Оцена Теме:
  • 8 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dveri- Najjveća prevara na političkoj sceni Srbije

(01-04-2016, 09:38 PM)Mekenzi Пише:  Đe mu je porodica?

Boško bibliotekar se zalaže za porodicu a žena ga napustila....

Video biografija lažnog borca za “tradicionalnu srpsku porodicu” Boška Obradovića, koja je objavljena večeras na Fejsbuk stranici “Dveri”, potvrđuje pisanje Telepromptera da ga je žena nedavno ostavila zbog strahovitih psihičkih pritisaka koje je doživljavala u braku sa Obradovićem..

Obradović u svojoj video biografiji priča o detinjstvu, studentskim danima, prvim političkim aktivnostima, roditeljstvu, izbegavajući da priča o bračnom životu i razvodu.

Iz biografije je u potpunosti isekao ženu Vesnu koja ga je nedavno napustila, ali je zato iskoristio sopstvenu decu u svrhe predizborne propagande.

Licemerni Boško Obradović svoju predizbornu politiku zasniva na tradicionalnim porodičnim vrednostima, tradicionalnom srpskom branu i porodici kao svetinji, dok nije u stanju da održi sopstveni brak.

http://www.teleprompter.rs/lazni-borac-z...afije.html
Kizo ne brabonjaj,garant nisi ozenjen.Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

http://novaborba.co.rs/politika/ruska-fe...skom-bloku

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Dveri su kada su se pojavili bili su jako popularni i bili uzeli radikale dok je Seselj bio u Hagu.

Sada kada se Seselj vratio i ojacao radikale i preuzeo desnicu, a dveri su dozivele totalni raspad. Prvo se izdvojili Novosađani sa Parovićem na čelu koji je osnovao treću Srbiju pa su treće Srbijunapustili osnivači i podelili se na još nekoliko građnskih pokreta ( Đurđev. Fajgelj, Lovreković itd), takođe odlaskom Glišića dveri doživljavaju sunovrat..

Evo sada su Sandom u koaliciji, realno žena koja nema nikakav program i koja je dovela DSS na ivicu propasti, i nestajanja, gde je Boško glavni u kampnji i gde se Sanda pored njega ni ne vidi...

Realno će dobiti 3-4% cenzus teško prelaze, jedino u Čačku rodnom mestu Boška se očekuje dobar rezultat oko 15%.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(04-04-2016, 08:28 AM)Громовник Пише:  http://novaborba.co.rs/politika/ruska-fe...skom-bloku
Ја бих рекао да је ова руска агенција прилично необавештена.
Др Јасмина је била председник Политичког савета Двери до пре месец-два, када је то постао Чавошки, јер се она вратила у Америку. На састанцима и иначе у нашој међусобној комуникацији, све је супротно од овог што пише у чланку. Др Јасмина је проруски оријентисана, као и други ''Американац'' у Савету, др Срђа Трифковић. То што је она лојални грађанин Америке и добар научник је сасвим друга ствар. У политици има право на своје мишљење, као и други Американци, а није мало број Американаца који са симпатијама гледају на Русију. И пре Трампа.
Оно што сам ја предлагао у корист побољшања односа са Америком, преко Мисије ''Халјард'', преко традиционалних веза наше емиграције тамо са републиканцима, итд, већина је одбила, а међу првима др Јасмина Вујић.
Ми смо у већини велики русофили јер су Руси наши рођаци, али мислим да странке не треба да буду ни проруске ни проамеричке, већ просрпске и да из тог угла воде политику.
Одговори

Хвала на појашњењу. Свакакве глупости се појављују у онлајн медијима.

Одговори

Нарочито уочи избора. Smile
Него, јел си видео ово предизборно асфалтирање по Крагујевцу? Smile
Где год кренеш нешто се асфалтира, али, кад мало боље погледаш, асфалтира се по једно 100 метара у сваком насељу. А машине су распоређене тако да их свугде видиш... И да не приметиш да остатак од 99,9% улица остаје без новог асфалта...
Одговори

Ваљда чекају да виде кад ћемо да почнемо да се хранимо асфалтом...

Одговори

(04-04-2016, 07:01 PM)Милослав Самарџић Пише:  Ми смо у већини велики русофили јер су Руси наши рођаци, али мислим да странке не треба да буду ни проруске ни проамеричке, већ просрпске и да из тог угла воде политику.

У мом граду постоје две руске странке које излазе на локалне изборе. Мени се чини да барем једну од те две контролише врховни попечитељ. Имаш ли неку информацију о тим "руским странкама"?

(04-04-2016, 07:01 PM)Милослав Самарџић Пише:  На састанцима и иначе у нашој међусобној комуникацији, све је супротно од овог што пише у чланку.

Можеш ли мало чешће да извештаваш са тих састанака? Оно што је за извештавање, разуме се. Ми, сада већ традиционални гласачи Двери, волели бисмо мало више информација из прве руке. На пример, хајд испричај откуд ти у читавој тој причи. Smile

Али не на овој теми. Наиме, наслов је исувише сугестиван и претенциозан. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Онда најбоље да отвориш нову тему... Ни мени се наравно не свиђа овај наслов. Тим пре јер је постављач теме колико се сећам припадник жутих, а они су итекако кандидати за титуле највећих превараната... Smile
Одговори

Волео бих да Двери пређу цензус, али јако тешко, има шансе ако склоните Санду до избора. Највећа омча око врата покрета Двери је ДСС, сувише је странка компромитована, ДСС је најслабија карика коалиције, кад нападају Патриотски блок она то раде тако што ударе на ДСС.

Мислим, мало људи се сећа да је споразум између ДСС и Јединствене Русије потписан за време Коштунице, још 2008 године, а 2016 год потписује се поново, са новим руководством ДСС?!

Путинов "пит бул" Рогозин приликом посете Београду, није отишао у седиште ДСС веће се упутио у Земун код Шешеља директно, а Николић изјављује како он кад оде у Москву "не посећује руску опозицију"!
Рогозин спавао у хотелу и соби у којој је последњу ноћ провео Милошевић пред одлазак у Хаг!

Добише шамар и власт и Двери-Двери!

Отишао Рус на стару адресу-Шешељ и СРС!

Колико год се наши покрети, странке, трудили да буди близу Русима, да освоје симпатије, Руси су имали поверење и данас имају у три човека, а то су, Милошевић, Шешељ, данас Додик, ко то не види тај нема појма. Тако ће остати дуги година....после Додика празнина у наредних стотину година....Руски вето је поклон Додику и Србима у Републици Српској.

СРС нема програма, нема кадрове, али немају ни друге странке ништа посебно, сем Двери који имају интелектуалце али питање како би се снашли на политичком сметлишту, али народ ће гласати за Шешеља због Хага из праведних и моралних разлога јер је кроз Шешеља видео сву неправду коју смо доживели 90-тих, тако да је Шешељ постао симбол борбе против неправде.

Јасмина Вујић је члан академија Републике Српске, прича да је НАТО лобиста пласира СНС што је смешно.
Одговори

(04-04-2016, 08:28 AM)Громовник Пише:  http://novaborba.co.rs/politika/ruska-fe...skom-bloku

Малагурски о госпођи Јасмини:

http://linkis.com/anti-censura.com/5XtE2

Одговори

(05-04-2016, 11:50 PM)Vlad Alekš Пише:  

Ми без друштвених мрежа не можемо да видимо... Smile
Одговори

(06-04-2016, 12:02 AM)Павле Пише:  
(05-04-2016, 11:50 PM)Vlad Alekš Пише:  

Ми без друштвених мрежа не можемо да видимо... Smile

Морам да реагујем на то што поједини медији нападају моју драгу пријатељицу Јасмину Вујић да је „амерички агент“. Професорка Вујић је организовала премијеру „Тежине ланаца“ на Универзитету Калифорније на Берклију 2012. године, где је била деканица, иначе прва жена декан Факултета за нуклеарну технику у САД, а после је и интервјуисана у филму „Тежина ланаца 2“ у којем је говорила критички о западу. Не само да је професорка Вујић показала огромну храброст да на једном од највећих и најпознатијих универзитета у САД представи филм који је критичан према америчкој спољној политици, већ ме је и угостила у свом дому и исказала отвореност и спремност да помогне мој рад. Уместо да наше успешне људе у САД и другде у свету славимо, неки своје фрустрације због сопственог неуспеха лече етикетирањем и пљувањем оних који су успешнији од њих, експлоатишући црту параноје која је још увек, нажалост, веома изражена у нашем народу. И сам сам доживео да ме оптужују да радим за разноразне стране службе, али ја сам се већ навикао на те глупости, док не могу да се навикнем на то кад нападају мени блиске особе због измишљотина. Измишљотина као, рецимо, тврдња да је професорка Вујић изјавила да су Русија, Индија и Кина „непријатељи“, иако је у интегралном тексту, који је за неке људе „споран“, јасно назначила потребу да САД учине све што могу да нуклеарни материјали и технологије не падну у погрешне руке, јер Русија, Индија и Кина већ проширују своје капацитете, те би исто требало да раде и САД. Дакле, и САД и Русија и Индија и Кина треба заједно да штите нуклеарни материјал и технологије од непријатеља. Сулудо је тумачити да треба да се штити нуклеарна технологија од држава које већ имају нуклеарну технологију. Њену изјаву погрешно може да схвати само неко ко не говори добро енглески или има лоше намере. Професорка Вујић је чинила све да Телеком Србије не буде продат, активно се бори против западних интереса у Србији и најоштрије осуђујем примитивне нападе било којег медија, било руског, српског или америчког, на једну од најуспешнијих Српкиња на свету.

Само кратак додатан коментар, пошто видим да има доста реакција у фазону „А јесте, баш би она била тако успешна и на тој функцији да није амерички агент“. По тој логици је и Ноам Чомски амерички агент, такође професор на једном угледном универзитету (МИТ), који се залагао против НАТО бомбардовања и наставља да се супротставља америчкој империјалистичкој политици према Србији. И Оливер Стоун, тек је то амерички агент, иако снима филмове о „америчким непријатељима“ попут Хуга Чавеза и Едварда Сноудена. Свако ко у САД говори против америчке спољне политике је заправо тајни агент ЦИА и све је то контролисано од стране мрачних сила, мутаната који живе испод земаљске коре и хране се врелом магмом, док успешним људима мислима контролишу умове да буду квази-бунтовнички зомбији које људи не треба да следе, већ да седе и на Фејсу мудрују о пропасти света и цивилизације која не може да се избегне, па боље ни не покушавати, јел ‘тако? Доста ми је, бре, глупих теорија завере људи који прстом нису мрднули за Србију, а пуна су им уста Србије. ‘Ајде ви будите као Чомски. ‘Ајде снимајте филмове као Стоун, изборите се! Учите и будите вредни као Јасмина Вујић, па ће ваше деловање имати некаквог утицаја. Све су то људи које сам интервјуисао у својим филмовима и нећу да дозволим да рушитељи свега што ваља блате оно мало вредног што постоји на овом свету. Не занима ме чији су интереси у питању, нећу да ћутим док будале измишљају глупости, а немају појма о чему причају!

Борис Малагурски

Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним