Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Доле влада!
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Најбоље да укинете и Политику, јер препуцавање о Шешељу, Вучићу итд. не води ничему. А да се може говорити само о свјетској политици у потфоруму Cвет. Такође препоручујем укидање свих тема које се односе на некакво уједињење наше и латинске цркве.
Поруке: 9,119
Теме: 234
Углед:
373
Samardziću oglasi se zvaničnom izjavom kao urednik ovog foruma povodom cenzure koja se sprovodi na forumu monarhija, od strane Adiminstratora ili bot-ova.
Inače ovo nisam očekivao da se forumi zaključavaju zbog sukoba mišljenja.
Inače ovo je mali forum gde dolazi max 50 ljudi od toga dnevno 5-10 ostavi komentar.
Zamilsite da vodite forum gde je dnevna posećenost više hiljada i gde se dnevno ostave 100-ne komentara.
NEGO
PRAVDA ZA VLADIMIRA IZ NIŠA
ELEM,
OTKLJUČAVAJTE FORUM
SADA,
ODMAH,
TU..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Кизо,+ за пост!
ПРАВДА ЗА ВЛАДИМИРА!!!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 9,119
Теме: 234
Углед:
373
(01-04-2015, 09:06 PM)Домаћин Пише: (01-04-2015, 08:19 PM)Mekenzi Пише: Inače ovo nisam očekivao da se forumi zaključavaju zbog sukoba mišljenja.
Подфорум није закључан због "сукоба мишљења", већ зато што та мишљења појединци не знају да изразе на цивилизован начин.
Ti kao da si pao sa kruške ili nisi bio dugo na forumu ili si umislio da si neki Vođa ovog foruma pa kako ti se okrene ti ga zaključaš. Ili si i ti umislio da si SNS bot, pa mozes da radis sta hoćeš. Ne sviđa mi se tema pa pod ključ.
Elem
Prvo. Ako se sećaš na diskusijama kad su bili kosta, milutin, miša radikal, paja, zahumlje i ostali legendarni članovi tada se 5x žustrija debata vodila. Pa nikada nikome na pamet nije bilo da forum stavi pod ključ
Drugo. Ako neko vređa i izražava se na necivilizovan način tada se on šalje na hlađenje na određeno vreme ako ponovi onda doživotni ban, nestavlja se tema pod ključ.
I pod Tri
Mogao bi vlasik i gl. urednik pogleda Miloslav Samardžić da iznese svoje mišljenje po pitanju zatvaranja foruma o "Monarhija".
P.S.
Otključavanje foruma,
ODMAH,
SADA,
TU.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Мислим да овом форуму фали само мало правила код нових чланова. Морао би бити одређен број постова потребан да се отвори тема као и време проведено на форуму, такође лимитирати дневни број постова нових чланова. Овде се свако региструје и почне да прави русвај по форуму чим се региструје. Част изузецима, али углавном је тако.
(Последња измена: 01-04-2015, 10:46 PM од
Павле.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
6. октобар!
Принудна управа!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(01-04-2015, 10:45 PM)Павле Пише: Мислим да овом форуму фали само мало правила код нових чланова. Морао би бити одређен број постова потребан да се отвори тема као и време проведено на форуму, такође лимитирати дневни број постова нових чланова. Овде се свако региструје и почне да прави русвај по форуму чим се региструје. Част изузецима, али углавном је тако.
Ако је сам форум почивао на неким демократским принципима(за разлику од многих),не разумем ово тренутно тренирање строгоће . . .
Мишљења се размењују,не можемо се сви слагати око свега,а нешто нисам видео да је неко неком баш мајку мајчину због његовог става . . .
П.С. На самој насловној пише . . .
Цитат:Ни један коментар неће бити обрисан, без обзира на политички или лични став, уколико буде написан у складу са основним цивилизацијским нормама. Оснивач форума није одговоран за изношење личних ставова посетилаца форума.
. . . А овде су све господа на нивоу . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)