Поруке: 9,119
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Samo iphone i americka tenologija...
kineske i japanske sklopocije ne koristim
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Попни се на Вршачки брег,можда тамо и нешто и ухватиш!Какав си контраш,срушићеш и Вршачку кулу.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,119
Теме: 234
Углед:
373
Vršačku kula ne moze da se sruši, sad su nazadnjaci napravli neko utvrđenje, sad imaju neke muzjeske postavke unutra ulaz 100 din. Da se tetkice koje sede ispred kule finansiraju.
Već živim u naselju breg.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 99
Теме: 7
Придружен: Nov 2015
Углед:
19
Молила бих некога да ми објасни како да променим лозинку. Покушавала сам неколико пута али ми увек пријављује исту грешку мада је ја не чиним. Дакле, ставим једно велико слово, један број, остало су мала слова и све укупно има више од шест карактера како је и прописано.
У чему је проблем, почињем тихо патити.
Хвала унапред!
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
(19-04-2016, 12:58 AM)Маша Пише: Молила бих некога да ми објасни како да променим лозинку. Покушавала сам неколико пута али ми увек пријављује исту грешку мада је ја не чиним. Дакле, ставим једно велико слово, један број, остало су мала слова и све укупно има више од шест карактера како је и прописано.
Хвала унапред!
Када сам ја имао проблем ја сам се обратио Милосаву Самарџићу на ПП и он ми је средио пасворт !
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(19-04-2016, 12:58 AM)Маша Пише: Молила бих некога да ми објасни како да променим лозинку. Покушавала сам неколико пута али ми увек пријављује исту грешку мада је ја не чиним. Дакле, ставим једно велико слово, један број, остало су мала слова и све укупно има више од шест карактера како је и прописано.
Хвала унапред!
То може да ти реши сваки админ,али они изгледа знају само да бришу постове.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Направио га је Мекензи. Исте су ип адресе, плус није се потрудио ни презиме да промени у називу обе е-маил адресе.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(20-04-2016, 08:48 PM)Николај Пише: Направио га је Мекензи.
Нисмо ни сумњали
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Што толико бришете поруке, која је поента тога?