Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

(19-04-2016, 07:25 PM)Chicot Пише:  Машо, лозинка треба да има и мање од 15 карактера.

[Слика: 3681966919.gif]

Цитат:Каква грешка ти се пријављује? На панелу делује да је све ок.

Пре свега хвала за лозинку, не мењам је. [Слика: 623111.gif]

До сада сам уредно добијала лозинке које сам копирала и постављала у одређено поље. Када сам у мом профилу хтела да променим лозинку да бих је лакше запамтила тада је настајао проблем како сам горе описала.

Да не дужим више, лозинка је ту.

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

(22-04-2016, 02:35 PM)Маша Пише:  До сада сам уредно добијала лозинке које сам копирала и постављала у одређено поље.

Треба избегавати прекопирање лозинки, јер програм их некад не препозна. Најбоље је директно укуцати у поље.
Одговори

Хм, то нисам знала и могуће да је то правило проблем а намерно сам копирала да не бих погрешила у прекуцавању.

Хвала вам.

Одговори

(21-04-2016, 12:59 AM)Павле Пише:  Што толико бришете поруке, која је поента тога?
Неке теме су толико затрпане подбадањима, завитлавањима, троловањем и офтопицима да су постале нечитљиве.
Да се разумемо, избегавамо те мере, докле год се са тиме не оде у крајност.
Одговори

(21-04-2016, 08:14 PM)Романија Пише:  Што је Ковач банован?
Ковач је направио озбиљан прекршај. Указано му је на грешку и на последице и понуђено да му је да промени плочу. Нажалост, није прихватио и наставио је по старом.
Одговори

(22-04-2016, 02:35 PM)Маша Пише:  Пре свега хвала за лозинку, не мењам је.
Нема на чему. Ту смо да помогнемо.
Одговори

Kad hoću nešto da postujem sa slikom ne pojavljuje mi se u traci iznad prozora oni kvadratići za sliku ,video,citat itd.Ne razumem u čemu je problem?(Ovo sam kopi paste img sa druge slike ta sam postavio)

[Слика: Bez_naslova1.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(07-05-2016, 04:27 PM)регул Пише:  Kad hoću nešto da postujem sa slikom ne pojavljuje mi se u traci iznad prozora oni kvadratići za sliku ,video,citat itd.Ne razumem u čemu je problem?(Ovo sam kopi paste img sa druge slike ta sam postavio)

Надам се да ми администрација неће замерити што одговарам. У питању је опција BBC кодови, и могуће је да се на профилу може чекирати и ставити у функцију када ће се појавити иконице изнад поља за текст које се сада не виде, односно нису укључене. Важно је и то да ли је од почетка тако.

Ако нисам у праву извињавам се унапред.

Одговори

Преко чега је сад најбоље да се каче слике на форум?
Одговори

Ја идем преко овога:

http://postimage.org/

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

http://tinypic.com/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Хвала обојици.
Одговори

Може ли шта да се уради са тзв. смајлијима. Да се набаци покоја Брада, Шубара, капа са кићанком од 9 реса (често се назива и Личка капа) и сл.
Одговори

[Слика: 3681019710.gif] [Слика: 2767525781.gif] [Слика: 797316526.gif] [Слика: 1669542607.gif] [Слика: svi.gif] [Слика: Cedomir.gif] [Слика: s_w.gif][Слика: sm1.gif] [Слика: sm36.gif]

Хвала на стрпљењу [Слика: Laie_99.gif]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним