Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

(23-01-2016, 12:26 PM)Mekenzi Пише:  Kada se logujem sa telefona i tableta ne prijavljuje virus.
Ali sa lap topa i kompjutera kada se logujem onda prijavljuje virus...

A imam svuda istu antivirusnu zaštitu

Nešto ne štima....

Пробај са Сонија и Нинтенда па јави, ако неће пробај из кола са навигације, ако неће ни тада пробај из свемира.
Одговори

Samo iphone i americka tenologija...

kineske i japanske sklopocije ne koristim

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Попни се на Вршачки брег,можда тамо и нешто и ухватиш!Какав си контраш,срушићеш и Вршачку кулу.

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Vršačku kula ne moze da se sruši, sad su nazadnjaci napravli neko utvrđenje, sad imaju neke muzjeske postavke unutra ulaz 100 din. Da se tetkice koje sede ispred kule finansiraju.

Već živim u naselju breg.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Молила бих некога да ми објасни како да променим лозинку. Покушавала сам неколико пута али ми увек пријављује исту грешку мада је ја не чиним. Дакле, ставим једно велико слово, један број, остало су мала слова и све укупно има више од шест карактера како је и прописано.

У чему је проблем, почињем тихо патити.

Хвала унапред!

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

(19-04-2016, 12:58 AM)Маша Пише:  Молила бих некога да ми објасни како да променим лозинку. Покушавала сам неколико пута али ми увек пријављује исту грешку мада је ја не чиним. Дакле, ставим једно велико слово, један број, остало су мала слова и све укупно има више од шест карактера како је и прописано.

Хвала унапред!

Када сам ја имао проблем ја сам се обратио Милосаву Самарџићу на ПП и он ми је средио пасворт !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(19-04-2016, 12:58 AM)Маша Пише:  Молила бих некога да ми објасни како да променим лозинку. Покушавала сам неколико пута али ми увек пријављује исту грешку мада је ја не чиним. Дакле, ставим једно велико слово, један број, остало су мала слова и све укупно има више од шест карактера како је и прописано.

Хвала унапред!

То може да ти реши сваки админ,али они изгледа знају само да бришу постове.хихихи

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Хвала унапред!
Машо, лозинка треба да има и мање од 15 карактера.

Каква грешка ти се пријављује? На панелу делује да је све ок.
Одговори

Јел нормално да се сваки дан малтене региструју нови чланови који ништа не пишу?

И зашто је банован Мекензијев другар "Некобитан"?
Истина на сунце!!! Кез
Нема цензуре!! Кез Креза

И јел то Владимир опет направио нови налог? Кидање
Одговори

Направио га је Мекензи. Исте су ип адресе, плус није се потрудио ни презиме да промени у називу обе е-маил адресе.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Да га нема требало би га измислити Smile
Одговори

(20-04-2016, 08:48 PM)Николај Пише:  Направио га је Мекензи.

Нисмо ни сумњали Кидање

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Што толико бришете поруке, која је поента тога?
Одговори

Што је Ковач банован?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним