04-03-2015, 04:25 PM
а шта онда рећи за Дрљевића и његову багру и њихове подгузне муве код Павелића
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
(04-03-2015, 03:21 PM)Нимбус Пише: КАКО РАДЕ УВЛАКЕ
Може бити да сам код неког лика (делимично, минимално) погрешио (Грешка може бити и + и -, нарочито код ранијих коментатора). Сигурно да има доста лајкованих коментара МС који без сумње заслужују подршку ("Лајкови" и служе за то да се похвали оно што је паметно речено). Но, ми овде видимо да је Милослава Самарџића са цца 80% подржала мала група коментатора чак и на први поглед сумњивих намера. Ако се пажљивије погледа шта пишу, у опште нису сумњиви, него класични ботови.
Ја лично мислим да је за свеукупан рад М. Самарџић заслужио јасно друштвено признање.
Али, ово је труло. И глупо.
Па, ја се не дам заварати, а вама од воље...
(04-03-2015, 03:21 PM)Нимбус Пише: КАКО РАДЕ УВЛАКЕ
Може бити да сам код неког лика (делимично, минимално) погрешио (Грешка може бити и + и -, нарочито код ранијих коментатора). Сигурно да има доста лајкованих коментара МС који без сумње заслужују подршку ("Лајкови" и служе за то да се похвали оно што је паметно речено). Но, ми овде видимо да је Милослава Самарџића са цца 80% подржала мала група коментатора чак и на први поглед сумњивих намера. Ако се пажљивије погледа шта пишу, у опште нису сумњиви, него класични ботови.
Ја лично мислим да је за свеукупан рад М. Самарџић заслужио јасно друштвено признање.
Али, ово је труло. И глупо.
Па, ја се не дам заварати, а вама од воље...
Цитат:Неколико људи се укључује у форум и понашају се пријатељски. Задобиће поверење учешћем у дискусијама и започињањем нових, неконтроверзних дискусија. Такође ће учествовати и у одбрани форума од других инвазија. Кључна ствар је: изградити поверење.
Цитат:Онај највиши можда је војвода Ђекић.
(05-03-2015, 06:05 PM)Милослав Самарџић Пише: Нпр. Громовник је овде мој комшија из насеља и вероватно уписује те плусеве по комшијској линији.
(06-03-2015, 03:34 AM)Милослав Самарџић Пише:(05-03-2015, 11:49 PM)Громовник Пише:Радо, али не знам како, видиш да се опекао.(05-03-2015, 06:05 PM)Милослав Самарџић Пише: Нпр. Громовник је овде мој комшија из насеља и вероватно уписује те плусеве по комшијској линији.
Објасни му комшија да нисам агент ДБ-а