Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Ова епизода емисије носила је баш име теме СЛУЧАЈ ШЕШЕЉ:
Одговори

[Слика: 1024px-Royal_Coat_of_Arms_of_the_United_Kingdom.svg.png]

Страшно је кол'ко је ова алкохолисана дртина Марић исекао Шаровића, а и кад га је пустио да говори цело време га је прекидао са својим доскочицама које су можда биле смешне једно врама ал'се више нико не смеје!

Међутим!

Ми би да допунимо Немању Шаровића и Синишу Ковачевића у једном податку који говори КОЛИКО СЕ ТРУЛИ ЗАПАД, А НАРОЧИТО НАЈТРУЛИЈИ ДЕО ЊЕГОВ, ПЕРФИДНИ ЕНГЛЕЗИ, НЕ ОДРИЧЕ СВОЈИХ ТЕРИТОРИЈАЛНИХ ПРЕТЕНЗИЈА, А НАМИ НАРЕЂУЈУ ДА СЕ ОДРЕКНЕМО КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЗАУВЕК!

Рецимо, ође изнад видимо Грб Уједињеног Краљевства, Велике Британије, ђе доле стоји НА ФРАНЦУСКОМ:

DIEU ET MON DROIT.

Што ће рећи "Бог и моје право". Зашто на француском? Па зато што је француски био годинама после освајања британског острва од стране Виљема Освајача и његових натурализованих Француза, Викинга-Нормана, који су временом после освајања данашње Нормандије прихватили француски као свој језик, годинама дакле био и званични језик у Енглеској, а Нормани владајућа класа.

Зато и дан-дањи у скаламерији која се зове Језик Шекспира, скоро 60% свих речи и појмова су...француске, остатак је мешавина латинског и њемачког, остали им од Римљана и Саса.

Негде 1190 и неке, ако се не варамо, енглески Краљ Ричард Први је прешао Ламанш и заратио са француским Краљем Филипом Другим баш око Нормандије која ја била британски посед јер су одатле Нормани и дошли у Енглеску.

Елем, Ричард се позивао на Бога и своје право (наслеђа) у том рату, па кад је Енгласка коначно изгубила и повукла се назад на острво ТЕ РЕЧИ НА ФРАНЦУСКОМ И ДАН-ДАЊИ ГОВОРЕ ДА СЕ ЕНГЛЕЗИ НИСУ ЈОШ ОДРЕКЛИ НОРМАНДИЈЕ!!!

А ШТО МИ ОНДА ДА СЕ ОДРИЧЕМО КОСОВА, ЛАЗАРА И ОБИЛИЋА ИЛИ РУСИ КИЈЕВА, КОЛЕВКЕ РУСКЕ ДРЖАВЕ И СВЕТОГ РАВНОАПОСТОЛНОГ ВЛАДИМИРА?!

ПА ЗАТО ШТО СУ ОНИ СВЕМОЋНИ ТРУЛИ ЗАПАД А МИ СМО ЗА ЊИХ БИЛИ И ОСТАЛИ...СТОКА!

Зато Марић и доводи Чеду мандова у емисију и снисходљиво му повлађује цело време!

ЗАПАМТИ СРБАДИЈО, КО НЕЋЕ ШЕШЕЉИЗАЦИЈУ СРБИЈЕ ДОЋИ ЋЕ МУ ЧЕДИЗАЦИЈА, ПА САД БИРАЈТЕ, ТРЕЋЕ НЕМА!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Много си тврдоглав Просветару, као задрти комуниста. Све има алтернативу и ИМА треће. Квази четник на власти нам не треба, а не треба нам ни проевропејац. Уместо што спаљује заставе нека подигне устанак у овој земљи. Шта више чека? Јел галами на сва уста да су ови на власти издајници? Галами. Јел је отворено против њихове политике? Јесте. И што не организује демонстрације?

Правда је достижна.
Одговори

Чека Миру Марковић да се врати! Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(07-04-2015, 09:32 AM)Правда Пише:  Много си тврдоглав Просветару, као задрти комуниста. Све има алтернативу и ИМА треће. Квази четник на власти нам не треба, а не треба нам ни проевропејац. Уместо што спаљује заставе нека подигне устанак у овој земљи. Шта више чека? Јел галами на сва уста да су ови на власти издајници? Галами. Јел је отворено против њихове политике? Јесте. И што не организује демонстрације?

Устанак може подићи само неко коме народ верује, а Шешељ није тај. Но, није ни Шешељу на уму да диже устанак, далеко од тога. У питању је чисто терање ината бившим сарадницима и помало жеља за експонирањем, ако никако другачије оно шарлатански. Јер, шта друго рећи за паљење крпетина - застава, као и реторици која је индентична оној од пре двадесетак година?
Уосталом, са ким би то Шешељ дизао устанак? Од странке су му остале само фронцле, а обнављање није ни на помолу.
А што се тиче четниковања... Воја нити је кад био четник нити баштини ту идеологију.
Зар "војвода" било кога асоцира на Војводу Вука или друге великане четничких јединица? Једноставно, Шешељ је оно што је био и ономад када је студирао и био члан КП.

Наравно, ни случајно га не треба испоручивати Хагу, то никако. Омогући ти му лечење и сва права које имају и остали грађани Србије, али и одговорности.
Одговори

Слажем се са Јеремијом, лепо, јасно и кратко речено!
Одговори

(07-04-2015, 10:18 AM)Јеремија Пише:  Наравно, ни случајно га не треба испоручивати Хагу, то никако. Омогући ти му лечење и сва права које имају и остали грађани Србије, али и одговорности.

Јеремија, Брате...зар и ти сине Бруте?!

Ми кад чујемо "грааааађани Србије", одма'трчимо у нужник!

А радници, а сељаци?

А поштена интелигенција?

Те све поштапалице увезене из Трулог Запада нами личе на оно титовско "самоуправљачи и самоуправљачице" или "несврстаност и мирољубива коегзистенција"!

Невероватно како ви који нисте ЖИВЕЛИ на Трулом Западу не схватате одакле тај комунизам уопште долази!

ПОЛИТБИРО и ПОЛИТКОРЕКТНОСТ долазе из исте кујне!

Себи убраду (резигнирано):

Шта'ш....

Иначе заборависмо да подвучемо како је Шаровић сјајно покопао Чеду мандова, а то је Марић забашурио, па каже:

Чеда мандов:

-Шаровићу ви сте имитација Шешеља!

Немања Шаровић:

-Боље имитација Војислава Шешеља него оригинал Чеде Јовановића!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-04-2015, 11:16 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  А радници, а сељаци?

Знао сам да си комуњара у крви!!! Кидање

Одговори

(07-04-2015, 11:25 AM)Громовник Пише:  

Поштена интелигенција . . . ово ко да слушаш седницу комитета . . . Smile

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Синко образуј се, па каже:

Цитат:Иронија (грч. εἰρωνεία, eironeia — лажно игнорисање) је језички израз и стилска фигура у коме је право значење речи фино (прикривено) исмевање при ком се говори обратно од онога што би требало рећи (нпр. „мудра глава“, а говори се о глупаку); подсмех, поруга уопште.

Даклем Даркец ти си МУДРА ГЛАВА!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-04-2015, 09:32 AM)Правда Пише:  Много си тврдоглав Просветару, као задрти комуниста. Све има алтернативу и ИМА треће. Квази четник на власти нам не треба, а не треба нам ни проевропејац. Уместо што спаљује заставе нека подигне устанак у овој земљи. Шта више чека? Јел галами на сва уста да су ови на власти издајници? Галами. Јел је отворено против њихове политике? Јесте. И што не организује демонстрације?

Прво он га први неће дићи јер се и он упецао на удицу запада,јел се сећаш како је чекан и шта је све очекивано да каже и уради против његових бивших и шта се десило?

А друго,са ким и за кога да га диже?Јел ти видиш да смо сви постали гола флегма,пљуваћемо стоку по кафанама,интернету,ал опет кад дођу избори трчимо ко овце да гласамо за исту стоку . . .
Нешто се у главама народа променило,не знам шта али нешто није исто дефинитивно . . .

А треће,на влсти нам само треба СРБИН!Ни леви ни десни,ни западни ни источни,само један обичан Србин . . . Ко разуме схватиће . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(07-04-2015, 11:50 AM)Бранке Пише:  

Ауууу....кол'ко то има МУДРИХ ГЛАВА данас на форуму?!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(07-04-2015, 12:29 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(07-04-2015, 11:50 AM)Бранке Пише:  

Ауууу....кол'ко то има МУДРИХ ГЛАВА данас на форуму?!

Шта`ш просветару,требају поголеме школе да би тебе ишта разумели . . . Smile

А ми млади наивни,неискусни . . . Јок

(„Држава“)

Одговори

(07-04-2015, 10:18 AM)Јеремија Пише:  Устанак може подићи само неко коме народ верује, а Шешељ није тај. Но, није ни Шешељу на уму да диже устанак, далеко од тога. У питању је чисто терање ината бившим сарадницима и помало жеља за експонирањем, ако никако другачије оно шарлатански. Јер, шта друго рећи за паљење крпетина - застава, као и реторици која је индентична оној од пре двадесетак година?
Уосталом, са ким би то Шешељ дизао устанак? Од странке су му остале само фронцле, а обнављање није ни на помолу.
А што се тиче четниковања... Воја нити је кад био четник нити баштини ту идеологију.
Зар "војвода" било кога асоцира на Војводу Вука или друге великане четничких јединица? Једноставно, Шешељ је оно што је био и ономад када је студирао и био члан КП.

Наравно, ни случајно га не треба испоручивати Хагу, то никако. Омогући ти му лечење и сва права које имају и остали грађани Србије, али и одговорности.

Нема се шта одузети ил' додати Ваистину!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним