06-04-2016, 05:52 PM
Пре пар дана био је постављен чланак о др Јасмини Вујић. Ево одговора:
http://www.pogledi.rs/dveri-ako-je-jasmi...jlo-pupin/
http://www.pogledi.rs/dveri-ako-je-jasmi...jlo-pupin/
(07-04-2016, 02:44 PM)регул Пише: Што волим кад овај вршачки констернирани ђилкош сведочи из првог лица "рече ми један чоек да му реко неки чоек да је видео чоека да говори о неком чоеку!"
(07-04-2016, 03:04 PM)Mekenzi Пише:(07-04-2016, 02:44 PM)регул Пише: Што волим кад овај вршачки констернирани ђилкош сведочи из првог лица "рече ми један чоек да му реко неки чоек да је видео чоека да говори о неком чоеку!"
Samo prenosim informacije od osnivača Dveri Miroslava Parovića i Vladana Glišića koji itekako znaju šta se sada dešava sa dverima i zašto su im baš Dveri oborile listu za izbore iako im je prvo RIK prihvatio pa nakon prigovora Dveri odbio listu.
(07-04-2016, 12:16 PM)Mekenzi Пише: Мирослав ПаровићШто се тиче овога за шест месеци, Јасмина је професор једносеместралног испита. А један семестар траје шест месеци. Тако је 6 месеци тамо, а 6 овде. И сада је тако, отишла је недавно, а Коста Чавошки је преузео место председника Савета.
Ево још сведочанстава о раним радовима Јасмине Вујић, америчког агента и власнице Бошка Обрадовића, председника Двери...
Nikola Aleksić: "Проф. др Јасмина Вујић је бескрупулозно покрала Еколошки покрет Новог Сада 2001. године. Дошла је у СРЈ на шестомесечни ,,годишњи,, одмор, преписала Прво обавештење Еко-конференције о заштити животне средине градова и приградских насеља (украла би нам и име традиционалне научне манифестације да име Еко-конференције нисам законом заштитио), издејствовала покровитељство Владе (Коштунице), благослов од патријарха Павла и заказала ,,своју,, конференцију. Конференција обухвата 15 различитих области живота у урбаним срединама (ваздух, вода, земљиште, биосфера...) и одржала је у исто време када је одржана и Еко-конференција у Новом Саду. Ми смо штампали тематски зборник са приспелим радовима (111), а њен услов је био да се радови аутора приложе на ЦД-у. Аутори, привучени покровитељством и благословом ,,њене,, конференције, су јој послали радове о стању животне средине у Србији после бомбардовања 1999. године. Она их је покупила и однела свом налогодавцу у САД после завршетка свог шестомесечног ,,годишњег,, одмора. Нађите ми земљу на свету где су годишњи одмори шест месеци и ја ћу се извинити овој дами која не ради у интересу ове земље и народа! Свако има право на своју заблуду и право да буде преварен, али када му се предоче докази или сведочење људи од интегритета, а себе сматрам таквим, онда је он обична будала ако дозволи да буде преварен."
Мирослав Паровић
Баш сам се сит исмејао данашњем покушају Двери да смоквиним листом покрију голотињу. Господо потпуно је неважно да ли је неку информацију пренео приватни или неки други портал из Русије, већ је важна истинитост исте. То је посебно важно имајући у виду да су се и саме Двери хвалиле одређееним похвалама које су долазиле са рускох приватних портала и тада им то није било мешање у изборни проце у Србији. Но, најважније је рећи истину, а то је да је Јасмина Вујић амерички агент нуклеарне безбедносне агенције и то сама жена каже и то јој стоји у биографији. Друго, та жена је буквално купила Бошка Обрадовића и одређује му сваки аспект живота од фризуре, одела, организације, политичких тема и сл. Све то је јасмина поштено платила америчким доларима и до сада су Двери-ДСС потрошили преко милион евра на кампању...