Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Колико могу да приметим,опет се на пф Православље неке теме бришу,премештају и поново отварају???
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 578
Теме: 5
Придружен: Feb 2015
Углед:
20
Овога пута нисам је обрисао, неко је од администратора, праштај брате из "сестринске" цркве.
Поруке: 87
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
5
Није обрисано ништа, већ су спојене две теме са истим предметом. Не треба нам 10 тема о Артемију, водите рачуна о томе када покрећете нове теме.
Углед:
364
Хвала на одговору!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
364
Пиши бриши.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
За који андрак не могу да пошаљем поруку на теми у четничком покрету,пошаљем поруку текст се не приказује . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Углед:
256
(21-05-2015, 11:10 PM)регул Пише: (21-05-2015, 08:11 PM)Бранке Пише: За који андрак не могу да пошаљем поруку на теми у четничком покрету,пошаљем поруку текст се не приказује . . .
Вероватно те снс ботови прате!Ти си регистровани противник ове владе и прецедника Вучића!Постоји могућност да те трајно блокирају не само на четничком покрету!Поспи се пепелом и напиши две три похвалне о поменутом и све ће бити Окет!
ПС-Отпевај и ти једну на јутубету и бићеш одблокиран.
Сад не богохулим на јединог и величанственог,пу,пу,далеко било . . .

Хтедох мало да поставим дијагнозу једном новопридошлом падобранцу,кад оно цврц . . . избацује послату поруку,али текста у њој нема . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Предлажем-тражим да се поруке 6.личке и поруке везане за њега пребаце у другу тему, јер затрпава тему "М.С. одговара на питања.." и више човјек не може ни питање да постави питање због препуцавања 6.личке.
Исто тако да се бришу поруке у којима форумаши исправљају једни друге у правопису (тако је на Крстарици) јер исто беспотребно затрпава тему.
Хвала, и надам се испуњењу мојих захтјева.
Углед:
256
(22-05-2015, 01:03 PM)Романија Пише: Предлажем-тражим да се поруке 6.личке и поруке везане за њега пребаце у другу тему, јер затрпава тему "М.С. одговара на питања.." и више човјек не може ни питање да постави питање због препуцавања 6.личке.
Исто тако да се бришу поруке у којима форумаши исправљају једни друге у правопису (тако је на Крстарици) јер исто беспотребно затрпава тему.
Хвала, и надам се испуњењу мојих захтјева.
Сад би те исправио због правописа . . . шала мала . . .
Елем,сматрам да дотичног треба уклонити са форума пошто је провокатор . . . Обрисали сте ми давно СНС-овца,који је био сто пута занимљивији цртани лик,а држите ову будалу још увек . . . Није у реду . . .
(„Држава“)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Обрисали су и "Недићевца" који није ни приближно вређао четнике, као што овај смећар ради...
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Недићевцу је свака друга реч била гибаничари и терористи.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
И шта се разликује од овог?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!