Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.57 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НОВИ ФОРУМ - ПИТАЊА

(12-01-2015, 08:24 PM)регул Пише:  
Цитат:Громовниче, Регуле : без провокација. Не загађујте тему глупостима.

Кога то ја провоцирам и чиме загађујем тему?

Ја бих се бар удостојио да одговорим на постављено питање!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(12-01-2015, 06:29 PM)регул Пише:  Да нећеш можда и ти да се наљутиш и одлепршаш у вечност као Влада Нишки?
На крају ,не треба те бановати,треба те као фикус гајити!Ко ће нам дизати монархистичку свест,иначе!

Овим се дискусија претвара у јефтино препуцавање и прави се негативна атмосфера чиме се лако загади и најплоднија дискусија. Да не говорим да је ово класична провокација која је, узгред, у супротности са политиком нашег форума.
Одговори

Што ме обрисасте!?

Лијепо и културно упитао Кизу како он стоји са џепарцем?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(17-01-2015, 11:19 PM)херцеговац Пише:  Што ме обрисасте!?

Лијепо и културно упитао Кизу како он стоји са џепарцем?

Борба против криминала и корупције!Питати је криминал а џепарац му потпада под корупцију!Ако ти се свиџа свиџа ако не ...ај римембр Влада нишки!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Неселективно бришу.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Што ми обрисасте последњи пост???

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Мислиш на поруку: "Сери, сери мој голубе бели"? Шта мислиш, зашто је обрисана?!
Одговори

Не видим ту никакво вређање,то је чак и комплимент за Кизу!

A и други део уопште није био увредљив!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Зашто су обрисане све поруке од Сербства ?

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Свако може да брише своје поруке.
Одговори

Да ли ви читате сопствена правила форума?
Погледајте први пасус, па ми, молим Вас, одговорите, које то правило није изгазио Капетан у своја два поста на теми Случај Шешељ?
Одговори

Јел искачу још некоме ове јаве? Ови као линкови?
Одговори

Мени не.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Мора да је до мене...и на другим местима ми се појављује. Тужан

[Слика: b9an82.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним