Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Срби у власти код Павелића

а шта онда рећи за Дрљевића и његову багру и њихове подгузне муве код Павелића

ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Одговори

(04-03-2015, 03:21 PM)Нимбус Пише:  КАКО РАДЕ УВЛАКЕ

Може бити да сам код неког лика (делимично, минимално) погрешио (Грешка може бити и + и -, нарочито код ранијих коментатора). Сигурно да има доста лајкованих коментара МС који без сумње заслужују подршку ("Лајкови" и служе за то да се похвали оно што је паметно речено). Но, ми овде видимо да је Милослава Самарџића са цца 80% подржала мала група коментатора чак и на први поглед сумњивих намера. Ако се пажљивије погледа шта пишу, у опште нису сумњиви, него класични ботови.

Ја лично мислим да је за свеукупан рад М. Самарџић заслужио јасно друштвено признање.
Али, ово је труло. И глупо.
Па, ја се не дам заварати, а вама од воље...

Да си мало културнији, добио би и ти понеки плус, овако пошто си безобразан, само минусе од мене можеш да добијеш.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Па ја од тебе и таквих да добијем неку подршку, замислио бих се где сам погрешио.
Само ти ради синко свој посао. Ја сам те познао, остали, рекох, како хоће.
Одговори

Суд је досудијо! За претрпљене душевне боли и друге ничим изазване и неправедне патње због једног минуса, да се другу Нимбусу у накнади додијели пет плусова!Креза

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(04-03-2015, 03:21 PM)Нимбус Пише:  КАКО РАДЕ УВЛАКЕ

Може бити да сам код неког лика (делимично, минимално) погрешио (Грешка може бити и + и -, нарочито код ранијих коментатора). Сигурно да има доста лајкованих коментара МС који без сумње заслужују подршку ("Лајкови" и служе за то да се похвали оно што је паметно речено). Но, ми овде видимо да је Милослава Самарџића са цца 80% подржала мала група коментатора чак и на први поглед сумњивих намера. Ако се пажљивије погледа шта пишу, у опште нису сумњиви, него класични ботови.

Ја лично мислим да је за свеукупан рад М. Самарџић заслужио јасно друштвено признање.
Али, ово је труло. И глупо.
Па, ја се не дам заварати, а вама од воље...

Не гледам то око оцена; сад брзинском провером приметих да мали број форумаша, углавном истих, дели плусеве и минусе, како мени тако и другима, нпр:
http://www.pogledi.rs/forum/reputation.php?uid=6
Одговори

"Троловање" је, међутим очигледно.
( О троловању:
http://www.pionirovglasnik.com/print.php?content=125 )
Тролови раде и ово:
Цитат:Неколико људи се укључује у форум и понашају се пријатељски. Задобиће поверење учешћем у дискусијама и започињањем нових, неконтроверзних дискусија. Такође ће учествовати и у одбрани форума од других инвазија. Кључна ствар је: изградити поверење.

Ево насумично и на брзину изабраног примера подилажења. Ево једног коментара вредног похвале.
Цитат:Онај највиши можда је војвода Ђекић.

(И) на тај начин се миц по миц заузима простор и групица тролова практично контролише сајт. Многи добронамерни полако се повлаче из "приче". Што и јесу циљеви тролова.
...

Треба проблем гледати у широком друштвеном контексту.
Све што је патриотско је нападнуто. Или се гаси, или сузбија, или је прешло у руке режима, као "Видовдан", на пример. Други су изложени шикани. (Пример Весне Веизовић)... Па зар неко заиста мисли да ће "Погледе" надлежни заобићи? Како вам пролази остала продукција, ако и ставимо у крај ово форумско препуцавање?
...
Ако ћете моје лично искуство, не вреди ни да набрајам на колико сам сајтова банован, и њихових и "наших". Но симтоматично је још нешто: До скоро, ја нисам често могао да пребројим колико је портала преносило оно што пишем (6 - 11). Неки су то чинили и поред моје изричите забране писмено упућене уредништву да ишта објављују под мојим именом, на латиници.
http://www.intermagazin.rs/kako-su-komun...vojvodine/

У последње време, једва да објављују један или два портала, мада написи, по оценама и "шеру", нису ништа слабији од ранијих.
...

Поново ћу нагласити, не жалим се ја због себе, јер има људи који заиста, стварно трпе. Али хоћу да укажем да се свака, слободно можемо рећи патриотска реч, гуши на све могуће начине. И да тај процес добија на силини.
Одговори

Јесте, гуши се, слажем се.
Али можда си мало почео да параноишеш.
Нпр. Громовник је овде мој комшија из насеља и вероватно уписује те плусеве по комшијској линији. На форуму је барем 10 година и гарантујем ти да није ''тролер''. Друга двојица-тројица су студенти историје, чини ми се из НС, не познајем их, али ни они нису ''од надлежних''.
Ја уопште не гледам ту опцију плус/минус, чак нисам ни знао за њу до пре неки дан. Кладим се да већина не прати то.
''Надлежни'' сигурно раде свој посао, али ми радимо наш, и то је то.
Одговори

Гуши се и кад кажемо да је Ђуић био локални командант,а Јевђевић школована и доказана елита

ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Одговори

Добро, свако зна своје... Моје искуство је да ако си параноичан не`ш погрешити сигурно.

Ја о коментаторима могу судити само по ономе шта и како пишу.

Мене сте убеђивали да је онај Миљутин "филозоф-сатирик", да код њега "све треба разумети супротно од онога што пише", итд. Кад сам коначно подлегао помодној стихији и отворио ФБ налог, нађем Миљутина. Њему ФБ пријатељи све кићено друштво из "друге Србије", београдски анти-Срби. Који црни "философ-сатирик", изругивао се овде онако безобразно... Изгледа да су му Погледи добродошли у времену када је продаја била екстремна па је одлично зарађивао како колпортер, но то није моја брига... Оно што знамо је да га Погледи сада интересују колико и Алајбегова слама.

Клико лично познанство може да превари, ево мог славног искуства. Видите овога:
[Слика: safe_image.php?d=AQBedkScb8DhDV1l&w=487&...2Fziga.jpg]

Ђуро Жига. До 2000г. смо све заједно прошли. Човек беспрекорне биографије. Смео сам руку дати за њега. Онда се дочепао власти. Први пут био председник Општине Темерин као ДСС, и, ево га опет, сада као СНС. Јединствен случај да је био председник општинског одбора у три странке - СПО, ДСС и СНС. ИТД... Боље да сам био параноичан...
Одговори

(05-03-2015, 06:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нпр. Громовник је овде мој комшија из насеља и вероватно уписује те плусеве по комшијској линији.

Објасни му комшија да нисам агент ДБ-а Smile

Одговори

(05-03-2015, 11:49 PM)Громовник Пише:  
(05-03-2015, 06:05 PM)Милослав Самарџић Пише:  Нпр. Громовник је овде мој комшија из насеља и вероватно уписује те плусеве по комшијској линији.

Радо, али не знам како, видиш да се опекао. Smile
Одговори

(06-03-2015, 03:34 AM)Милослав Самарџић Пише:  
(05-03-2015, 11:49 PM)Громовник Пише:  

Радо, али не знам како, видиш да се опекао. Smile

Па кад се дружи са политичарима Јок

Одговори

Ко се овде с ким дружи ни црни ђаво не зна.
Одговори

Додаћу, ради дизања нивоа дискусије, један другачији пример.

8. 11. 2014. у Сиригу је одржан "округли сто" "О српском добровољачком покрету у Првом светском рату". Да не бих ширио причу, у дискусији након излагања дошло је до "варничења" између Јована Пејина (објављивали сте и овде његове написе) па и моје маленкости са једне стране, и главних учесника трибине. У једном моменту г. Пејин ми је пришао, иако се нисмо познавали, и прокоментарисао: "МА, ОВО СУ СВЕ АУТОНОМАШИ!". Причају ти ликови лепо све о "Добровољачком покрету" и слично, али и у комунисте не дирај.
Ти лажни поштоваоци српске борбе су:
Проф. др Слободан Бјелица (Филозофски факултет - Нови Сад)
Доц. др Владимир Баровић (Филозофски факултет - Нови Сад)
Мајор др Милан Миликић (Институт за стратегиска истраживња)
Мајор мр Далибор Денда (= Исто)
др Милан Мицић (Покрајински секретаријат за културу и јавно информисање - Нов Сад)

Још су учествовали:
др Видоје Голубовић (Београд)
др Предраг М. Вајагић (Бачка Паланка)
Али, имам утисак да они не спадају у круг првопоменутих.

Да повежемо ствари - не мора бити свако од горепоменутих сарадник ДБ, али суштински антисрпске хуље свакако јесу, иако се баве наизглед патриотским радом.

Овај портал просто врви од сличних. Зашто се то толерише ја не знам, али је чињеница да је број чланова сведен на 150, а што се будућности портала тиче, смем да потпишем каква ће бити.
3/4 онога што се пише о кључним проблемима српског идентитета и државности, није макло од капејотовске пљувачине.

Наравно, увек може да ми се одговори - "Ако ти се не свиђа, иди!". Е, али ја то нећу. А ко је залудан нека погађа зашто.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним