Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Кампања против Двери

Пре пар дана био је постављен чланак о др Јасмини Вујић. Ево одговора:
http://www.pogledi.rs/dveri-ako-je-jasmi...jlo-pupin/
Одговори

Борис Малагурски о Јасмини Вујић:

Морам да реагујем на то што поједини медији нападају моју драгу пријатељицу Јасмину Вујић да је „амерички агент“. Професорка Вујић је организовала премијеру „Тежине ланаца“ на Универзитету Калифорније на Берклију 2012. године, где је била деканица, иначе прва жена декан Факултета за нуклеарну технику у САД, а после је и интервјуисана у филму „Тежина ланаца 2“ у којем је говорила критички о западу. Не само да је професорка Вујић показала огромну храброст да на једном од највећих и најпознатијих универзитета у САД представи филм који је критичан према америчкој спољној политици, већ ме је и угостила у свом дому и исказала отвореност и спремност да помогне мој рад. Уместо да наше успешне људе у САД и другде у свету славимо, неки своје фрустрације због сопственог неуспеха лече етикетирањем и пљувањем оних који су успешнији од њих, експлоатишући црту параноје која је још увек, нажалост, веома изражена у нашем народу. И сам сам доживео да ме оптужују да радим за разноразне стране службе, али ја сам се већ навикао на те глупости, док не могу да се навикнем на то кад нападају мени блиске особе због измишљотина. Измишљотина као, рецимо, тврдња да је професорка Вујић изјавила да су Русија, Индија и Кина „непријатељи“, иако је у интегралном тексту, који је за неке људе „споран“, јасно назначила потребу да САД учине све што могу да нуклеарни материјали и технологије не падну у погрешне руке, јер Русија, Индија и Кина већ проширују своје капацитете, те би исто требало да раде и САД. Дакле, и САД и Русија и Индија и Кина треба заједно да штите нуклеарни материјал и технологије од непријатеља. Сулудо је тумачити да треба да се штити нуклеарна технологија од држава које већ имају нуклеарну технологију. Њену изјаву погрешно може да схвати само неко ко не говори добро енглески или има лоше намере. Професорка Вујић је чинила све да Телеком Србије не буде продат, активно се бори против западних интереса у Србији и најоштрије осуђујем примитивне нападе било којег медија, било руског, српског или америчког, на једну од најуспешнијих Српкиња на свету.

Само кратак додатан коментар, пошто видим да има доста реакција у фазону „А јесте, баш би она била тако успешна и на тој функцији да није амерички агент“. По тој логици је и Ноам Чомски амерички агент, такође професор на једном угледном универзитету (МИТ), који се залагао против НАТО бомбардовања и наставља да се супротставља америчкој империјалистичкој политици према Србији. И Оливер Стоун, тек је то амерички агент, иако снима филмове о „америчким непријатељима“ попут Хуга Чавеза и Едварда Сноудена. Свако ко у САД говори против америчке спољне политике је заправо тајни агент ЦИА и све је то контролисано од стране мрачних сила, мутаната који живе испод земаљске коре и хране се врелом магмом, док успешним људима мислима контролишу умове да буду квази-бунтовнички зомбији које људи не треба да следе, већ да седе и на Фејсу мудрују о пропасти света и цивилизације која не може да се избегне, па боље ни не покушавати, јел ‘тако? Доста ми је, бре, глупих теорија завере људи који прстом нису мрднули за Србију, а пуна су им уста Србије. ‘Ајде ви будите као Чомски. ‘Ајде снимајте филмове као Стоун, изборите се! Учите и будите вредни као Јасмина Вујић, па ће ваше деловање имати некаквог утицаја. Све су то људи које сам интервјуисао у својим филмовима и нећу да дозволим да рушитељи свега што ваља блате оно мало вредног што постоји на овом свету. Не занима ме чији су интереси у питању, нећу да ћутим док будале измишљају глупости, а немају појма о чему причају!

Борис Малагурски
Одговори

Одличан је овај Вулинов Југовић. Smile
Такви нам требају. Овим наступима донео је много гласача Дверима:

Одговори

Ево како сам некада полемисао са његовим шефом Вулином:

bu2sOY
Одговори

Дезинформисање јавности на штету руско-српских односа: Драгана Трифковић

У пуном јеку предизборне кампање коју владајуће структуре воде на најпрљавији начин, гушећи било који глас опозиције коју не држе под контролим, на најжешћем удару су се нашле Демократска странка Србије и Српски покрет Двери. Коалиција ДСС и Двери за Александра Вучића представља највећу опасност као једина права опозиција која се противи погубној политици власти.
Поред директних напада министара из Вучићеве Владе, посебне надлежности на задатку манипулације и блаћења опозиције, имају псеудо патриотске организације, односно Вучићева приватна опозиција као и његови „независни“ аналитичари. Методе које користе превазишле су све норме нормалног понашања и директно су усмерене на беспоштедно и неаргументовано компромитовање свих које виде као проблем за рејтинг владајуће партије. Притом ни Александар Вучић ни његови „опозиционари“ и „аналитичари“ не узимају у обзир какву штету наносе угледу Србије и посебно српско-руским односима таквим деловањем. Они раде на потпуном дезинформисању јавности, вешто манипулишући медијима које држе под контролом. У томе предњаче службени гласник СНС –Информер, као и Митровићев Пинк, који су ријалитизовали целу Србију. Својом политиком Српска напредна странка је у Србији завела владавину анархије, прожету примитивизмом.

Напади на Демократску странку Србије и Српски покрет Двери су посебно учестали после потписивања договора о сарадњи са Путиновом странком Јединствена Русија. Овим договором су ДСС и Двери дефинисале заједничко деловање са Јединственом Русијом по питањима која су од суштинксе важности за нашу земљу, а то су захтеви да се о сарадњи са НАТО коју српска власт спроводи противно вољи народа, грађани изјасне на референдуму, да заједнички делујемо на очувању Косова и Метохије у саставу Србије, да јачамо економксе, културне и политичке везе између Србије и Русије. То су све теме од државног и националног интереса за Србију.

Управо то је био разлог да Вучићева приватна опозиција, чије досадашње деловање је народ подржао на нивоу статистичке грешке, изнесе увредљиве и срамне оптужбе на рачун ДСС и Двери.

На једном приватном руском сајту са помпезним називом, објављен је текст на руском језику у коме су потписани Мирослав Паровић и Владан Глишић и измишљени политички аналитичар, где су изнете увреде и лажи на рачун Двери и њихових чланова са насловом „Тројанска кобила“ посебно увредљивом према професорки Јасмини Вујић. Ту вест и наслов су затом преузели медији под контролом СНС, првенствено Информер, тврдећи да „један од најутицајнијих и најпосећенијих портала руске федералне новинске агенције „риафан.ру“ објавио је текст у коме директно оптужује високе функционере Двери да су део америчког пројекта“, додајући и следеће слободно запажање новинара: „ У Руској Федерацији се верује да је ова Агенција под директном контролом Путинових најближих сарадника, па је текст изазвао сумње у истинитост руске подршке Патриотском блоку (ДСС и Двери).

По логици новинара (дез)Информера, поменути портал је значајнији и од Итар-Тасса а „Путинови најближи сарадници“ на њему износе сумње после потписаног договора о сарадњи између Јединствене Русије и ДСС-Двери.

Након поменуте манипулације и корумпирања српско-рускох односа зарад сопствених амбициозних планова (што Трећој Србији није први пут), званичне државне структуре РФ су се огласиле тим поводом. Директор Руског института за стратешка истраживања (РИСИ) Леонид Решетњиков у отвореном писму медијима, појаснио је о чему је реч: „ Једна псеудопатриотска странка из Војводине (чији назив нећемо навести, да јој не бисмо стварали рекламу) створила је следећи систем да би оцрнила друге странке патриотске оријентације: у руским медијима се објављује интервју неких ‘политиколога’, који дају непроверене, а понекад и отворено лажне информације о фаворитима изборне трке у Србији – Српској радикалној странци, Дверима и ДСС, а затим се тај интервју објављује на српском језику и сервира се као званичан став руског руководства“. У наставку свог обраћања он подвлачи: „ Непознати науци ‘руски политиколози из Београда’ нису самосталне фигуре, већ инструмент црног пи-ара. Друго, желео бих да позовем на исто и српске медије и јавност: не узимајте здраво за готово инсинуације разних превараната па макар и биле објављене у руској штампи. Њихове речи никако не одражавају ни став руских медија, ни став руског руководства“.

Српски медији који преносе овакве „вести“понашају се непрофесионално и стављајући се у службу политике која не познаје одговорност. Најмање што могу да ураде после свега је да известе јавност о овој превари и да пренесу у целости текст генерала Решетњикова, као и да се извину за сопствену неодговорност. Што се тиче Александра Вучића и његове приватне опозиције, најбољи суд о њиховом раду ће дати грађани Србије на предстојећим изборима.

Драгана Трифковић,

члан Председништва ДСС

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Мирослав Паровић

Ево још сведочанстава о раним радовима Јасмине Вујић, америчког агента и власнице Бошка Обрадовића, председника Двери...
Nikola Aleksić: "Проф. др Јасмина Вујић је бескрупулозно покрала Еколошки покрет Новог Сада 2001. године. Дошла је у СРЈ на шестомесечни ,,годишњи,, одмор, преписала Прво обавештење Еко-конференције о заштити животне средине градова и приградских насеља (украла би нам и име традиционалне научне манифестације да име Еко-конференције нисам законом заштитио), издејствовала покровитељство Владе (Коштунице), благослов од патријарха Павла и заказала ,,своју,, конференцију. Конференција обухвата 15 различитих области живота у урбаним срединама (ваздух, вода, земљиште, биосфера...) и одржала је у исто време када је одржана и Еко-конференција у Новом Саду. Ми смо штампали тематски зборник са приспелим радовима (111), а њен услов је био да се радови аутора приложе на ЦД-у. Аутори, привучени покровитељством и благословом ,,њене,, конференције, су јој послали радове о стању животне средине у Србији после бомбардовања 1999. године. Она их је покупила и однела свом налогодавцу у САД после завршетка свог шестомесечног ,,годишњег,, одмора. Нађите ми земљу на свету где су годишњи одмори шест месеци и ја ћу се извинити овој дами која не ради у интересу ове земље и народа! Свако има право на своју заблуду и право да буде преварен, али када му се предоче докази или сведочење људи од интегритета, а себе сматрам таквим, онда је он обична будала ако дозволи да буде преварен."

Мирослав Паровић

Баш сам се сит исмејао данашњем покушају Двери да смоквиним листом покрију голотињу. Господо потпуно је неважно да ли је неку информацију пренео приватни или неки други портал из Русије, већ је важна истинитост исте. То је посебно важно имајући у виду да су се и саме Двери хвалиле одређееним похвалама које су долазиле са рускох приватних портала и тада им то није било мешање у изборни проце у Србији. Но, најважније је рећи истину, а то је да је Јасмина Вујић амерички агент нуклеарне безбедносне агенције и то сама жена каже и то јој стоји у биографији. Друго, та жена је буквално купила Бошка Обрадовића и одређује му сваки аспект живота од фризуре, одела, организације, политичких тема и сл. Све то је јасмина поштено платила америчким доларима и до сада су Двери-ДСС потрошили преко милион евра на кампању...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Што волим кад овај вршачки констернирани ђилкош сведочи из првог лица "рече ми један чоек да му реко неки чоек да је видео чоека да говори о неком чоеку!"

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(07-04-2016, 02:44 PM)регул Пише:  Што волим кад овај вршачки констернирани ђилкош сведочи из првог лица "рече ми један чоек да му реко неки чоек да је видео чоека да говори о неком чоеку!"

Samo prenosim informacije od osnivača Dveri Miroslava Parovića i Vladana Glišića koji itekako znaju šta se sada dešava sa dverima i zašto su im baš Dveri oborile listu za izbore iako im je prvo RIK prihvatio pa nakon prigovora Dveri odbio listu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-04-2016, 03:04 PM)Mekenzi Пише:  
(07-04-2016, 02:44 PM)регул Пише:  Што волим кад овај вршачки констернирани ђилкош сведочи из првог лица "рече ми један чоек да му реко неки чоек да је видео чоека да говори о неком чоеку!"

Samo prenosim informacije od osnivača Dveri Miroslava Parovića i Vladana Glišića koji itekako znaju šta se sada dešava sa dverima i zašto su im baš Dveri oborile listu za izbore iako im je prvo RIK prihvatio pa nakon prigovora Dveri odbio listu.

Дај не сери...ко је Паровић?Човек који се продао зарад мало власти!Глишић?Па они ће имати гласова колико имају чланова фамилије под условом да сви гласају!!!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

OK. slazem se sa tim.

Medjutim ako je tako, zašto su im dveri oborile regularnu listu koju su predali?? Svako ko skupi 10000 potpisa ima pravo da izadje na izbore makar za njih glasala najuza rodbina.

Uostalom Parivic i Glišić su zajedno sa Boškom osnovali dveri. Kada su namirisali novac jedni iz Amerike drugi iz grada Novog Sada tada su se razišli.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ајде иди смарај Владимира, досадан си.
Одговори

Напади на Јасмину Вујић је доказ каква нам је "елита" кроз векове. То смо ми Срби са нашом елитом. Наша "елита" је увек била љубоморна на образованије, отменије "Србе странце". Они не могу да признају да постоје људи који су изнад њих а нису образовање стекли купљеним дипломама, рођачким и кумовским везама, да су завршавали универзитете без везе и гурања. Они наше" Србе странце" мрзе, презиру, па ако не могу да их отерају, облате, следећи корак је прогон. Наша "елита" не дозовољава нешто ново, другачије схватање, нове идеје, а нарочито Српкињи са биографијом какву има Јасмина Вујић да се уздигне изнад просека. Наравно, ту су сплетке, клеветања, зато нам положаје заузимају људи без икакве вредности, кукавице и неспособњаквићи. Тако нам је кроз историју која је склепана од митова. Погледајте биографије људи који нападају Јасмину Вујић и видећете да у нормалним државама не би били ни чистачи клозета у јавним клоњама да нема политике, демоктратије парламентарне где чобани руља без грама мозга одлучује о судбини.Свим нашим Србима "странцима"који су успели ван земље, следила су тапшања по раменима, али кад желе да уђу у политику и помогну земљи бивају шиканирали, оклеветани, прогоњени итд. Не може се нико уздигнути ко није у том кругу зачараном који нас уништава векове. Није Јасмина доктор нити Тесла геније јер они немају титуле почасних грађана градова Србије као што имају наши политичари а нити наше дипломе, јелте нису оцењени од "наших елита"!
Одговори

(07-04-2016, 12:16 PM)Mekenzi Пише:  Мирослав Паровић

Ево још сведочанстава о раним радовима Јасмине Вујић, америчког агента и власнице Бошка Обрадовића, председника Двери...
Nikola Aleksić: "Проф. др Јасмина Вујић је бескрупулозно покрала Еколошки покрет Новог Сада 2001. године. Дошла је у СРЈ на шестомесечни ,,годишњи,, одмор, преписала Прво обавештење Еко-конференције о заштити животне средине градова и приградских насеља (украла би нам и име традиционалне научне манифестације да име Еко-конференције нисам законом заштитио), издејствовала покровитељство Владе (Коштунице), благослов од патријарха Павла и заказала ,,своју,, конференцију. Конференција обухвата 15 различитих области живота у урбаним срединама (ваздух, вода, земљиште, биосфера...) и одржала је у исто време када је одржана и Еко-конференција у Новом Саду. Ми смо штампали тематски зборник са приспелим радовима (111), а њен услов је био да се радови аутора приложе на ЦД-у. Аутори, привучени покровитељством и благословом ,,њене,, конференције, су јој послали радове о стању животне средине у Србији после бомбардовања 1999. године. Она их је покупила и однела свом налогодавцу у САД после завршетка свог шестомесечног ,,годишњег,, одмора. Нађите ми земљу на свету где су годишњи одмори шест месеци и ја ћу се извинити овој дами која не ради у интересу ове земље и народа! Свако има право на своју заблуду и право да буде преварен, али када му се предоче докази или сведочење људи од интегритета, а себе сматрам таквим, онда је он обична будала ако дозволи да буде преварен."

Мирослав Паровић

Баш сам се сит исмејао данашњем покушају Двери да смоквиним листом покрију голотињу. Господо потпуно је неважно да ли је неку информацију пренео приватни или неки други портал из Русије, већ је важна истинитост исте. То је посебно важно имајући у виду да су се и саме Двери хвалиле одређееним похвалама које су долазиле са рускох приватних портала и тада им то није било мешање у изборни проце у Србији. Но, најважније је рећи истину, а то је да је Јасмина Вујић амерички агент нуклеарне безбедносне агенције и то сама жена каже и то јој стоји у биографији. Друго, та жена је буквално купила Бошка Обрадовића и одређује му сваки аспект живота од фризуре, одела, организације, политичких тема и сл. Све то је јасмина поштено платила америчким доларима и до сада су Двери-ДСС потрошили преко милион евра на кампању...
Што се тиче овога за шест месеци, Јасмина је професор једносеместралног испита. А један семестар траје шест месеци. Тако је 6 месеци тамо, а 6 овде. И сада је тако, отишла је недавно, а Коста Чавошки је преузео место председника Савета.
Што се тиче Јасминине изјаве, видео си тачан превод.
Оно за ублажавање или мењање реторике, то Савет од њих тражи, па и ја дакле. Реторика је била анахрона, неприлагођена политици у данашње време. То је гурала она екипа што се одвојила. Са том реториком може се рачунати само на неколико процената гласова. Иначе ја увек тражим да се још промени.
Што се тиче овога другог, не знам шта да ти кажем, јер не износиш доказе. Тако можеш рећи било шта за било кога. Једино ти могу рећи да Двери нису виделе тај милион долара. Подсетићу те да је у прошлој кампањи СНС уложио 4 милиона евра, СПС милион, а Двери 100.000. Сада би требало да је мало бољи однос, али, они су и даље у огромној предности. И без бесплатних минута на ТВ...
Одговори

То што Паровић прича против ње само доприноси њеном угледу, треба да јој буде плус, још да ју Шешељ нападне и то је то . . .
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним