољом и срцем. Док са ћацадима то није случај. Они имају организовани превоз, сендвич и дневницу. Плус они из предузећа који морају под претњом отказа. У томе је разлика.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним