Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Провокатор Шумадинац га убио у појам. Smile
Одговори

Нема више ни Шумадинца Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Он је сам себе убио у појам.
Одговори

(12-08-2015, 11:29 AM)Павле Пише:  Он је сам себе убио у појам.

Омладинац......само те посматрам! Љутко

(12-08-2015, 11:27 AM)Громовник Пише:  Нема више ни Шумадинца Smile

Ма ту је негде....у позадини.Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Људи вратиа се Шиме!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Nekada, dok sns nije došla na vlast forum vrveo od tema, ljudi, svaki dan nove teme, svaki dan desetina komentara. Bili su tu milutin, kosta, njegovan, milan, miša, ulta nacionalista i mnogi drugi...

Razne teme su pokretane. Svaka tema je imala minimum 3-4 stranice.

Danas jedva 5-6 forumaša..

Zavladala apatija u narodu, pa se prenelo na forum. Ne vide ljudi zašta da se bore

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-08-2015, 08:37 PM)Mekenzi Пише:  Danas jedva 5-6 forumaša..

Али зато пуно пратиоца....хихихи

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Мали офтопик:

Израз ,,форумаш" сам својевремено први пут видио на хрватским форумима. На српским се користила ријеч форумовац. Данас је изгледа хрватска ријеч завладала и на српском интернету.
Одговори

Лето је. Нормалније је да људи лети проводе мање времена поред компа.
Одмори су, сви беже у викендице и на купање...
Одговори

(17-08-2015, 11:31 AM)Ђуро Пише:  

Мали офтопик:

Израз ,,форумаш" сам својевремено први пут видио на хрватским форумима. На српским се користила ријеч форумовац. Данас је изгледа хрватска ријеч завладала и на српском интернету.

То је латинска реч како год окренеш.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(08-08-2015, 06:51 PM)ЛукаЛоко Пише:  Сваки пут када у последњим временима долазим на сајт, јави се прозорчић који обавештава да има на сајту један вирус или штетан програм: http://adahb.org/elements/...
Да ли се само мени то догађа?
Пошто су нам се јављали и други посетиоци, са истим питање, обратили смо се прво фирми која нам одржава сајт, а онда и фирми на чијем смо серверу.
Први нису могли да нађу вирус, а други пишу:

Poštovani/a NIP Pogledi,

koliko smo videli nema nikakvog virusa. Pre svega, administrator sajta mora o tome da brine, ali kako ni on nije nasao virus onda je sve u redu. Ono sto je moguce je to da je antivirus koji koristite Avast je malo osetljiviji i da pravi laznu uzbunu.

Dobar metod provere mozete uraditi i sami tako sto odete na

https://www.virustotal.com/

i pod stavkom URL unesete ww.pogledi.rs

40 antivirus engina proveti prvu stranu i da izvestaj Vas sajt nije po njima zarazen

S poštovanjem,

BeotelNet Hosting Team
BeotelNet ISP
Одговори

Сваки пут када одем на сајт погледа антивирус ми пријави неки опасан вирус на сајту погледа. Молим уреднике да се то погледа и да се отклони ако постоји неки вирус на сајту погледа.
Одговори

Ево баш изнад сам написао објашњење за то.
Одговори

Ви којима то избацује имате вирус у компјутеру. Ја имам Аваст и не избацује ми ништа.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним