Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

На данашњи дан новине, телевизије... свакодневно нас подсећају на Вуковар али где су хрвати жртве.Напокон да је неко скресао усташама од њихових лажних моралних лекција које стижу из Загреба нико не сме да писне и каже на српска страдања у Вуковару.

Цитат:Josipović: Šešelja vratiti u Hag

Zagreb -- Predsednik Hrvatske Ivo Josipović osudio je čestitku lidera SRS četnicima” povodom “dana oslobođenja Vukovara”, koji se u toj državi obeležava kao Dan sećanja.
Одговори

(17-11-2014, 11:57 PM)Борко Радовић Пише:  Пре пар година бивши директор ХРТ-а Горан Милић је био у Поповом Пољу.Мештани су му рекли да ту било неких Шешељаали да су сви они отишли на нека брда и посрбили се. Милић пресрећан.

Овдје је Милић само рекао да су прије били католици, па су прешли на православље. Није нигдје казао да се радило о Хрватима...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Мањача, код хрватске публике важи оно католик=Хрват а православац=Србин. И "све је јасно".
Одговори

Милославе, какве су твоје везе са Војиславом Шешељом у прошлости? Везују ли вас неки људи или догађаји?
Одговори

(19-11-2014, 01:32 PM)Бенито Пише:  Милославе, какве су твоје везе са Војиславом Шешељом у прошлости? Везују ли вас неки људи или догађаји?
Тома-Кома. Smile
Шала мала. Био је пар пута код нас у редакцији, био сам неколико пута на њиховој слави, коју је овде организовао Тома Николић.
Одговори

Јесу ли се мењали новинари између две редакције( Погледа и Велике Србије)?
Чуди ме да га ниси упознао крајем осамдесетих у Београду?
Одговори

(19-11-2014, 04:23 PM)Бенито Пише:  Јесу ли се мењали новинари између две редакције( Погледа и Велике Србије)?
Чуди ме да га ниси упознао крајем осамдесетих у Београду?
Нису, сем што је један наш уредник постао њихов, кад смо престали да излазимо.
Упознао сам га негде у марту 1990. у стану Вука Драшковића. Што те то занима?
Одговори

Душан Весић?
Па, онако, занимљивије је да чујемо нешто о Шешељу од некога ко га лично познаје. Колико је медијска слика различита од њега лично и сличне ствари?
Одговори

Не, Добрица Гајић. Весић је био новинар, мислим да је и он отишао.
Медијска слика није уопште различита у Шешељевом случају. Smile
Одговори

(19-11-2014, 04:59 PM)Бенито Пише:  Душан Весић?
Па, онако, занимљивије је да чујемо нешто о Шешељу од некога ко га лично познаје. Колико је медијска слика различита од њега лично и сличне ствари?

Верујем да га познају лично Вучић и Тома..Креза

А пошто је Воја пуно пута мењао одела, очекујем да се за ових 12 година спремио да нам презентира неке новитете. Сигурно ће му обожаваоци опростити заокрет у политици, јер је он маг, он хипнотише масе..

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(19-11-2014, 05:00 PM)Милослав Самарџић Пише:  Не, Добрица Гајић. Весић је био новинар, мислим да је и он отишао.
Медијска слика није уопште различита у Шешељевом случају. Smile

Eto, upoznali ste Šešelja uživo, upoznali ste Pekića uživo. Za koga biste glasali da ste živeli u Rakovici te već davne 1991. godine?
Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори
Video 

Воја легенда!

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

Одговори

[Слика: seselj-majica1.jpg]

Јок
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним