Поруке: 5,716
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Ма све си ти наиван,џаба нам просипаш овде твоје небулозе!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 14,525
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
889
Vidis,sam sebe kritikujes,jer stvarno prosipas ovde,kako ti kazes,nebuloze...od proljoticevskih,pa preko zilotskih i Artemijevih sajtova. Ovde se to da lako uociti omladinac!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
889
Nije sveti Marko Efeski jedini sveti Otac. Sveti Nikolaj Mirlikijski jeste opalio samar jednom jeretiku,ali...kom jeretiku i sta je posle bilo?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Па било је то да се пројавила Божија воља тим шамаром!
Ти си или глуп или безобразан па превиђаш све што се одиграло на том сабору!
Свети Марко Евгеник није једини, 'оћемо ли да пишемо за остале?
Али то је залуд јер је теби Павле Евдокимов како велиш 'свети отац'! То 'свети отац' си читао у тој својој литератури за папу, је ли? Он је теби 'свети отац'? А ови наши, Православни су онако..., нису на линији која теби одговара...
А јеретик је јеретик било аријанац или непогрешив...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 11-02-2015, 02:54 PM од
херцеговац.)
Углед:
889
Hercegovac,nisi mi odgovorio na pitanje...kom jeretiku je Svetitelj opalio samar? To "ki muda po samaru" pokazuje koliko si stvarno borac za Pravoslavlje,koliko si licemeran,te takav siris neku veru a sam nisi utemeljen u njoj! Tako sam postajes jeretik i ne znajuci za to.
Д М
Углед:
221
Ја сам ти написао горе све.
А лупаш ки муда по самару, јер немаш појма о чему говориш!
Рекох и понављам,
јеретик је јеретик па био аријанац или непогрешив.
Читај измеђжу редова немој бити буквалиста!
Шириш лаж!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 11-02-2015, 02:56 PM од
херцеговац.)
Углед:
889
Ostao si nedorecen zbog neznanja! Laz se siri i zbog nedolicnih reci koji ovde prosipas. No coment!
Д М
Углед:
221
Тролеру:
Јеретик је било Арије, било непогрешив! Нема разлике!
Шириш ЛАЖ, а отац лажи зна се ко је!
Углед:
889
Tako je Hercegovac...hvala na odgovoru,konacno! Siri laz onaj koji se ne bori protiv sebe,cini mi se?
Д М
Углед:
221
Па ти немаш појма!
Одговорио сам ти првим постом пошто си поставио питање, али је теби тешко да схватиш да је родоначелник аријанске јереси Арије.
Твој главни адут је:
Павле Евдокимов је свети отац!
Не знаш да се при помену утемељивача аријанства мисли на Арија!?
Тужно, да би било смијешно!
Поставио си питање поруком 116, одговорио сам ти поруком 117!
Џаба, немаш аргумената па бацаш флоскуле!
(Последња измена: 11-02-2015, 03:12 PM од
херцеговац.)
Углед:
889
Moras biti konkretan i precizan,a ne da uvijas! Kao sto sam i pisao...Pavle Evdokimov nije sveti Otac. Ako imas nesto pametno...napisi,ali bez nekih parola i predrasuda.
Д М
Углед:
221
Ти рече да је Павле Евдокимов свети отац!
Ја ти одговорих првом поруком, али то што немаш појма, а желиш проповједати пинк православље, је твој проблем.
Православље је борба, није - може овако и онако.
То што ја имам пријатеља римокатолика не значи да желим да им наметнем своје ставове, не значи да их желим преобратити или да их не поштујем,
али када српски идиоти почну проповједати унију и нешто што је мрско Богу онда ћу рећи тим истим идиотима српским, вриснућу:
Црква је једна, Православље је пут спасења! ТАЧКА!
(Последња измена: 11-02-2015, 03:20 PM од
херцеговац.)
Углед:
889
Vidi se da imas sektaski karakter! Pravoslavlje jeste borba,ali pre svega sa samim sobom i svojim gresima i zabludama. Ekumenizam nije unija,vec sama misija i zadatak Crkve od Hrista i Apostola darovanog i zadatog. PS. Nikako da izbacis taj "pink" iz glave,mora da ti je za srce prirastao!
Д М