Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Као по обичају
Админи те лажу, Самарџићу. Ако не знају шта је с темом, не треба ни да буду админи.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 17,101
Теме: 633
Углед:
1,911
Ма не лажу, него има нека зврчка. Погледај ону тему ''Питајте Самарџића...'' Број читања је одједном спао на 0, тј. некако је поништен, па је поново почело бројање. То се десило на још неким темама, а и још неке су нестале.
Углед:
372
15 година пишем по различитим форумима, и први пут да чујем да теме могу да нестану без трага. Сигурно да постоји зврчка, ту нема сумње, а претпостављам да је у питању зврчка да неко од администратора по администраторским подешавањима чачка нешто што не би требало, па нехотице "ресетује" бројаче...
Баш се питам како не нестане нека тема из Четничког покрета (недај Боже

). Да се ово први пут дешава, да нестане "врућа" тема са форума, па и да поверујем админима. Овако, централа може да погреши једном, али не сто пута...
На крају ће да призна тај што је обрисао да је то и урадио, као што се већ дешавало, кад је такође "нестала без трага" она тема о исламу, док је херцеговац био админ.
(Последња измена: 16-06-2014, 05:36 PM од
Громовник.)
Углед:
372
(16-06-2014, 05:52 PM)Милослав Самарџић Пише: Е онда је то то, волим ја да чачкам на админ табли. 
Значи ипак не нестају теме "саме од себе"?
(16-06-2014, 05:52 PM)Милослав Самарџић Пише: А шта је ту било вруће, то је само фудбал?
Отворите поново.
Нимбус је без икаквог разлога почео да прозива Горана само зато што је крајишник...
А с обзиром да смо већ стигли до 5-6 стране на теми, једино ако је неко луд па да отвара поново
Углед:
1,911
Делује ми уверљиво то о чачкању...
Поруке: 1,318
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
534
Мало размишљање, са идејом у `бекраунду` "ко не иде напред, иде назад".
Елем, чини ми се да бисте требали увести неке новине/корекције.
- Насловну страну интензивирајте. Више текстова, како би увек били актуелни.
- Требали би раздвојити "политику" од "личног става".
- Ту додати још нешто... Није лоше што неки други раде - да једноставно поставе насловне стране дневних новина од неког значајног датума.
- Можда "радикално" али размислите. Увести рубрику "супротна мишљења".
- Омогућити коментарисање на тој првој страни.
Овако, како ми се чини, сајт ће постати убуђало место за малу групу људи који се пре или касније посвађају међу собом.
Супротно, борба са непријатељима и дибидуз-неистомишљеницима оштри ум и јача тело.
Углед:
1,911
Хвала на сугестијама!
Свакао су на месту, само је питање наших могућности.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Модерација нека види да Влада и Киза смање оне сликетине да се може и преко мобилног приступити форуму када је веза слабија.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Да ли то неко хакује Форум Погледа или Громовник има неке привилигије код админа? У подфоруму Монархија, где смо водили дискусију о Краљу Петру Другом, најпре ми се два пута појавио исти пост, а затим изгледа као да сам постовао, међутим мог одговора Громовнику нигде нема?!
И уопште, врло је интригантан начин корисника "Громовник", обратите пажњу шта има уместо чина (кога имају сви остали учесници форума, редов, каплар, наредник итд.), као и његов број порука које је објавио!!!
Углед:
372