Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Полакоте само полакоте, стрпљен-спашен, па ка'е:

[Слика: 11223815_1441982046109951_14142934687923...e=562AC56C]

Пардооооооооооооооон!

Па ка'е:

[Слика: 11223815_1441982046109951_14142934687923...e=562AC56C]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

ПАРДООООООООООООООООООН!

[Слика: 87497_900.jpg]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(23-06-2015, 06:51 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  ПАРДООООООООООООООООООН!

[Слика: 87497_900.jpg]

Kakve su ove zastave, lice mi na one sa duginim bojama...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-06-2015, 07:27 AM)Mekenzi Пише:  Kakve su ove zastave, lice mi na one sa duginim bojama...

[Слика: d3383df3df00.jpg]

Нијесу то дугине боје но боје различитих мајица које практикује Велики Војвод Војислав Шешељ!

ШЕШЕЉИЗАЦИЈА НОВОРУСИЈЕ!

ОДМАХ!

САДА!

ТУ!

Баја

[Слика: img_1370-0.jpg?w=467]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Nego Prosvetaru,

Kakvu zastavu spremaš kad udariš od Odese preko Bukuršeta i Romanske države niz Karpate pa kad se stuštiš niz Temišvar ka Vršcu.

Da mi ođe već počnemo šiti tu zastavu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма нису интересантне заставе, него велики Шекијев трбух. Јок

НАЈЕЗДА ШЕКИЈЕВОГ ТРБУХА У НОВОРУСИЈИ!

ОДМАХ!

САДА!

ТУ!

Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Prosvetar obeća zimus u sred ruske zime da će udariti na Vršac.
Ja sam da to bude:

ODMAH!
SADA!
TU!

Баја

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-06-2015, 07:27 AM)Mekenzi Пише:  Kakve su ove zastave, lice mi na one sa duginim bojama...

Кизо ти си изгледа нами далтониста, слеп за боје!

Еве како изгледају дугине боје са којима је данаске обојена Бела Кућа у престоници Чемерике а у част доношења закона о "браковима" мужеложника и лезбача диљем Јуесеј-а са свијех 50 држава!

[Слика: wh_lgbt_1.jpg]

ПС

То јест док се Тексас не оцепи, Брат Текс ради на томе и са пушком у руци бори се на страни Донбаса у такозваној "украјини"!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ОПАСНО!!!

Дејан Берић, Деки, пре десетак сати ·

Цитат:Толка што стигао са терена. Нисам био у самом граду на месту падања пројектила. Али како јавише другари на универзитетску је пало неколико пројектила, на сортса такође неколико и Макејевку гадно бомбардовали.

Јуче су наше одвели са прве линије и лако наоружање у склопу тих усраних договора. Да се покаже добра воља да се ствари могу решити мирним путем.

Желим само да је у питању часна игра и да нећемо бити разочарани у потезе врховне команде.

Ипак ми не знамо све што знају на самом врху и морамо да верујемо.

Одговор на тај гест добре воље је већ наведен горе. Артиљерија великог калибра , како ми се чини по ширини дејствовања може бити или један ураган или неколико пројектила града (вбр) .

Дејствовали су искључиво по цивилним објектима.

На универзитетској гађали Амстор, то му дође као код нас Родић што је био .

Вероватно има страдалих, још не знам. Са Макејевке јавила се познаница сад видео поруку нисам баш све добро разумео. Да ли је једном комшији откинуло ногу , или је баш тај погинуо јер пар порука је стигло које нисам успео да повежем. Углавном том несрећном човеку је улетело директно у кућу.

Види се да је директор ОБСЕА нас "драги" Дачић био веома убедљив у Кијеву па Украина не шљиви два посто што они раде.

Ја сам нико, али за њега сам човек и неко кога уважавају колико толико а он је нула.

Ово пишем љут јер не знам кога зајебавају са тим ОЕБС-ом.

Пошто овде кад иду опстрели укропа забију се у свој хотел и не мрдају а после углавном изађу попишу а на фашистичкој страни не смеју да приђу.

Или има друго објашњење фашисти раде у сагласности са њима. Не видим друго логично објашњење. Јер тешка артиљерија треба бити удаљена тридесет километара од линија а они се налазе на самој линији, то сви знамо, али они ћуте.

Значи кад се крене са доказима и ратним злочинима овде треба опичити и по онима који су својим неделовањем доводили до цивилних жртава а ако ћемо командој одговорности наш "драги" Дачић је веома веома крив.

Пишем с телефона па има много грешака али већ сте навикли на тај начин писања,не замерите, умор и крнтија су крива. Али барем информације из прве руке.

Дај Боже да ово не буде као са САО Крајином!Бесан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ti reče da car Putin igra šah mat partiju i da dobro zna šta radi?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Dok se Putin i RF premišljali 100 godina da li da pošalju Iranu S-300 dotle su ameri seli za sto sa persijancima i napravili savez sa njima o čas posla.

Nego da li šah mat klub ima odgovor ili neki potez za ovu ili ozbiljan odgvor za bilo koji spoljni problem.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(21-07-2015, 11:26 AM)Mekenzi Пише:  Dok se Putin i RF premišljali 100 godina da li da pošalju Iranu S-300 dotle su ameri seli za sto sa persijancima i napravili savez sa njima o čas posla.

Nego da li šah mat klub ima odgovor ili neki potez za ovu ili ozbiljan odgvor za bilo koji spoljni problem.

Интернет је пун кукњаве о грешкама и издајама руске владе – то је тренди и добро плаћена работа. А увек је лако наћи разлога за незадовољство.

Али, ми ћемо сада говорити о најновијим достигнућима Кремља и како се њима мења глобална равнотежа моћи.

1. У Уфи, Путин је успео да Индију и Пакистан укључи у интеграционе процесе Шангајске организације за сарадњу (ШОС). Заједно, земље организације сада броје више од три милијарде људи, а ШОС има више нуклеарних сила него НАТО.

Осим тога, Русија је деловала као миротворац, зато што је инсистирала на билатералном састанку између Индије и Пакистана, који су замрзли међусобне дипломатске контакте пре годину дана, после граничног сукоба.

2. Русија такође делује и као посредник између Ирана и „Шесторке“, што ће Ирану смањити терет санкција и дати му више слободе у спровођењу своје политике.

Неке брине што би Иран могао да знатно повећа извоз и тиме проузрокује даљи пад цене нафте. Пре свега, Иран нема техничких могућности за тако нешто, а развијање нових депозита захтева доста времена и улагања. Друго, сам Иран није заинтересован за дампинг ове врсте.

Поред тога, користи за Русију су јасно видљиве – Иран ће моћи да активније помаже Сирију (обе земље су руски савезници у овој фази), а САД неће моћи више да лажу како АБМ систем подижу против Ирана, што агресивност америчке политике чини још очигледнијом.

3. Русија је преполовила удео америчких државних обвезница у својим златним и девизним резервама.

4. Русија је значајно смањила спољни дуг. Такође, смањује дугове својих државних предузећа и то чини са 10% попуста.

5. Русија је повећала свој контролни удео у стратешким државним предузећима.

6. Кримска група оружаних снага је ојачана.

7. Скоро све војне јединице су имале проверу борбене готовости.

8. Наоружавање војске се наставља брзим темпом.

9. ЛНР и ДНР сада су де факто део зоне рубље. Иако су формално двовалутна зона, 84% свих трансакција се обавља у рубљама.

10. ЛНР и ДНР развијају свој банкарски систем под заједничким надзором и у сарадњи са Јужном Осетијом. Када се процес заврши, нико неће морати да Кијеву плаћа било какав порез.

11. ДНП и ЛНР су успоставиле централизовану војну командну линију. Анархија је смањена, све војне јединице су сада под чврстом контролом.

12. Индустрије ЛНР и ДНР се интегришу са руском привредом, десетине фирми већ ради по руским поруџбинама.

13. Многе европске корпорације (посебно немачке и италијанске) отворено игноришу санкције своје владе и настављају да раде са својим руским партнерима.

14. Русија је или потисала уговоре или наставља с преговорима са неколико земаља о спровођењу размене валута ради трговања у националним валутама без коришћења долара.

15. Само са Кином, обим нових уговора премашује трилион долара.

16. Русија је један од оснивача Азијске инфраструктурне инвестиционе банке, која је еквивалентна, и требало би да замени, ММФ и Светску банку.

17. Имплементација алтернативног руско-кинеског система плаћања.

18. Банкрот Украјине због прекидања билатералне индустријске и економске сарадње са Русијом сада је евидентан. Украјина упада у све већи хаос и опстанак кијевског режима на власти је све тежи и тежи. Евроинтеграцијска пропаганда је била дискредитујућа, у њу још верују једино ментално болесни.

Ова листа је далеко од комплетне, постоје многе друге ствари које сам једноставно заборавио, или је о њима прерано говорити јавно.

Све у свему, Русија и Кина граде алтернативни систем међународних односа који многи прерано назваше „алтернативном глобализацијом“. Његов мото је „Другачији свет јесте могућ“.

У борби два система победиће боље структурирани. Зато Москва и Пекинг успостављају јаче и независније еквиваленте скоро свим западним институцијама, сопствену верзију ММФ-а, Светске банке, НАТО-а, ОЕБС-а, и многих других.

Следећи корак, у идеалном случају, требало би да буде интеграција закона и правосудних система, и стварање међународних и арбитражних судова као алтернативе Европском суду правде, Лондонској арбитражи и Хашком суду.

Схватам да би стручњаци фотељаши волели да све буде сада и одмах, и да се извојује брза и безболна победа, али не бива, никада није тако. Свака промена тражи времена, глобална промена још више. Посебно што руководства Кине и Русије желе да ублаже последице америчког губљења хегемоније над светом и вероватног економског слома – последице још једне, озбиљније, кризе.

Текући процеси су енормних размера, у њихово унапређивање улаже се огроман труд, па ако их неко не успева да примети, биће да не види и не чује.

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Autonomna oblast Istočna Ukrajina.

Nema ništa od Novorusije

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?...id=1020214

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Свеједно како ће се звати.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним