20-10-2014, 09:11 AM
Дакле ми одавде не можемо да имамо исти увид у ситуацију шта се уствари догађа у тужном и отужном Бео'раду овијех дана, али ево сведочења неке личности са другог форума, па каже:
Ето, о томе ми говоримо на оној онамо теми, па није згорег да се и ође понови да је наше писаније ПРЕ СВЕГА ИНСПИРИСАНО ИДЕОЛОШКИМ ЋОРСОКАКОМ У КОМЕ СЕ ДАНАС НАЛАЗИ СРБСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕЈА!
ЗАР НЕ ВИДИТЕ ШТА СЕ ДОГАЂА БРАЋО СРБЉИ?!
ДАНАС У ТУЖНОМ БЕО'РАДУ ДАРУЈУ УЛИЦЕ БРОЗОВИМ ГАУЛАЈТЕРИМА И ОКУПАТОРИМА СРБИЈЕ, ПЕКУ ДАПЧЕВИЋУ И КОЧИ ПОПОВИЋУ!!!
Ну а шта то значи?
Па значи да су титовци јопет надиграли оно мало Срба, шаку сиромаха од око 4 посто и фртаљ!
ОНИ РЕЂАЈУ ЊИХОВЕ ФИГУРЕ ПО ЛИНИЈИ:
АНТИФАШИЗАМ-СТАЉИН-ТИТО-ПУТИН,
А БАБА СЕ ЧЕШЉА!!!
МИ, НАПРОТИВ, ПОКУШАВАМО ДА ПОРЕЂАМО ФИГУРЕ ПО ЛИНИЈИ:
АНТИНАЦИЗАМ-ПРАВОСЛАВЉЕ-ОБРАЗ-ДВЕРИ-РУСИЈА-СТАЉИН-ПУТИН-ВАСКРС ДРЖАВЕ И ПРАВОСЛАВНЕ МОНАРХИЈЕ!
У ЦЕЉИ ДАКЛЕ, ДА СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ЗАУЗМУ ЗАСЛУЖЕНО МЕСТО У БУДУЋЕМ САВЕЗУ СА РУСИЈОМ, НАШ ГЛАВНИ АРГУМЕНТ ЈЕСТЕ ДА ТИТО И ТИТОИЗАМ, КАО ЕКСПОНЕНТ ТРУЛОГ ЗАПАДА КОЈИ ЈЕ УВЕО СФР ШУГОСЛАВИЈУ У НАТО ПАКТ, НЕ МОЖЕ БАШТИНИТИ РЕЗУЛТАТЕ БОНАПАРТИСТИЧКЕ КОНТРАРЕВОЛУЦИЈЕ ПОД БРКОМ, ВЕЋ ДА МЕСТО НАЦИОНАЛНОГ ПРЕПОРОДА У СРБИЈИ ПРИПАДА ВЕРОДОСТОЈНИМ НОСИОЦИМА НАЦИОНАЛНЕ ИДЕЈЕ, СЛЕДБЕНИЦИМА РАВНОГОРАЦА И...СРБСКИХ ДОБРОВОЉАЦА, КАО ШТО СУ ПРИПАДНИЦИ ДВЕРИ, ОБРАЗА, РАДИКАЛА И СЛИЧНИХ!
Међутим!
Због лутања по идеолошким ћорсокацима ово мало Срба преосталих од погубне сумануте идеје Вука Драшковића, који још увек покушава да од Драже начини следбеника западне демонократије, дошли смо до беспућа на челу са "Краљем" који не зна ни да се прекрсти, са "Патријархом" који пали свеће са јудејима и моли се са кримокатолицима, и народом који је начисто пук'о и више ниушта не верује!
КО ЋЕ СУТРА ДА СЕ УСУДИ ДА ЛУПА ОВЕ ДВЕ ТАБЛЕ КОЈЕ СУ ТИТОВЦИ ПОСТАВИЛИ КРИЈУЋИ СЕ ИЗА ПУТИНОВЕ ПОСЕТЕ, ИСТО ТАКО КАО ШТО СУ ЊИХОВИ ДЕДАЦИ УПАЛИ КАО ХИЈЕНЕ У БЕОГРАД КРИЈУЋИ СЕ ИЗА РУСКИХ ТЕНКОВА?!
![[Слика: Koce-Popovica.jpg]](http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2014/10/19/17578636/Koce-Popovica.jpg)
А О ПОСЛЕДЊОЈ ЕМИСИЈИ ДА-МОЖДА-НЕ, ДА И НЕ ГОВОРИМО!
Нажалост ми констатујемо да су нас опет доообро надиграли док је једина светла тачка србског копрцања био Живковић у Новорусији са Кокардом на четничкој шубари и на грудима, а и он ће да заглави у затвору чим се појави док је Вучић обећао и Јову Шевића да 'апси!
А ви и даље демонстрирајте против "Путлера" и вичите "ДВЕРИ-парадери", па нем'о да се зачудите кад се сутра окренете лево и десно кад оно и Киза стоји туна са паролом!
ПС
Кизо ништа лично, ти си се само напеналио ође као представник демонократско-либералне и латиничарске секте у Србији па те узимамо само као пример, праштај!
Цитат:Синоћ трандебалу у Сава центру присуствовале само комуњаре
Сезанне
(професор)
20. октобар 2014. у 02.18
Патријарх Иринеј отишао на Зејтинлик да би избегао одавање почасти лажним ослободиоцима Београда који су први метак у Београду испалили у грађане Београда и у Цркву.
Видљиво је било да тој лажи није присуствовао ни престолонаследник нити ико од чланова породице Карађордјевић. Није ми јасно шта је ово требало овима из СНС - Томи, Вучићу, и другим људима из те странке за које сам мислио да су правдољубиви и да овакво понижење Београђанима никад не би приредили.
Гледао сам синоћ ту представу и мислим да је Бјелогрлић сценски то лепо урадио али садржај је у више наврата био лажан. А тек представљање оних „ослободилаца” Београда који су 70 година примали пензије као народни хероји је био такав блам јер они никога нису ослободили већ су грађане Београда ослободили од живота и имовине.
Грађане Београда су ослободили Руси са локалним становништвом које је заиста било одушевљено њиховим доласком. Грађани Београда су им се придруживали и ишли улицама и заједно се са њима борили а ови из такозваних пролетерских бригада су ушли на крају када је све било готово и почели да пуцају на грађане Београда који су се затекли на улицама.
Убијали су све оне који су изгледали интелектуално, лепо обучени и оне који су имали браду јер их је та брада подсећала на четнике.
За мене и за Београђане које ја знам ово синоћ је било велико понижење а сви су ми рекли свака част Русима али они матори такозвани „ослободиоци” све су увредили до сржи. Вучић је само дан раније рекао да нико не може да понижава Србе а оно синоћ у Саве центру је било велико понижење за Србе.
Русима свака част и хвала за ослобођење, они су се грлили и љубили са становништвом Београда, наздрављали и звали нас „братко” али јединице Пеке Дапчевића и та нека Шеста личка су само упале у Београд и почеле да убијају Београђане и да их избацују из њихових кућа и станова и то је једина истина а ако је оним старцима синоћ за то одата почаст онда јадна ли си Србијо.
Иначе нисам чуо нити прочитао ко је присуствовао том трандебалу, да ли је и ко био из Цркве. Вероватно неки свештеник нижег ранга био али ако је Патријарх баш тог дана отишао на Зејтинлик онда ајде бар овај народ да у Цркви има искреног пријатеља који зна шта се тада дешавало овде и кога је било срамота да присуствује једној великој лажи.
Ето, о томе ми говоримо на оној онамо теми, па није згорег да се и ође понови да је наше писаније ПРЕ СВЕГА ИНСПИРИСАНО ИДЕОЛОШКИМ ЋОРСОКАКОМ У КОМЕ СЕ ДАНАС НАЛАЗИ СРБСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕЈА!
ЗАР НЕ ВИДИТЕ ШТА СЕ ДОГАЂА БРАЋО СРБЉИ?!
ДАНАС У ТУЖНОМ БЕО'РАДУ ДАРУЈУ УЛИЦЕ БРОЗОВИМ ГАУЛАЈТЕРИМА И ОКУПАТОРИМА СРБИЈЕ, ПЕКУ ДАПЧЕВИЋУ И КОЧИ ПОПОВИЋУ!!!
Ну а шта то значи?
Па значи да су титовци јопет надиграли оно мало Срба, шаку сиромаха од око 4 посто и фртаљ!
ОНИ РЕЂАЈУ ЊИХОВЕ ФИГУРЕ ПО ЛИНИЈИ:
АНТИФАШИЗАМ-СТАЉИН-ТИТО-ПУТИН,
А БАБА СЕ ЧЕШЉА!!!
МИ, НАПРОТИВ, ПОКУШАВАМО ДА ПОРЕЂАМО ФИГУРЕ ПО ЛИНИЈИ:
АНТИНАЦИЗАМ-ПРАВОСЛАВЉЕ-ОБРАЗ-ДВЕРИ-РУСИЈА-СТАЉИН-ПУТИН-ВАСКРС ДРЖАВЕ И ПРАВОСЛАВНЕ МОНАРХИЈЕ!
У ЦЕЉИ ДАКЛЕ, ДА СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТИ ЗАУЗМУ ЗАСЛУЖЕНО МЕСТО У БУДУЋЕМ САВЕЗУ СА РУСИЈОМ, НАШ ГЛАВНИ АРГУМЕНТ ЈЕСТЕ ДА ТИТО И ТИТОИЗАМ, КАО ЕКСПОНЕНТ ТРУЛОГ ЗАПАДА КОЈИ ЈЕ УВЕО СФР ШУГОСЛАВИЈУ У НАТО ПАКТ, НЕ МОЖЕ БАШТИНИТИ РЕЗУЛТАТЕ БОНАПАРТИСТИЧКЕ КОНТРАРЕВОЛУЦИЈЕ ПОД БРКОМ, ВЕЋ ДА МЕСТО НАЦИОНАЛНОГ ПРЕПОРОДА У СРБИЈИ ПРИПАДА ВЕРОДОСТОЈНИМ НОСИОЦИМА НАЦИОНАЛНЕ ИДЕЈЕ, СЛЕДБЕНИЦИМА РАВНОГОРАЦА И...СРБСКИХ ДОБРОВОЉАЦА, КАО ШТО СУ ПРИПАДНИЦИ ДВЕРИ, ОБРАЗА, РАДИКАЛА И СЛИЧНИХ!
Међутим!
Због лутања по идеолошким ћорсокацима ово мало Срба преосталих од погубне сумануте идеје Вука Драшковића, који још увек покушава да од Драже начини следбеника западне демонократије, дошли смо до беспућа на челу са "Краљем" који не зна ни да се прекрсти, са "Патријархом" који пали свеће са јудејима и моли се са кримокатолицима, и народом који је начисто пук'о и више ниушта не верује!
КО ЋЕ СУТРА ДА СЕ УСУДИ ДА ЛУПА ОВЕ ДВЕ ТАБЛЕ КОЈЕ СУ ТИТОВЦИ ПОСТАВИЛИ КРИЈУЋИ СЕ ИЗА ПУТИНОВЕ ПОСЕТЕ, ИСТО ТАКО КАО ШТО СУ ЊИХОВИ ДЕДАЦИ УПАЛИ КАО ХИЈЕНЕ У БЕОГРАД КРИЈУЋИ СЕ ИЗА РУСКИХ ТЕНКОВА?!
![[Слика: Koce-Popovica.jpg]](http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2014/10/19/17578636/Koce-Popovica.jpg)
А О ПОСЛЕДЊОЈ ЕМИСИЈИ ДА-МОЖДА-НЕ, ДА И НЕ ГОВОРИМО!
Нажалост ми констатујемо да су нас опет доообро надиграли док је једина светла тачка србског копрцања био Живковић у Новорусији са Кокардом на четничкој шубари и на грудима, а и он ће да заглави у затвору чим се појави док је Вучић обећао и Јову Шевића да 'апси!
А ви и даље демонстрирајте против "Путлера" и вичите "ДВЕРИ-парадери", па нем'о да се зачудите кад се сутра окренете лево и десно кад оно и Киза стоји туна са паролом!
ПС
Кизо ништа лично, ти си се само напеналио ође као представник демонократско-либералне и латиничарске секте у Србији па те узимамо само као пример, праштај!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!