Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Спаси Господи људи твоја и благослови достојаније Твоје, побједи всјем Православним Христијаном нашим на сопротивнаја даруја, и твоје сохрањаја Крестом твојим житељство!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Ама, остави се више турско-шатровачко-говедарског! Пиши правијем писменима на ползу свију!

Сретан празник.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(27-09-2015, 05:00 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ало Илуминат!

Види како ваш папо поздравља Конгрес у Чемерици са знаком Илумината:

[Слика: papa-iluminati-znak-69.jpg]

Папо Фрања своје обраћање пред Конгресом није извршио као „слуга Бога“, пошто није започео молитвом. Он није призвао Бога ни на који начин већ је одмах прешао на лаодикејску проповед о друштвеној правди. Иако је цео свет пратио овај догађај, ни у једном тренутку „викар Христов“ није споменуо Исусово име.

Они који су пратили обраћање папе су могли запазити да је папа почео своје обраћање уз знак Илумината „ОК“. Због таквих детаља, многи га сматрају антихристом.

У сатанизму знак круга и три прста представља симбол несветог тројства – рогатог Бога, Богиње и потомка (антихриста). Три прста су савијена тако да са кругом формирају три шестице, илити симбол Луцифера, Богиње и звери.

ЕТО СУКИМ СЕ ЛИЖЕ ЗИЗИЛУЕСОВА СЕКТА ПАПОЉУБАЦА И ЕКУМЕНИСТА ОКО ОБА ИРИНЕЈА И ЈОВАНА КОЈИ БРАНИ УСТАШКОГ БИСКУПА СТЕПИНЕЦА!

Срећан празник,

Иначе брига ме за папу, он је оступио пре 1000 година,
не желим да му указијем пажњу уопште.

Али, су баши напади на Иринеје површни и злонаметни,
и што је најгоре црквенорушитељски.

Много сте гори ви који Цркву нападате изнутра, него папа који је напада споља.
Као што је тумор гори од ударца песницом споља.

То је оно што ви на жалост НЕ СХВАТАТЕ, и што је још горе,
не желите да схватите и да се покајете, већ радите оно што папа и жели, нападате Православну Цркву.

И немој ми само рећи да је Артемије сам црква, то је тотална глупост.

Шта`ш!
Одговори

Шешељ ушао на фарму на Тв. Пинк.
Одговори

(29-09-2015, 06:36 PM)Ђуро Пише:  Шешељ ушао на фарму на Тв. Пинк.

У служби господара Вучића!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ja već 25 godina čekam da ispuni obećanje i da uđe u Kuću cveća sa glogovim kocem. Ali avaj, obećanje - ludom radovanje.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Стоци и јесте место на фарми, посебно нагојеној крмади.

P.S. Сад ће Просметлар да се обрадује, неће се од сателитске ТВ одвајати Креза

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Skup satelit, nema prosvetar dolarese za to, sve dolarese odmah potrosi...Ima samo internet pa se od njega ne odvaja..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Mekenzi, moje iskreno saucesce, crko vama zutima (clanovima socijalisticke internacionale) prijatelj i veran saveznik, titin general drug Sreten MirkovicБесан

Izgubili ste vi titovci jednog od poslednjih drugova koji su do kraja ,,bili na liniji,, (ali tu je islednik sa golog otoka - Micun, koji jos nije crko, ali izgleda kao da je pobegao grobaru ispod lopate) Јок

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(27-09-2015, 11:53 AM)aco Пише:  Иначе брига ме за папу, он је оступио пре 1000 година,
не желим да му указијем пажњу уопште.

Али, су баши напади на Иринеје површни и злонаметни,
и што је најгоре црквенорушитељски.

Сваком Србину Православном је одавно јасно да тренутно у Србској Православној Цркви имамо много већи проблем од некима ”жељеног” доласка папе римског у Србију.

Тај проблем није дакле само папа него папизам римски, који је већ дошао у Србску Православну Цркву и заживео оваплоћен злоупотребом институција Патријарха, Синода и Сабора.

Синод који је Свети тек титуларно по делима постао је ”чувена фирма на празном дућану”, према вечитим параметрима Светог Владике Николаја!

Папизам у Синоду се пре свега огледа у:

-папској ”непогрешивости”,

-папској неприкосновеној власти која се остварује ”суштинском” непроменљивошћу чланова Синода и лукавим претварањем Сабора у парламент у којем доминира група од 21+ епископа, тј. Синодска Г21+ партија,

-папском обједињавању функција тужиоца, пороте и судије, тј. вида инквизиције, насупрот уверењу блаженопочившег Владике Данила Будимског, да ми Православни немамо инквизицију – тако већ неколико година, Свети Архијерејски Синод СПЦ преузима на себе овлашћења која му не припадају и по рецепту који је први пут примењен у Епархији рашко-призренској 2010. врши чистку “неподобних” Архијереја у СПЦ, и

-папским заступањем неколико еклисиолошких јереси које се сажимају у свејереси екуменизма, а ту су и друге као: смртна душа, укидање пакла, житија светих су бајке, теорија грана и плућних крила „подељене“ Цркве, итд…све по "науци" Митрополита без Митрополије Јована Зизи-луеса!

На жалост, не папа римски, него папизам унутар СПЦ може затупити и потпуно дезоријентисати Православну савест и свест неутврђених, наводећи их да прихвате богомрску унију.

Сачувај Боже и саклони!

Дакле с обзиром да Иринеј отворено и јавно:

-исповеда и шири духовни отров свејереси екуменизма,

-изјављује да Свети Дух поставља папу на трон римских епископа и признаје благодат кримокатоличким јеретицима,

-безбожно празнује Хануку палећи свеијеће у јудејској синагоги,

-неканонски свргава правоверне Србске Епископе, као што су Епископи Артемије, Константин, Василије, Георгије, Филарет и Јован свргнути са њихових катедри подржавајући пучисте у Епархијама,

-толерише заједничка богослужења са кримокатолицима и монофизитима, као и увођење мирјана мушких и женских у Свети Олтар,

-гаји поданички однос према носиоцима новодобског глобализма, србским властодршцима и њиховим налогодавцима са Трулог Запада узимајући директног учешћа у срамном чину издаје и предаје Косова и Метохије, бескрупулозно газећи Свете Каноне Православне Цркве и делујући директно против интереса Србскога Рода и Отачаства,

Ми надаље прекидамо свако општење са реченим Иринејом — јавним исповедником свејереси екуменизма који је у расколу са Светим Оцима и међу њима Сабором Срба Просветитеља, са реченим Иринејом поборником немира и подела, немилосрдним вуком у јагњећој кожи — као и са свима онима који се са истим соглашавају у погубном гажењу Светих Канона Свете Православне Цркве, све дотле док се речени Иринеј и његови не поврате са искреним Покајањем на пут Јеванђеља и Светих Отаца и док не уклоне поменуте саблазни.

Због свега наведеног, прелазимо под омофор Његовог Преосвештенства Епископа Рашко-призренског и Косовско-Метохијског у егзилу Г. Г. Артемија – ваистину исповедника и чувара Свете Православне Вере, Србске Православне Цркве и Косовског завета „да је земаљско за малена Царство, а Небеско увек и довека!“.

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

10. октобар 2015.

Велики Војвод Војислав Шешељ:

Са Паровима и Фармом пробијам медијску блокаду

Лидер радикала Велики Војвод Војислав Шешељ проценио је да су се Србија и Балкан током његовог 12- годишњег тамновања у Шевенингену променили и да уместо ТВ дневника, грађани прате ријалити програме, због чега је и он постао њихов редован гост.

ПИТАЊЕ:

Ријалити програми су ваша нова специјалност, шетате од Парова до Фарме?

ВЕЛИКИ ВОЈВОД ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ:

– Ми смо непарламентарна опозициона странка и под скоро апсолутном медијском блокадом коју сам учешћем у Паровима и Фарми успео да пробијем!

ПИТАЊЕ:

Неки кажу да се појављујете само у медијима које Вучић контролише?

– Та прича о спрези са Вучићем не стоји. ТВ Хепи и ТВ Пинк су приватне телевизије и важан им је профит. Моје појављивање у ријалитију троструко им подиже гледаност. Зашто то не бих искористио за промоцију својих политичких ставова и критику актуелне власти?!

ПИТАЊЕ:

Од скандал-мајстора сте постали ријалити шоумен, како вас данас зову?

– Могу да ме зову како хоће, али нико не може да ми каже да сам променио идеологију с којом сам ступио на политичку сцену, за коју сам се жртвовао. Нисам одустао од политичког програма радикала и доследно га заступам.

ПИТАЊЕ:

Правили сте шоу и у Трибуналу?

– Многи су се чудили представама које сам правио у хашкој судници, али то сам радио да би ТВ преноси били гледанији и интересантнији народу. Народ се умори ако слуша само озбиљну политичку причу.

ПИТАЊЕ:

Шта је са захтевом Жалбеног већа које је тражило ваш повратак у Хаг?

– Мој став о томе је познат. У Хаг се не враћам, а то је питање за неке друге јер сам са Хагом завршио!

ПИТАЊЕ:

У Фарми сте јели баклаву, пили кока колу, то шкоди јетри?

– Био сам озбиљно болестан, али терапије, стандардне и алтернативне су ми много помогле. Веома сам здрав, здравији од свих политичара на српској политичкој сцени. Од када сам се вратио, лекари су ми превентивно, због срца, саветовали да сваки дан попијем чашу црног вина. Кока колу пијем као замену за кафу. Осећам се одлично!

ЗАКЉУЧАК-ВЕЛИКИ ВОЈВОД ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ О РИЈАЛИТИ ШОУ ПРОГРАМИМА И СРБСКОМ НАРОДУ ДАНАС:

То је наш народ!

Учесници ријалитија су такође део нашег народа. Они су огледало једне социјалне структуре, али и целе Србије. Кроз призму тих ријалитија се види каква је ситуација у друштву и држави, а не кроз званичне изјаве и саопштења режимских медија.

ЖИВЕО ВОЈВОДА ШЕШЕЉ!

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА СРБИЈА!!!

ШЕШЕЉИЗАЦИЈА СРБИЈЕ,

ОДМАХ!

САДА!

ТУ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

[Слика: 1998.jpg]
print screen windows xp
Одговори

(17-10-2015, 11:45 PM)Брада Пише:  [Слика: 1998.jpg]
print screen windows xp

Ко је ова жена између црвеног војводе и пичкоусте пудлице? Да ли је то можда Рада Трајковић?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним