Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Нимбус хоће мученички бан! Smile
Одговори

Нимбус једноставно неће одступити. И то је све.
Одговори

(06-03-2015, 03:18 PM)Домаћин Пише:  Зато што није рекао "оштенио" него је грешком уместо "оженио" написао "ошенио".

Ја мислим да није грешка у питању Баја

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Трава је чудо.
Одговори

(06-03-2015, 04:22 PM)Нимбус Пише:  Нимбус једноставно неће одступити. И то је све.

Blago tebi kad si ubedjen da si centar sveta. Sto mi nije tvoj mozak na raspolaganju bar 15 minuta da se odmorim k'o covek Јок

Одговори

Ја сам се на стари форум регистровао под ћириличним именом па је било проблема са логовањем па ми је администрација променила на латиницу. Кад сам се регистровао на новом ставио сам латиницу. Ако није проблем, пошто видим да може да се мења хтео бих и ја да се пребаци у ћирилицу са великом почетним словом.

Ако може, ако не...није шећер у воду! Smile
Одговори

Ма може свеБаја

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Захваљујем!
Одговори

Видим да је могуће конвертовање корисничког имена преко администратора у ћирилицу, па бих и ја замолио да пребаците моје у Ројалист.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Хвала.

MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Кренула помама за ћирилицом! Јок

Одговори

हरण टोकावर संभोग
Одговори

Може ли, администратори, да буде обрисана тема коју сам ја поставио на подфоруму свет ИНТЕРНЕТ БРУЈИ О ПУТИНОВОЈ СМРТИ? Јбг. насео сам на писање неких медија, Телеграфа, Форбса и осталих, а испало је да је, срећом, човек жив и здрав.

Одговори

Само обриши прву поруку на тој теми. И биће и тема избрисана.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним