Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Колико могу да приметим,опет се на пф Православље неке теме бришу,премештају и поново отварају???Пилот

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Овога пута нисам је обрисао, неко је од администратора, праштај брате из "сестринске" цркве.
Одговори

Није обрисано ништа, већ су спојене две теме са истим предметом. Не треба нам 10 тема о Артемију, водите рачуна о томе када покрећете нове теме.
Одговори

Хвала на одговору!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Примљено, хвала!
Одговори

Пиши бриши.

Одговори

За који андрак не могу да пошаљем поруку на теми у четничком покрету,пошаљем поруку текст се не приказује . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(21-05-2015, 08:11 PM)Бранке Пише:  За који андрак не могу да пошаљем поруку на теми у четничком покрету,пошаљем поруку текст се не приказује . . .

Вероватно те снс ботови прате!Ти си регистровани противник ове владе и прецедника Вучића!Постоји могућност да те трајно блокирају не само на четничком покрету!Поспи се пепелом и напиши две три похвалне о поменутом и све ће бити Окет!Јок

ПС-Отпевај и ти једну на јутубету и бићеш одблокиран.

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(21-05-2015, 11:10 PM)регул Пише:  
(21-05-2015, 08:11 PM)Бранке Пише:  За који андрак не могу да пошаљем поруку на теми у четничком покрету,пошаљем поруку текст се не приказује . . .

Вероватно те снс ботови прате!Ти си регистровани противник ове владе и прецедника Вучића!Постоји могућност да те трајно блокирају не само на четничком покрету!Поспи се пепелом и напиши две три похвалне о поменутом и све ће бити Окет!Јок

ПС-Отпевај и ти једну на јутубету и бићеш одблокиран.

Сад не богохулим на јединог и величанственог,пу,пу,далеко било . . . Јок
Хтедох мало да поставим дијагнозу једном новопридошлом падобранцу,кад оно цврц . . . избацује послату поруку,али текста у њој нема . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Предлажем-тражим да се поруке 6.личке и поруке везане за њега пребаце у другу тему, јер затрпава тему "М.С. одговара на питања.." и више човјек не може ни питање да постави питање због препуцавања 6.личке.
Исто тако да се бришу поруке у којима форумаши исправљају једни друге у правопису (тако је на Крстарици) јер исто беспотребно затрпава тему.
Хвала, и надам се испуњењу мојих захтјева.
Одговори

(22-05-2015, 01:03 PM)Романија Пише:  Предлажем-тражим да се поруке 6.личке и поруке везане за њега пребаце у другу тему, јер затрпава тему "М.С. одговара на питања.." и више човјек не може ни питање да постави питање због препуцавања 6.личке.
Исто тако да се бришу поруке у којима форумаши исправљају једни друге у правопису (тако је на Крстарици) јер исто беспотребно затрпава тему.
Хвала, и надам се испуњењу мојих захтјева.

Сад би те исправио због правописа . . . шала мала . . . Smile

Елем,сматрам да дотичног треба уклонити са форума пошто је провокатор . . . Обрисали сте ми давно СНС-овца,који је био сто пута занимљивији цртани лик,а држите ову будалу још увек . . . Није у реду . . .

(„Држава“)

Одговори

Обрисали су и "Недићевца" који није ни приближно вређао четнике, као што овај смећар ради...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Недићевцу је свака друга реч била гибаничари и терористи.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

И шта се разликује од овог?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним