(21-03-2026, 10:08 PM)milan Пише: Никад они то неће разумети....данас леп дан и ми ишли у село,да мало покосимо,средимо очевину,дедовину...и тако ...немамо ми времена за митинге....Мени се сви студенти понашају,као да не желе да дођу на власт...Власт се добија на националној основи,на опредељењу према Српској,Крајини,Русији....а не тако што се иде са Надијом,пазарцима и осталим руку под руку....Он издаје,ти звиздиш,стављаш беџеве,гостиш Пицулу,па како да узмеш власт...постављаш видеа,којекакве глупости...Он се посвађа са Путином,ти треба да идеш код њега,да му кажеш,Срби су Руска браћа,не ти идеш у Салцбур,не критикујеш издају ...молиш Бога,да он све одради,да не би ти морао да било шта издајеш...Све што Вучић,бар оно национални издаје,ти треба да кажеш студентима,да кад дођу на врата,кажу помаже Бог браћо...а не Хај,или Ћао.....
Тако је помаже Бог, нооо ми их чекамо, све сммо им спремили, пакетиће имамо и букмаркере ЈСО- Тероризам је болес' позовите доктора са отвореним чељустима да кад уче да знају ди су стали...
Иначе није да се хвалимо, али једини имамо све књиге од комаданта ЈСО-а.....
Други део добијају књиге о Ратку и Радовану или од Чеде Антића Историја Републике Српске...
Тако да ће да се обрадују ђеца, имамо још али нећемо то кажу да је "екстремистичко"....
Елем, они не желе влас' ни они ни опозиција, пропаст жива, чекају да странци уведу санкције и онда ће они ту нешто..
Да би срушио Вучића мора да имаш:
Организацију: председника странке, председништво, главни одбор, скупштину, градске одборе, месне одборе, активисте, симпатизере...
Инфраструктуру: калл центре, штандове, просторије, лого, симболе...
Маркетинг: флајери, скупљање бројева телефона, налепнице, новине, сајт, апликацију, билборде...
Административне ствари: Статут странке, циљеви, дал си лево-центар-десно, идеологију, који ти је правац, која ти је улога у геостратегији, какви су ти планови када дођеш на власт за земљом....
Све то мораш да имаш да би био делом озбиљан играч на политички.
СНС ништа не ради забрањено, ради оно што раде све странке у ДемоНкратији, води изборну кампању и мобилише чланство за предстојеће изборе, ја не видим ту ништа лоше. Па за то смо се борили 90-их за демоНкратију и вишестранчје а не "једноумље" и "комунизам"...
Значи ако имаш политичку странку мораш да правиш митинге. Ми смо одавно на форуму о томе писали. Српска опозција и студенти у блокади нису организовали нити један једини озбиљан митинг нити један. Колико опозиција лоше стоји да је морао да спусти цензус на 3% да би ови ушли у Скупштину...
Као политичар мораш у народ, мораш на пијац, мораш да правиш митинг макар ти дошла два човека, јер то је политичка борба, а не твитер и друштве не мреже, али пре пијаца и митинга мора да имаш програм, статут, председника, председништво, органе странке, калл центар активисте и све што иде...
Гледам оног Антонијевића из Несторовићеве странке, лик је задужен за Београд за ту странку, праве митинг за одбрану Косова, он лик нити једног једног свог члана странке није узео телефон и позвао и рекао ај дођи на митинг нити једног, дошло 200 случајних пролазника, бина очајна, ставили транспарент па преко цигле да га не однесе ветар, озвучење катастрофа, говорници из доба јуре...и он се смеје на то као хахахаха нисмо ми као они да позивамо људе..брате...
Исто к'о и студенти, говоранције са камиона са приколице, брате мили...Треба лед панели, бар мини бина са лед панелима да то личи нешто, говорници морају бити инспиративни, доминантни, са јаком дикцијом итд..
Што се тиче студената у блокади, они ће изаћи какав резултат ће постићи нико не зна, док се не види програм и личности. Ја тврдим да ће то би 100% анархо левичарска екипа и програм типа Србија у ЕУ, право и правда, са албанцима мора у миру да живимо и те Ђинђевске форе и фазони...
Оно што су они сад у дебелом паду и да су се вратили на факултете и да сем ту пленума и тако тих никог то ни не интересује толико, али да ће их преузети крени-промени, зелено-леви фронт, крокодил, и тако те нво сигуран сам да хоће..
Што се четника тиче, они ће да пумпају и тако то, са трибина да бодре, да се веселе, певају али неће бити играчи на политичком терену Србије. Биће супер, загрлиће их, поташаптати по рамену, и тако добри сте ви али на терен не смете...
Ми не грешимо, 30 година пратимо политику у Србији и ретко када смо погрешили.