Гласање: DA LI STE ZA REFERNDUM O EU I NATO? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Да, али фер и поштен реферндум!
75.00%
6
75.00%
Народ је изгласао то већ на изборима!
0%
0
0%
Нисам за референдум!
25.00%
2
25.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Da li ste za referendum o EU i NATO?

Имајући у виду односе и стање у ЕУ, да ли сте да се на поштеном и фер реферндуму провери народна воља о евроатлантским интеграцијама, јер, очигледно ниједна земља источне Европе није ушла у ЕУ, а да претходно није ушла у НАТО, па ако хоћемо у ЕУ, морамо и у НАТО...

Лично сам за референдум или изборе за уставотворну скупштину Србије из више разлога...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Sta kaze Aleksandar?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ne znam sta sada kaze, ali na razgovoru u 4 oka, 2008, godine, u Kraljevskom Dvoru, bio je za referendum. Nadam se da je i sada za...

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(25-07-2015, 08:08 PM)Ројалист Пише:  Ne znam sta sada kaze, ali na razgovoru u 4 oka, 2008, godine, u Kraljevskom Dvoru, bio je za referendum. Nadam se da je i sada za...

Шта каже о Каћи...у четр ока?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(25-07-2015, 10:50 PM)регул Пише:  
(25-07-2015, 08:08 PM)Ројалист Пише:  Ne znam sta sada kaze, ali na razgovoru u 4 oka, 2008, godine, u Kraljevskom Dvoru, bio je za referendum. Nadam se da je i sada za...

Гад сејв д Квин!
Одговори

Ракија Бесан

Одговори

(26-07-2015, 03:05 AM)Павле Пише:  
(25-07-2015, 10:50 PM)регул Пише:  

Гад сејв д Квин!

Вот абаут кинг,плиз?

Одговори

Ало, администратори, какве ово везе што регул поставља овде има са темом???

Одговори

(26-07-2015, 02:54 PM)Ројалист Пише:  Ало, администратори, какве ово везе што регул поставља овде има са темом???

Шта шизиш одмах!Пристојно сам питао на иностранском језику то што сам питао!Јок

Одговори

(26-07-2015, 02:58 PM)регул Пише:  
(26-07-2015, 02:54 PM)Ројалист Пише:  Ало, администратори, какве ово везе што регул поставља овде има са темом???

Лаки је мало нервозан, јер увиђа да постује глупости које немају везе са темом Кез

Одговори

(26-07-2015, 05:02 PM)Ројалист Пише:  
(26-07-2015, 02:58 PM)регул Пише:  

Лаки је мало нервозан, јер увиђа да постује глупости које немају везе са темом Кез

Чека да прогунем купус!5+5

Одговори

Ми смо за Краља!!!

Без услова и без гласања, јер се судбина на гласање не ставља!

Ми смо за Краља !!!

Ми ваистину верујемо да је истинита реч “по милости Божјој” коју наши Краљеви стављају пред својом титулом, и зато као народ таквог Краља хоћемо, па је зато сасвим на своме месту и допуна те речи “по вољи народној”.

Ми верујемо да нам милост Божја даје Краља из Светлог Карађорђевића Дома, као заставу Слободе и штит јединства, - и да нам га даје у одређеној личности да нас ова представља, заступа и води, - и зато га примамо као Народ свом Душом својом.

Међутим...

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним