Поруке: 5,779
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Јел то због лакше контроле или је по среди нека већа ујдурма?
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
364
Е ако је то у питању,онда могу да кажем да ми је лепше пиво на селу него Београд на води!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,804
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
165
Видим почела су да царују будаласта брисања!Ако смета кажите,није проблем да одем уопште,нисам ни мајмун ни балавац да се неко иживљава и доказује на овај начин!!!!!Не треба да ми објашњавате шта је било лоше у посту,јер немате шта објаснити!Мислим да претерујете са тим тупавим тренирањем строгоће!Понављам ако смета моје "добацивање" бришите профил слободно, "ја ћу и даље да држим час".
У славу предака, на понос потомака!!!
http://cojstvo.rs/
Углед:
364
Па мене бришу већ недељу дана,ал' штаћ'ш!
Поруке: 8,713
Теме: 230
Углед:
365
Sta se bunite ovo je prvi put u istoriji..Stigle po ugledu na picoustog reforme i na poglede...
Zamislite kad dodje privatizacija pogleda kao zelezare..
Koja su tuga ovi botovi s pogleda po ugledu na sns kolege..
E Samardzicu, Samardzicu sta ti uradise od foruma...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-04-2015, 12:39 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
Не сери!
Регуле...
Овај лицјемерни смрад од Кизе је у свакој писанији плакао и срао како нема реда на форуму, а сада... Жутаћки менталитет, шта 'ш!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 971
Теме: 18
Углед:
256
За Кизу се сигурно зна да је жут(мада би због тога требао да црвени) и да не воли Вучића(што је логично,оног идиота ни мајка рођена не воли) . . . Све друго што напише је гола зајебанција и троловање . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 7,143
Теме: 39
Углед:
167
Пази сад ово, дискут Хасо (то је онај који тврди да његов надимак 'асо није скраћеница од Хасо, као што је на пример 'усо од Хусо или Ме'о од Мехо, него да је то уствари ацо ма само исписано хрватском гајевицом, у Србском Народу познатијом као USTAŠICA), наиме тај дискут Хасо се бави и тужакањем, па је после његове кукњаве Моделатор обрисао све наше поруке на датој теми!
Међутим!
Нами апсолутно не одговара да губимо време ође чекајући који ће од два Моделатора да надбије!
Из тог разлога МИ напуштамо овај форум до даљег!
Уосталом, Васкрс долази!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 85
Теме: 22
Углед:
5
Техничком грешком је остала укључена опција брисања порука и тема.
Сада је то исправљено.
С обзиром да формално није прекршио правилник Ацо неће сносити санкције.
Свим форумашима: свака наредна злоупотреба техничких сметњи овог типа биће строго санкционисана
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
Ма каквих техничких сметњи,
обришеш прву поруку, све си обрисао. То ће се ваљда исправити. То је још од постављања форума, овог побољшаног. Сербство је то урадио има која година, када је све своје па и туђе обрисао. И ја сам једном обрисао када је тема отишла у ништа због дискусије са много-поштованим Даретом.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 08-04-2015, 10:25 PM од
херцеговац.)
Поруке: 585
Теме: 5
Придружен: Feb 2015
Углед:
20
Па тема је отишла у погрешном правцу, било је потребно спасавање.
Сви се ухватили за "србијанце", и наста безсмислени граматичко-национални рат.
Мислио сам да је легално право да аутор избрише тему коју је започео, а не техничка грешка.
Чак сам ту могућност на форуму и прочитао, (вероватно се не бих сетио да пробам сам).
У сваком случају треба оставити могућност брисања поста бар 12 сати, ако човек можда боље размисли.
Извињавамо се!
(Последња измена: 09-04-2015, 12:07 AM од
aco.)
Поруке: 3,234
Теме: 51
Углед:
372
(08-04-2015, 07:47 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Из тог разлога МИ напуштамо овај форум до даљег!
По који пут ове недеље?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!