Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

Инсталирај ad -aware програм и вероватно ћеш решити проблем
Одговори

(13-02-2015, 09:17 PM)Pavle Пише:  Јел искачу још некоме ове јаве? Ови као линкови?

Имаш вирус. Мени се то дешавало много пута. Инсталирај и AD BLOCK - и он ти блокира све искачуће прозоре, рекламе и сл. сјајан програм

стајаће ти у горњ.дес. ћошку и писаће колико је реклама забранио:

[Слика: Untitled.png]
Одговори

Хвала браћо. Решио сам.
Одговори

Дајте више администратори, реагујте на неосноване оптужбе да је Монархиста Сокобања моје корисничко име. Човек је из Сокобање и Самарџићев је пријатељ на фејсбуку, а пише са сасвим различите ИП адресе од моје.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Тачно је, Сокобања и ројалист имају различите ип адресе, тако да маните се више тога.
Одговори

Сат на форуму иде сат времена унапријед.
Одговори

То је само када си излогован, када си улогован показује тачно.
Одговори

То је зато што је овај форум увек ишао испред времена! Smile
Одговори

Шта је са Захумљем?
Предлажем две нове теме-
Питања за Ватру ( на Четнички покрет)
Питања за Просветара (на Политика)
Сајт је све бољи, а са овим ће бити Хармоника
Одговори

Ватхра не одговара на 99% постављених питања, према томе пиши пропало.
Одговори

(03-03-2015, 11:40 PM)Николај Пише:  Ватхра не одговара на 99% постављених питања, према томе пиши пропало.

Али зато стално облеће, гледа и чита разне теме, одговоре, итд. хихихи

Дуготрајан и напоран процес ''почетниковања''....још се није ''зачетничио''! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Uveren sam da ćete ovako bolje razumeti pitanje:

U ČEMU JE RAZLIKA U ŠTENJENU I PRAŠENJU, AKO SE ISTO ODNOSI NA LJUDE?

Pa se "Prosvetar" kritički osvrće:

"DRUGO, ošenio se u krimo-katoličkoj zgradi sa Krstom (to jeres latinska naziva i "crkva") a pred krimo-katoličkim "velećasnim", u nadeždi smo da bar nije bio franjevac ili jezuita."

U ovom umnom osvrtu Prosvetara koji se svako malo hvata citata iz Biblije, vidimo da se radi zapravo o ustašoidnom krmku.
Zboč čega je, onda, cenzurisana moja konstatacija, da ga je mater oprasila?
Ili, pošto slabije shvatate:
Ako pomenuti ustašoidni krmak za Srbina kaže da se oštenio, i to ne smeta "PRAVILIMA SAJTA", zašto bi smetala moja konstatacija kako je isti došao na beli svet?
Одговори

Зато што није рекао "оштенио" него је грешком уместо "оженио" написао "ошенио".

Кад си већ толики стручњак за живот Александра Другог Карађорђевића, ваљда знаш да се није родио у цркви (јер се нико и не рађа у цркви), већ у хотелу „Клериџис“.

Да ли сада ти боље разумеш зашто ти је обрисана та дубокоумна порука, и зашто ће ти и убудуће бити сличне брисане, уз примену других санкција?!
Одговори

Ова дистрибуција порука је достојна Недима Сејдниновића.

Но, г. Домаћине, јеси ли се и ти ошенио? Ако ниси, да ти нађемо адекватну женку, па се ошени, време ти је.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним