Оцена Теме:
  • 9 Гласов(а) - 3.44 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДЕМОГРАФСКИ ПАД СРБА

Порука је обрисана због непримереног текста и увреда.
Регуле, без тешких речи.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

OKUPACIJA: Prebivalište u Nišu tražilo 11.000 Albanaca!

Od početka januara do kraja avgusta 2014. godine, dnevno je u proseku 45 Albanaca sa Kosmeta tražilo prebivalište na teritoriji najveće niške gradske opštine Medijana!

http://www.niskevesti.info/okupacija-pre...-albanaca/

Dok Šipci okupiraju Srbiju, Beogradžani okupiraju bioskope i pozorišta...

http://www.24sata.rs/ludnica-u-centru-be...-foto/2584

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Није битно колико је тражило него колико је добило.
Одговори

Али пази наслов "Лудница...".
Ајде шта ствљаш то, похрлила сиротиња да купи неку карту јефтиније. Да нису снизили цене позориште видели не би.
Неко нас проклео (Србе) да цео живот проведемо у неким редовима, само да се уштеди сваки динар.

Али имаш моју подршку. Београђани, баталите те сиротињске карте и сви у Ниш. Да ватамо за уши ове Нишлије што продају станове и земљу Шиптарима.
Одговори

Cekaju satima u redu za karte.Шок
....a ludjakaКидање

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(20-01-2015, 12:56 PM)Mekenzi Пише:  http://www.24sata.rs/ludnica-u-centru-be...-foto/2584

Чекај Кизо јел знаш ти шта хоћеш?Прво ти се не свиђају затуцани београђани што су стигли из Лике,Славоније,Херцеговине итд. . . . Сад ти се не свиђају што су решили да се образују и оплемене . . .
Хоће људи у позориште,шта је сад проблем?5+5

(20-01-2015, 06:20 PM)Krajisnik Пише:  Cekaju satima u redu za karte.Шок
....a ludjakaКидање

Није проблем што чекају,него који репертоар ће гледати . . . Лепо би било да је још оваквих редова,али . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

...a sjecas se kad su se potukli za sadnice tresanja koje su poklanjali Japanci?
E to je tuzno i smjesno ,polomice se oko govneta samo da je za dzabe.Inace nemam nista protiv odlaska u pozoriste,ali onako kao covjek kupis normalno kartu ili se pretplatis za citavu sezonu,a ne da cekas u redu satima kao zivotinja.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Ао трешње су биле стварно циркус! Кидање

Ипак, неприкосновени шампион у срамним београдским ситуацијама је туча око дуката кад се ломи Божићна чесница! Кез

Пошто су годинама избијале макљаже, сад ограде па пусте само дечицу унутар ринга и ломе део по део чеснице и деле деци.
Па ко забоде дукат срећан је. Ал хаос је био раније.
Одговори

(21-01-2015, 11:27 AM)Krajisnik Пише:  ...a sjecas se kad su se potukli za sadnice tresanja koje su poklanjali Japanci?
E to je tuzno i smjesno ,polomice se oko govneta samo da je za dzabe.Inace nemam nista protiv odlaska u pozoriste,ali onako kao covjek kupis normalno kartu ili se pretplatis za citavu sezonu,a ne da cekas u redu satima kao zivotinja.Smile

Pravi Beograđani ne stoje u redovima.

Ovo je stoka koja je došla ko zna odakle u Beograd (kao kad stoka čeka karte za zvezdine utakmice) koja za male pvi put u životu će videti pozorište.

Više bih voleo da su ovoliki redovi ispred pozorišta Zoran Radmilović u Zaječaru, Bora Stanković Vranje itd. Tada bih znao da se neki pomk dešava.
Međutim pozorišta širom Srbije su ruinirana ili u katastrofalnim stanjima. Gde rade na granici normalnih uslova. Naravno ta pozorišta su iz doba socijalizma gde do dana današnjeg niti jedan jedini dinar nije uložen. Zato JDP uložena milionska sredstva i izgrađen novo moderno pozorište, gde su uslovi u JDP-u 5-10 puta bolji nego u bilo kom pozorištu u Srbiji.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Kizo namjera mi je bila da ismijem glupost visecasovnog cekanja u redovima radi neke beznacajne stvari.
Ti si jedna duboko iskompleksirana osoba koja u svemu vidi neke nazovi poluljude suprostavljene imaginarnim "pravim" beogradjanima,novosadjanima i sl.koji su u tvom mozgu valjda neki uzor visoke kulture, ljepote,obrazovanja.
To samo govori o tebi malom seljacicu koji se nije snasao u za tvoje poimanje ogromnom gradu.SmileSmile

Одговори

А зашто се пореди макљажа код бесплатних подела садница или чеснице, са нормалним редом за куповину нечега, у овом случају карата за позориште?
Друго, зашто су сви људи који чекају ове карте окарактерисани као неписмени дођоши (насупрот писменим и цивилизованим београђанима) којима је одлазак у позориште луксуз или помодарство? Такође, ако у реду има људи који никада нису били у позоришту или ретко иду, за кога је то проблем и шта негативно произилази из тога?

Цитат:kao kad stoka čeka karte za zvezdine utakmice
Цитат:Pravi Beograđani ne stoje u redovima.
А значи сваки ред је састављен од стоке, било шта да се чека, па цивилизован народ не може да дође и нормално купи карту?
Ја сад без размишљања имам на уму десетак људи који због немаштине не могу да приуште позориште онолико често колико би желели и могуће да је неко од њих био у реду, ако су они стока онда ајде да забранимо масовни долазак стоке на сајам књига јер читање није за људе без педигреа...

Шта би било да карте за ЈДП продаје Евентим, као што је случај са Звездара театром или 212, не би било нецивилизованих редова већ би се ова маса разделила на 50 продајних места само у Београду... и онда би све било у реду, нико не би приметио повећану потражњу сиротиње за културом, не би било таблоидних наслова типа "Лудница", а прави Београђани не би морали да се мешају са стоком...

Ако идемо у крајност онда више волим ону Ракину из Баранде:
https://www.youtube.com/watch?v=mtAMSIncxUY

[Слика: t1538.gif]
Одговори

Погрешно си разумео.
Туга је што људи морају да стоје у редовима, нису криви људи него то што их је довело дотле да стоје у редовима јер је нешто јефтиније за који динар.

Ово што је Мекензи написао је глупост, као и већина ствари које пише. Мада, могуће и да је био ироничан, одавно сам престао да разбијам главу његовим уписима и мноооого ми је лакше.

Углавном, то је шала. Барем мени. Имаш свуда свакаквих људи, такав смо народ.
Мени не смета. Smile
Одговори

Mene brine jedno zašto su gužve ispred JDP-a i Arene kad igra zvezda.

U

Nišu, Bujanovcu, Vranju redovi u katastru. Gde šiptari kniže nove nekretnine koje kupuju od Srba, koji dolaze u Beograd.

Zašto zaječarsko pozorište Zoran Radmilović prokišnjava i jedva odrzava.Mada su sad sanirali neke stvari A JDP se ulaže milioni evra iz budzeta Srbije. Zašto taj zaječarac sedi u fotelji iz 65 godine i moli boga da mu ne padne plafon na glavu dok gleda predstavu. Dok Beograđani imaju udopna nova sedišta...

Problem je što se previše ulaže u Beograd. U Srbiju ništa živo se ne ulaže, ili se ulaže samo da se maskiraju problemi. Neke ustanove u Srbiji su mnogo dale za Srbiju a danas nego više beogradskih, a za uzvrat im se ništa ne vraća.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-01-2015, 12:32 AM)Mekenzi Пише:  Zašto zaječarsko pozorište Zoran Radmilović prokišnjava i jedva odrzava.Mada su sad sanirali neke stvari A JDP se ulaže milioni evra iz budzeta Srbije. Zašto taj zaječarac sedi u fotelji iz 65 godine i moli boga da mu ne padne plafon na glavu dok gleda predstavu. Dok Beograđani imaju udopna nova sedišta...
Кад си ти био у неком београдском позоришту па да знаш каква су седишта?
Ево, ја сам био јуче, леђа ми утрнула за 80 минута представе.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним