21-04-2026, 04:07 PM
(20-04-2026, 11:35 AM)Шумадинац Пише:(20-04-2026, 11:29 AM)Mekenzi Пише: Пошто смо Видели каки све "ликови" и привилеговани богати мамини и татини синови купују дипломе ђеци на медицинском факултету за 8 иљада еврова,
Ми смо одлучили да наш изабрани лекар буде Шумадинац....
Бајо мој, боље лече шумадинчеве травке, зароњене у ракију које стоје месецима у подруму, и Шумадинчеви чајеви него тамо распала Лена која је купила диплому и коју послен купи фармакомафија да лечи по "протоклу злочиначке светске здравствене организације и која ти по протоколу расписује лекове...
Тако да од сада лечимо се шумадинчевим травкама...
Може?
Свакако! Шта те мучи? Влажни снови? Простатитис? Шуљеви због треће смене? AVгинитис? Да видимо коју чорбуљину да припремимо од разних травки...
Што се нас тиче, фала Богу ништа нас не мучи.
Већ 5 година ако не и више од короне, ни кијавицу нисмо имали.

Ми непијемо како кажу фармакомафија и симпатизери им стUденти у блокади, никаке те терапијјјеее...
Кажу симпатизери стUденти у блокади то јест како вели једа ођее "нарооод" ваља народ да попије ујутру и увече неки "бромазепам" кажу "здрав је"

Ми кад видимо да неко гута шаку лекова нами не буде добро, никако....

Наши "вршњаци" то цепа 20-30 таблета дневно...

Но, ми смо рекли да ћерамо докле буде ишло кад не буде што пре то боље " на пут вечни"
А, да нас лече анархисти, атеисти, леви педерски глобалистички сектор који лечи по "проооотооооолууу" попут неке разваљене Ленееее са Врачара то не долази у обзир.
Ми ни ономад кад је била корона нисмо се шприцали нити ћемо икад примити било коју вакцину.
Ми ћемо ако се легализује хумана аутаназија, први потписати, туна нема дилеме. Кад дође крај ми хоћемо да се то убрза, а да нас водају по лекарима глобалистима и да на нашу муку згрћу новце, ни у лудилу!
Иначе ми смо симпатизери суботара Мирољуба Петровића, јест да је суботар и да се изјашњава као Јеврејин, али свака му част!
Што се нас тиче:
Ми смо изоловани од људи, не дружимо се скоро ни са ким, сем са пар сапатника и овом ђецом што нам књиге набављају.
Не идемо на никаква дешавања, концерти, утакмице, протести и та сра*а.
Не радимо ни у систему, нити ћемо икада радити типа од 9-17..
Неамо скупа аута, нити живимо скупо а кахване, проводи, жене, курвалук, коцкање, цигаре ни то то нас не занима..
Наш притисак на руци, то оно када ти ставе апарат 120/70....
Ми неамо никакве сикирације, или како кажу "обавеззее"..Јеб' обавезе.
Што се тиче простатиса то смо санирали, и не идемо толико често у нужник. Санирали смо Руском травом, не оном западном, него руском.
Наш сапатник Рус Андреј, из далеке Русије нам донео неко лековито биље за простату, простатис нам готово умирио и залечио за сада. Она сра*а простамол уно и те глупости то ништа, само бацање пара.
Најјбоља алтернативна медицина, је медицина Царске Русије, туна дилеме нема. Западна трава је једино конопља, али туна само за личну употребу и оће да хапсе због конопље.
Међутим, кад уђемо ође и кад видимо шта објављује ође један нами простатис одмах проради, јер туна толику количину глупости не можемо да прихватимо.
За здрав живот ти је битно:
Да никако не радиш у систему. Већ да имаш свој лични бизнис "Рад од куће"
Никако немој да радиш код "газде" или још горе у систему (једино ако баш мораш) или још, још горе да идеш на протесте, да би се ухљебио. Туна оде здравље, јер је много бучна и негативна енергија, а то организам и сваки орган осећају. Мораш имати свој бизнис, радиш кад хоћеш, зарађујеш колико ти одредиш, а не да ти дају како кажу "минималац".
Да ти глава не бучи око протеста, и глобалистичке политике.
-Да си цео дан активан и да радиш у башти.
-Исхрана умерена и лако сварљива.
- Да су ти мисли усмерене ка позитивним мислима.
-Да ти је мотика антидепресив, и да свако јутро послен доручка, ватааш се мотике и правац башта и воћњак.Тада притисак на тлак буде таман што би рекли...
-Да шетате што више, то боље.
-Да имате животиње, било које.
-Да не живиите никако, али никако у Београду и Новом Саду, ту притисак на тлак иде у небооо. Већ у Србији доле негде где је милина, да се живи.
- Да никако не идете код лекара, без нужне потребе. Чим одете одмах ће вас навући на лекове, јер веле то је добро за вас...ку*ац добро...
-Да неверујете глобалистима, мондијалистама, западној агенди, воке агенти, стUдентима у блокади, и осталим сатанистима и глобалистима који вас лече по "прооттоокоолуу" а не да вас питају како сте, па полако, прво неком топлом речју и холистичким приступом или да понуде алтернативна решења, јок, вади се из фиоке онај а4 папир и исписује се у недоглед рецепти...
-Да си уз Цара, Царску Русији, и Руско Царство, туна нема дилеме! Буде много боље кад гледаш Цара, него ону лезбачу Марту Кос која прима оног геја Ректора Ђокића.
Значи гледаш Цара и гледаш како ускоро падају Славјанск и Краматорск, и тиме цео Донбас и одмах добијаш вољу за животом, нема депресије и чамотиње. Још ако имаш Руску заставу, руске пришевке, и руске иконе много се духовно пробудиш, док ако гледаш глобалисте, анархисте буде ти много лоше, јер те демони прже и онда постајеш агресиван, бесан, користиш психоактивна средства и велиш на твитеру да ће Ленааа да буде твој изабрани лекар и тако то....
А Цара док гледаш то ти је мелем на душу, јер је Цар од Бога дат Русији и обожен је изнутра, у Царевим очима се види духовност, мир, спокој, решеност.....
Нас лековима и вакцинама тровати неће нико ни ни кад...
---
Иначе, дуње су се лепо расцветале, ако се по јутру дан познаје у новембру биће квалитетне ракије...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.