Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Имајући у виду односе и стање у ЕУ, да ли сте да се на поштеном и фер реферндуму провери народна воља о евроатлантским интеграцијама, јер, очигледно ниједна земља источне Европе није ушла у ЕУ, а да претходно није ушла у НАТО, па ако хоћемо у ЕУ, морамо и у НАТО...
Лично сам за референдум или изборе за уставотворну скупштину Србије из више разлога...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
(Последња измена: 25-07-2015, 01:07 PM од
Ројалист.)
Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Sta kaze Aleksandar?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
44
Ne znam sta sada kaze, ali na razgovoru u 4 oka, 2008, godine, u Kraljevskom Dvoru, bio je za referendum. Nadam se da je i sada za...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Углед:
44
Ало, администратори, какве ово везе што регул поставља овде има са темом???
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Ми смо за Краља!!!
Без услова и без гласања, јер се судбина на гласање не ставља!
Ми смо за Краља !!!
Ми ваистину верујемо да је истинита реч “по милости Божјој” коју наши Краљеви стављају пред својом титулом, и зато као народ таквог Краља хоћемо, па је зато сасвим на своме месту и допуна те речи “по вољи народној”.
Ми верујемо да нам милост Божја даје Краља из Светлог Карађорђевића Дома, као заставу Слободе и штит јединства, - и да нам га даје у одређеној личности да нас ова представља, заступа и води, - и зато га примамо као Народ свом Душом својом.
Међутим...
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!