Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Него, има нова клетва за симпатизере стUдентске листе:

"Дао Бог да Вас Лена будушча докторка лечи"

Е сад, ми знали пре (док се Универзитет није распао) колика је  била мука уписати медицински факултет у Београду, и да су тамо стварно упадала најјбољи ђаци из Србије.

Међутуа!

Дођоше времена, да чувени београдски медицински факултет постане приватан факултет то јест као Мега тренд и сега мега факултети са којима сте се спрдали са напредњацима како имају купљене дипломе..

Е, дошло време и то за еминентне државне факултете да постану приватни и то ако имаш кеша (као што Лена са Врачара има) уписујеш без проблема Медицински факултет, не треба никакви тестови, пријемни и то, само кажеш добар дан, добар дан , ја хоћу да упишем медицински факултет, може 8 иљада евра година, изволте паре, изволте индекс, само не идеш са правим студентима прве две године, већ идеш са "енглезима" јер то што плаћаш то ти је као на "студије на енглеском" ђе не треба пријемни, е послен те пребаце са правим српским студентима, очас посла...

Тако да размажено дериште, богата мамина и татина 'ћер са Врачара, лупа Државни медицински факултет, урла, пијана и дрогирана, истетовирана....Но, све је то бајно и дивно, "СтUденти побеђују" "СтUденти,  Лена ће да Вас лечи...

Т'гата...

https://x.com/PrijateljNaroda/status/204...5054328867

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/m9fsbFwkqyU?s...UFaArbMEJw

Ку ку.... Кад ми дођемо навлас'..... Биће "беж' те ноге посране"...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(18-04-2026, 11:09 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/m9fsbFwkqyU?s...UFaArbMEJw

Ја не знам, али ти си као неко наивно дете које верује у бајке и басне, тако ми делујеш..

Прво да ти буде јасно. Врана, Врани очи невади.

У преводу:

Левичари, левичаре не дирају.

Прецизније:

ММФ, ММФ-у недира њихове људе.

Ми се још из давних времени сећамо Г17+ и ДОС-а где је Млађан Динкић, Мирољуб Лабус и екипа издали 2000 године " белу књигу" у тој књизи су описали како ће похапсити све социјалисте из Милошевићевог режима због крађе, бабиленда, инфлације како ће васпоставити тржишну економију, како ће приватизација донети милијарде долара итд итсл..Имамо још ту књигу неђе, скенираћемо је...

Дође снс на власт каже похапсиће све "жуте лопове", Спровешће истраге о " пљачки државе" о "приватизацијама"  нити један "жути лопов" није завршио иза решетака.

Дође геј Ректор  Ђокић и Шумадинац симпатизер му Веле похапсиће све "напредњачке лопове" "спровешће истраге" бла бла трућ нити један напредњачки лопов не заврши у затвору...

Што се тиче "лопова" да ти буде нешто јасно. ММФ  Ликове са Дедиња нико никад није дирао нити ће.

Синиша Мали, Ана Брнабић и остали имају јаку заштиту међународних фактора.

Ана Брнабић долази из Анархо левичарске сорошевске дубоке државе, Ану Брнабић нико неће да хапси.

Синиша Мали долази из дубоке леве анархо економије као што су били Млађан Динић, Лабус, БожаЂелић, Драган Влаховић, Мирко Цветковић, онај мали Лазар Крстић и остали...

Пошто је Србија окупирана економски од стране ММФ-а и Светске банке, где ММФ и Светска Банка у сарадњи са дубоком анархо левицом васпостављају своје људе на државним функцијама поготово на месту министеа финансија или економије.

Сви министри економије и финансија у Европској Унији искључуво и једино долазе из ммф-а и светске банке.

Тако је од Борке Вучић, Деда Аврама, Млађана Динкића, Мирољуба Лабуса и осталих из Г17+, Боже Ђелића, Влаховића, Мирка Цветковића, до Синише Малог и тако тоо...

Сви горе побрајани ликови а и будући ликови који ће бити задужени за економију и финансије долазе од стране окупатора а то је ммф и светска банка.

Ала има сиротиње која верује да ће неко бити "ухапшен" и то на телевизију да изађе...

Но' шташ

Паметном доста!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма све су то глупости,наш Цар лепо каже....

https://youtube.com/shorts/swCBu5ZwtwQ?s..._6iGwuiXqK

Амин.

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(19-04-2026, 03:12 AM)Mekenzi Пише:  
(18-04-2026, 11:09 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/m9fsbFwkqyU?s...UFaArbMEJw

Ја не знам, али ти си као неко наивно дете које верује у бајке и басне, тако ми делујеш..

Прво да ти буде јасно. Врана, Врани очи невади.

У преводу:

Левичари, левичаре не дирају.

Прецизније:

ММФ, ММФ-у недира њихове људе.

Ми се још из давних времени сећамо Г17+ и ДОС-а где је Млађан Динкић, Мирољуб Лабус и екипа издали 2000 године " белу књигу" у тој књизи су описали како ће похапсити све социјалисте из Милошевићевог режима због крађе, бабиленда, инфлације како ће васпоставити тржишну економију, како ће приватизација донети милијарде долара итд итсл..Имамо још ту књигу неђе, скенираћемо је...

Дође снс на власт каже похапсиће све "жуте лопове", Спровешће истраге о " пљачки државе" о "приватизацијама"  нити један "жути лопов" није завршио иза решетака.

Дође геј Ректор  Ђокић и Шумадинац симпатизер му Веле похапсиће све "напредњачке лопове" "спровешће истраге" бла бла трућ нити један напредњачки лопов не заврши у затвору...

Што се тиче "лопова" да ти буде нешто јасно. ММФ  Ликове са Дедиња нико никад није дирао нити ће.

Синиша Мали, Ана Брнабић и остали имају јаку заштиту међународних фактора.

Ана Брнабић долази из Анархо левичарске сорошевске дубоке државе, Ану Брнабић нико неће да хапси.

Синиша Мали долази из дубоке леве анархо економије као што су били Млађан Динић, Лабус, БожаЂелић, Драган Влаховић, Мирко Цветковић, онај мали Лазар Крстић и остали...

Пошто је Србија окупирана економски од стране ММФ-а и Светске банке, где ММФ и Светска Банка у сарадњи са дубоком анархо левицом васпостављају своје људе на државним функцијама поготово на месту министеа финансија или економије.

Сви министри економије и финансија у Европској Унији искључуво и једино долазе из ммф-а и светске банке.

Тако је од Борке Вучић, Деда Аврама, Млађана Динкића, Мирољуба Лабуса и осталих из Г17+, Боже Ђелића, Влаховића, Мирка Цветковића, до Синише Малог и тако тоо...

Сви горе побрајани ликови а и будући ликови који ће бити задужени за економију и финансије долазе од стране окупатора а то је ммф и светска банка.

Ала има сиротиње која верује да ће неко бити "ухапшен" и то на телевизију да изађе...

Но' шташ

Паметном доста!

(19-04-2026, 07:26 AM)milan Пише:  Ма све су то глупости,наш Цар лепо каже....

https://youtube.com/shorts/swCBu5ZwtwQ?s..._6iGwuiXqK

Амин.

Без Цара не ваља, додуше Руског!

За Цара и Србију!

Уз Цара је Бог,  Цар je обожен изнутра!

Јуче гледамо обнивљен Маурипољ. Потпуно нов град, са 100-не хиљада нових станова коју ће већину добити руски војници и официри који учествују у СВО!

Нови станови за грађане Царске Русије за мале паре у Мариуопољу!

Маурипољ се Бели што од људи што од фасада зграда..

Нашта личе Берлин,Париз и Лондон, туна мајмуни и мандриле владају...(Извињавамо се честитој животињи мјајмун)!

Тамо станови по мелеон евра у "центру града"

Живео Руски Православни Цар Владимир Владимирович Путин!

За Победу!

Урааа! Ураааа! Урааа!

ЕХ ОRIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Данас сам чуо нови израз за Нову Стелевизију ,НОВА СС...А ко гледа НДХ1....

https://www.facebook.com/share/r/1GGPNiRio1/

Одговори

(19-04-2026, 10:15 AM)milan Пише:  Данас сам чуо нови израз за Нову Стелевизију ,НОВА СС...А ко гледа НДХ1....

Полакоде Миланче... Доћемо и код тебе на ракију, па да дешифрујемо заједно неке од Ћацади...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(19-04-2026, 10:32 AM)Шумадинац Пише:  
(19-04-2026, 10:15 AM)milan Пише:  Данас сам чуо нови израз за Нову Стелевизију ,НОВА СС...А ко гледа НДХ1....

Полакоде Миланче... Доћемо и код тебе на ракију, па да дешифрујемо заједно неке од Ћацади...

Код мене можеш увек...али пре тога иде провера....И то озбиљна...Развојни пут Шумодрипца,од Тополе,преко Вука,Отпора,Двери,Грађанске опције до друга....Ови твоји нам све што ваља послали у Хаг...као она другарица са Филозофског што шаље...Видиш ова твоја другарица Лена,напада професора који је врхунски стручњак,спасао толико живота,кажу преко 3000 операција....и он сада ћаци...Ти никакве школе немаш,све што си подржавао,пропало,у ствари открило се ко су,и сад ти ниси ћаци...Неће то да може...Дођеш,попићеш лепу четничку ракију,и гибаницу ће жена да направи,мада је не прави много масну,ал добро снаћемо се,,.и после тога ћеш морати да се обожиш...Кажеш,мрш мајку вам вашу,доста више да ме злоупотребљавате,нећу више...нерадници једни,левичарски,анархистички,секташки....ја да се борим због вас....нећу више,оставите ме на миру....И кажеш то,да видиш како ће ти бити лепше,духовно....Код њих ни ракију ниси попио,а код мене ћеш и да попијеш и да поједеш,па Боже здравља на Равну Гору,о Марковдану,па на Кочићев збор ,у августу,у Стричиће....и цело српство да обухавтиш...

Одговори

Земља суноврата, лудовања и незнања = пропаст образовања.

Историја се понавља

Студент из Републике Српске који је редовно уписао медицински факултет и завршава га са 10.00 је ћаци, клошар, босанац, шта ће он овде, нек се врати мајци у Босну, поливају га водом...

Лена са Врачара анархистикиња, левичарка, револуционарка на психоактивним супстанцама, често оскудно обучена и "разваљена" слабих интелктуалних способности али јако бучна и гласна добро "урличе" "вришти" и испушта неке Зомби гласове, која није била ни у првих 700 на упису за медицински, па платили богати мама и тата да им ћерка студира на медицинском али на "енглеском језику"....и тамо има 7.10 просек и сада се Лена пребацила на српски и редовни студент, и сада иде Лена је мој изабрани лекар, Лена херој итд...

Тај "енглески" на медицинском је некада служио за стране држављане да слушају предавања док је медицински факултет био факултет и то престижни у свету. Па су људи из других земаља долазили да студирају и стичу врхунска знања.

Елем, када су страни студенти одустали од студирања а медициниски проп'о, као и београдски Универзитет они су се досетили као мамини и татини богати синови и ћери који су интелектуално тупави и граничних способности, да упишу медицину, а уједно да не угасе смер јер морају професори од нечега да живе. 

Тако лепо ако не прођеш пријемни, плаћаш 8 хиљада евра школарину да слушаш на "енглеском језику" наставу оно што је трагично и тужно, нико на том енглеском смеру не слуша наставу на енглеском језику, већ на српском, јер су ту 95% одавде ђеца који нису прошли на пријемном али су имали паре па су платили да студирају медицину.. Тужан  Послен две године проведене на "енглеском језику" ти подносиш захтев факултету да те пребаци на српски и постајеш српски доктор медицине и лечиш људе  Тужан кукуу и леллелее

Оно што је то интересантно историја се понавља.

у биографији тачније интервјуима Моме Капора Која се зове " Сентиментални Рат и Мир Моме Капора" ту су интервјуи које је Мома давао за време одбрамбеног-отаџбинског рата у Републици Српској и где је био најјближи сапатник Радована Караџића и осталих српских лидера као и српског народа.

Мома Капор ту хирушки прецизно види и дефинише деструкцију које спроводе аутошовинисти, другосрбијанци, анархисти, левичари, и остали београдски елитни несој и гамад...

И док су Срби гинули, и били протеривани, и да су Срби стали уз Србе, Милошевић пушта Сороша у Србију.

Пуштањем Сороша у Србију, и његову агенду, Србија као нико у свету добија врхунски савршени професионални аутошовинизам и другосрбијанштину.

Сви они који су 1992-2000 радили на разбијању Србије палили свеће певали "Гив пис д ченс" Дизали левом радикалном марксисти са маркс косом три прста и викали му док је био на тераси позоришта "сви, сви, сви" па онда када је онај радикалан и екстремни Марксиста са минђушем у увету скинуо Руску црвену Звезду и велио да је победио Комунизам до разних комуниста и екстремних левичара из рок анд рол музике поготово они екв, о"ргазам", и остали су били екстреемни левичари.

Ти екстремни левичари су сви до једног били  АНТИНАЦИОНАЛИ И АНТИСРПСКИ НАСТРОЈЕНИ УКЉУЧУЈУЋИ СПС-ЈУЛ-СРС! 

Сви они нису били за ВЕЛИКУ СРБИЈУ већ за ШУГОСЛАВИЈУ!

Њихов политички идеал јесте био и биће УЖА СРБИЈА (Шири Београд са амбасаама као чуварима), А ШУГОСЛАВИЈА (АЛЕКСАНДРОВА И БРОЗОВА) ЋЕ ИМ БИТИ САН. АЛИ ТАЈ САН НИЈЕ ДА СРБИ БУДУ ГЛАВНИ НАРОД, НЕГО ДА ТО БУДЕ БРАТСТВО И ЈЕДИНСТВО!

Срби из Српске и Крајине да су имали Цара на власти, то би била све Србија. Јер оног момента, када су кренули да се одвајају Србија је првог дана морала признати 4 регије а то су Српска Крајина, Република Српска, Косово и Метохија, Црна Гора и то прогласити за своју територију а све сепаратисте и анархисте шугословене, левичаре, титоисте похапсити и васпоставити озбиљну државу у којој нема заебанције.

Да, Радован и Ратко нису војно организовали ВРС и Републику Српску, Српској би претило уништење. Захваљујући њима Бастион Српства је одбрањен јер су бранили српство и србе. За ту одбрану врс је изгубила 40 хиљада припадника. 

Зато београдским левичарима сметају Срби из Републике Српске и зато им смета Српска. Зато што Српска није левичарска, није другосрбијанска, није аутошовинистича не управља Сорош и поред свих притсака, санкција, укидање легитимног руковдства, хапшење целог ратног војног, полицијског и политичког врха Републике Српске, проглашавајућу Српску као Геноцидну, а ВРС укинули, Српска и данас као бастион Српства постоји, стоји и слави 9 ЈАНУАР.

Међутим, Српска без Србије не може. Србија је нажалост већ 40 година антинационална, левичарска, комунистичка, аутошовинстичка, другосрбијанска Сорошева и пудлица разних западних глобалиста, мондијалиста и осталих радикалних како би Митић то рекао "прогресивних и конзервативних" левих снага које владају Европом.

Циљ Србије јесте и мора бити НАЦИОНАЛНО ОПРЕДЕЉЕЊЕ! И ДА СЕ ДОВЕДЕ НЕКО КО ИМА М*ДА КАО СЛОН ДА КАЖЕ ЊЕТ ЗАПАДУ! ТО ЈЕ ТРЕНУТНО РЕПУБЛИКА СРПСКА, БЕЛОРУСИЈА, РУСИЈА! 

Србија мора имати СРПСКОГ ПРЕДСЕДНИКА! 

Искрено већ ми је пун ку*ц неких јалових, педерских, дебилних левичара педера, београдских "усташа" све то нешто кмее ми ћеммо, ми ћемо оно...

Вучић педе*, Вучић ово, Вучић оно. Ви сте бре дебили. Вучић као анархо левичар и феминизирани геј лик, вам баца удице и мамце као левичар на које се ви пецате као сомови, пецате се на глупости...

Нами то препуцавање као две војвођанске тетке када се свађају на улици ко попадије у филму Поп Ћира и Поп Спира, то нас не интересујуе нити нас занима.

НАС ЗАНИМА:

ВРАЋАМО ЛИ КОСОВО!

ВРАЋАМО ЛИ СРПСКУ!

ВРАЋАМО ЛИ ЦРНУ ГОРУ!

ВРАЋАМО ЛИ ВОЈНИ РОК ОД 2 ГОДИНЕ!

ИЗБАЦУЈЕМО ЛИ АНАРХИСТЕ И ЛЕВИЧАРЕ ИЗ ЦЕЛОГ СИСТЕМА И ВАСПОСТАВЉАМО СРПСКУ ЧЕТНИЧКУ НАЦИОНАЛНУ ТРАДИЦОНАЛНУ СРПСКО-РУСКУ ВЛАСТ. ТО ЈЕСТ ДА РУСИ ВОДЕ ЗЕМЉУ ДОК СЕ НЕ СТЕКНУ УСЛОВИ ЗА ПРЕЛАЗАК НА ЗАЈЕДНО ВОЂЕЊЕ ЗЕМЉЕ КАО У БЕЛОРУСИЈИ ЂЕ АЛЕКСАНДАР И ЦАР "БЛИСКО" САРАЂУЈУ!

БЕЗ РУСИЈЕ СЕ НЕ МОЖЕ!

ЕX ORIENTE LUX!

СРБИЈА, БЕЛИМ СРБИМА!

Паметном доста...

Извињавамо се на дугом тексту, знамо да један ође има когнитивих сметњи па не може даље да прочита од твита  и до неког шорц видеа од 30 секунди где нешто бучи....

Но шта'ш-...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/S5ClYWpluiM?s...LnisuEZxFO

Оваквог велеиздајника мајка није родила...

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Пошто смо Видели каки све "ликови" и привилеговани богати мамини и татини синови купују дипломе ђеци на медицинском факултету за 8 иљада еврова,

Ми смо одлучили да наш изабрани лекар буде Шумадинац....

Бајо мој, боље лече шумадинчеве травке, зароњене у ракију које стоје месецима у подруму, и Шумадинчеви чајеви него тамо распала Лена која је купила диплому и коју послен купи фармакомафија да лечи по "протоклу злочиначке светске здравствене организације и која ти по протоколу расписује лекове...

Тако да од сада лечимо се шумадинчевим травкама...

Може?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-04-2026, 11:29 AM)Mekenzi Пише:  Пошто смо Видели каки све "ликови" и привилеговани богати мамини и татини синови купују дипломе ђеци на медицинском факултету за 8 иљада еврова,

Ми смо одлучили да наш изабрани лекар буде Шумадинац....

Бајо мој, боље лече шумадинчеве травке, зароњене у ракију које стоје месецима у подруму, и Шумадинчеви чајеви него тамо распала Лена која је купила диплому и коју послен купи фармакомафија да лечи по "протоклу злочиначке светске здравствене организације и која ти по протоколу расписује лекове...

Тако да од сада лечимо се шумадинчевим травкама...

Може?

Свакако! Шта те мучи? Влажни снови? Простатитис? Шуљеви због треће смене? AVгинитис? Да видимо коју чорбуљину да припремимо од разних травки...

Д М
Одговори

Ну, да се подсетимо како је било синоћ међ' нашим четницима у Лазаревцу...

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним